"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Наръчник на щастлив старт на деня

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 28.05.2018 г.


Не е лесно да блестите през цялото време, но е сигурно, че малките стъпки в рутината на всекидневието могат да доведат до дългосрочно добри резултати по отношение на вашето здраве и щастие. Ето и няколко съвета за по-добър старт на деня.

Когато се изправяте пред дневните предизвикателства, не забравяйте да правите малки почивки, за да вдишате дълбоко въздух, да се вслушате в сигналите на тялото и на това, което ви заобикаля в момента.

Съвет 1.
Всеки път, когато отпивате глътка вода от вашата бутилка EQUA, поемете дълбоко въздух и помислете за позитивен момент или за нещо, за което сте благодарен.

В забързаното, предварително начертано и планирано ежедневие се случва да пропуснем нашите здравословни принципи, а именно да бъдем активни, да се храним добре и да бъдем хидратирани.

Съвет 2
Планирайте седмицата предварително, за да може да откриете фокус и да балансирате вашите намерения.

Помислете за здравето си. Имате едно тяло и един живот, и не забравяйте, че поддържането на добра хидратация ще ви е от най-голяма полза.

Съвет 3
Здравословното хранене, пиенето на достатъчни количества вода и позитивното мислене ще ви донесат цялостно щастие и добро усещане за вашето тяло и настроение. Ще имате енергията да се изправите срещу новите предизвикателства, да сте по-творчески и дори ще има позитивен ефект и върху хората, с които прекарвате времето си.

Да имате винаги бутилка EQUA под ръка е чудесна първа стъпка към по-здравословен, щастлив и дори по-позитивен живот.

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Flow Wave 2 в 1 BPA free 800 мл.
ЕКО бутилка EQUA Лилави листа BPA free 600 мл.
ЕКО бутилка EQUA Семпло бяло BPA free 600 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Бяло 750 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Розов бриз 750 мл.
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Перо 550 мл.

Вижте също:

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...

6 идеи за енергизираща закуска

Портал / Статии

Всички добре знаем, че закуската е най-важното хранене за деня. Помислете колко по-лесно ще бъде за вас, ако сте фокусирани и изпълнени с енергия през целия ден. Нашите здравословни рецепти ще ви отнемат по-малко от 15 минути за подготвяне. Пълнозърнести палачинки Да, палачинките могат да бъдат здравословни! Заложете на пълнозърнесто брашно и добавете няколко яйца към сместа. Добавете канела и ленено семе за допълнителна сладост и желаната текстура...

Biolab – новите органични хранителни продукти за вегетарианци и вегани

Портал / Статии

Изборът да се спрете на органични и растителни хранителни продукти означава грижи за вашето лично здраве и защита на околната среда. Biolab означава качество. Идеите, сътрудничеството, доверието, растежа, съгласуваността и иновациите остават фирмени ценности през годините и ще продължат да бъдат и за в бъдеще. Компанията е създадена през 1991 г. от Масимо Сантинели с цел да насърчи консумацията на растителни храни, произведени със съставки от органично...