"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Наръчник на щастлив старт на деня

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 28.05.2018 г.


Не е лесно да блестите през цялото време, но е сигурно, че малките стъпки в рутината на всекидневието могат да доведат до дългосрочно добри резултати по отношение на вашето здраве и щастие. Ето и няколко съвета за по-добър старт на деня.

Когато се изправяте пред дневните предизвикателства, не забравяйте да правите малки почивки, за да вдишате дълбоко въздух, да се вслушате в сигналите на тялото и на това, което ви заобикаля в момента.

Съвет 1.
Всеки път, когато отпивате глътка вода от вашата бутилка EQUA, поемете дълбоко въздух и помислете за позитивен момент или за нещо, за което сте благодарен.

В забързаното, предварително начертано и планирано ежедневие се случва да пропуснем нашите здравословни принципи, а именно да бъдем активни, да се храним добре и да бъдем хидратирани.

Съвет 2
Планирайте седмицата предварително, за да може да откриете фокус и да балансирате вашите намерения.

Помислете за здравето си. Имате едно тяло и един живот, и не забравяйте, че поддържането на добра хидратация ще ви е от най-голяма полза.

Съвет 3
Здравословното хранене, пиенето на достатъчни количества вода и позитивното мислене ще ви донесат цялостно щастие и добро усещане за вашето тяло и настроение. Ще имате енергията да се изправите срещу новите предизвикателства, да сте по-творчески и дори ще има позитивен ефект и върху хората, с които прекарвате времето си.

Да имате винаги бутилка EQUA под ръка е чудесна първа стъпка към по-здравословен, щастлив и дори по-позитивен живот.

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Flow Wave BPA free 800 мл.
ЕКО бутилка EQUA Семпло бяло BPA free 600 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Розов бриз 750 мл.
Стъклена бутилка EQUA Перо 550 мл.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...