"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Наръчник на щастлив старт на деня

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 29.04.2018 г.


Не е лесно да блестите през цялото време, но е сигурно, че малките стъпки в рутината на всекидневието могат да доведат до дългосрочно добри резултати по отношение на вашето здраве и щастие. Ето и няколко съвета за по-добър старт на деня.

Когато се изправяте пред дневните предизвикателства, не забравяйте да правите малки почивки, за да вдишате дълбоко въздух, да се вслушате в сигналите на тялото и на това, което ви заобикаля в момента.

Съвет 1.
Всеки път, когато отпивате глътка вода от вашата бутилка EQUA, поемете дълбоко въздух и помислете за позитивен момент или за нещо, за което сте благодарен.

В забързаното, предварително начертано и планирано ежедневие се случва да пропуснем нашите здравословни принципи, а именно да бъдем активни, да се храним добре и да бъдем хидратирани.

Съвет 2
Планирайте седмицата предварително, за да може да откриете фокус и да балансирате вашите намерения.

Помислете за здравето си. Имате едно тяло и един живот, и не забравяйте, че поддържането на добра хидратация ще ви е от най-голяма полза.

Съвет 3
Здравословното хранене, пиенето на достатъчни количества вода и позитивното мислене ще ви донесат цялостно щастие и добро усещане за вашето тяло и настроение. Ще имате енергията да се изправите срещу новите предизвикателства, да сте по-творчески и дори ще има позитивен ефект и върху хората, с които прекарвате времето си.

Да имате винаги бутилка EQUA под ръка е чудесна първа стъпка към по-здравословен, щастлив и дори по-позитивен живот.

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Flow Wave 2 в 1 BPA free 800 мл.
Стъклена бутилка EQUA Metallic Розово злато 550 мл.
ЕКО бутилка EQUA Лилави листа BPA free 600 мл.
ЕКО бутилка EQUA Семпло бяло BPA free 600 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Бяло 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Mismatch Розов бриз 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Перо 550 мл.

Вижте също:

Biolab – новите органични хранителни продукти за вегетарианци и вегани

Портал / Статии

Изборът да се спрете на органични и растителни хранителни продукти означава грижи за вашето лично здраве и защита на околната среда. Biolab означава качество. Идеите, сътрудничеството, доверието, растежа, съгласуваността и иновациите остават фирмени ценности през годините и ще продължат да бъдат и за в бъдеще. Компанията е създадена през 1991 г. от Масимо Сантинели с цел да насърчи консумацията на растителни храни, произведени със съставки от органично...

13 храни, засилващи слънцезащитата

Портал / Статии

В случай, че лесно изгаряте на слънце, горещо препоръчваме тези 13 храни, които да включвате във вашата диета. Според новите изследвания някои храни имат силата да предпазват кожата от щетите, причинени от UV лъчите на слънцето. Тези здравословни продукти могат да добавят вътрешна защита срещу слънчево изгаряне и поява на бръчки на клетъчно ниво. Цитрусови плодове Цитрусовите плодове имат мощната съставка лимонен, свързана с внушителния 34% по-нисък...

8 лесни начина да добавите повече вегетариански протеин към вашата диета

Портал /

По време на Великденските пости търсим начини да разнообразим менюто, за да си набавим по най-здравословния и вкусен начин всички необходими полезни вещества. Академията по хранене и диететика препоръчва 0,8 до 1,0 грама протеин на килограм телесно тегло за повечето здрави възрастни. Вегетарианците трябва да се стремят към по-високи количества, получени от различни растителни източници, за да покрият количествата необходими аминокиселини, тъй като...