"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Наръчник на щастлив старт на деня

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 28.05.2018 г.


Не е лесно да блестите през цялото време, но е сигурно, че малките стъпки в рутината на всекидневието могат да доведат до дългосрочно добри резултати по отношение на вашето здраве и щастие. Ето и няколко съвета за по-добър старт на деня.

Когато се изправяте пред дневните предизвикателства, не забравяйте да правите малки почивки, за да вдишате дълбоко въздух, да се вслушате в сигналите на тялото и на това, което ви заобикаля в момента.

Съвет 1.
Всеки път, когато отпивате глътка вода от вашата бутилка EQUA, поемете дълбоко въздух и помислете за позитивен момент или за нещо, за което сте благодарен.

В забързаното, предварително начертано и планирано ежедневие се случва да пропуснем нашите здравословни принципи, а именно да бъдем активни, да се храним добре и да бъдем хидратирани.

Съвет 2
Планирайте седмицата предварително, за да може да откриете фокус и да балансирате вашите намерения.

Помислете за здравето си. Имате едно тяло и един живот, и не забравяйте, че поддържането на добра хидратация ще ви е от най-голяма полза.

Съвет 3
Здравословното хранене, пиенето на достатъчни количества вода и позитивното мислене ще ви донесат цялостно щастие и добро усещане за вашето тяло и настроение. Ще имате енергията да се изправите срещу новите предизвикателства, да сте по-творчески и дори ще има позитивен ефект и върху хората, с които прекарвате времето си.

Да имате винаги бутилка EQUA под ръка е чудесна първа стъпка към по-здравословен, щастлив и дори по-позитивен живот.

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Flow Wave BPA free 800 мл.
Стъклена бутилка EQUA Metallic Розово злато 550 мл.
ЕКО бутилка EQUA Семпло бяло BPA free 600 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Бяло 750 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Розов бриз 750 мл.
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Перо 550 мл.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Защо боросиликатно стъкло?

Портал / Статии

Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA . Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...