"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ е компания за здраве и природосъобразен начин на живот. Нашият екип се състои от няколко млади професионалисти с опит в областта на продажбите, бизнес предприемачеството, модерния маркетинг и рекламата, както и от дипломирани медицински специалисти, които са с изключително обширен професионален опит в конвенционалната и природната медицина. По този начин ние заедно създадохме единствени по рода си продукти и услуги, които са практични, универсални, гъвкави и лесно пригодими за всички клиенти и пациенти, търсещи здравето в своя живот.


Мила Чобанова
Мила Чобанова е Управляващ директор на "Здравословен живот" ЕООД. Отгледана от семейство на уважавани лекари, тя от малка е научена на основите на правилното хранене, питателната храна и ежедневното физическо натоварване. Животът й досега преминава пълноценно без нито една диета или специфичен режим на хранене, следвайки простите, но фундаментални правила за здраво тяло и съответно хармонично съзнание.


Завършва Английска гимназия в София, продължава образованието си в САЩ. Трета си година от следването прекарва във Виена, участвайки в програма за study-abroad. Последната година от обучението си се връща обратно в Щатите, където защитава дипломната си работа на тема „Общата селскостопанска политика на ЕС – сравнителен анализ за преимуществата и недостатъците за България в краткосрочен и дългосрочен план, след присъединяването й в ЕС”. Още тогава проявява интерес към био-земеделието и възможностите за финансиране от ЕС. След завършването си е твърдо убедена, че трябва да се върне в България, за да приложи на практика успешните бизнес модели, с които се е запознала в Америка. Животът в Щатите, изпълнен със стрес, постоянно болезнено съревнование и нездравословни ежедневни навици не я блазни. Вярва, че това, което е тя като личност и това, което е научила, може да й даде успешна реализация и в България, без да прави нездравословни компромиси с живота си.


Проектът ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ я мотивира и личностно, и професионално. Вярва, че дългогодишните й теоретични познания в тази сфера, опитът й и изградените контакти ще бъдат ценни при налагането на марката и контакта с клиентите й. „За мен е важнa личността, която стой зад даден продукт”, споделя тя. „Човек трябва истински да вярва в това, с което се занимава и да бъде модел на подражание.”


В свободното си време Мила практикува йога и спортува усилено. Кара сноуборд през зимата и уиндсърф през лятото. Освен спорт, другото любимо занимание на Мила са книгите. Въпреки че е изчела много литература по темата на здравословното хранене, тя е успяла да отсее своята истина, търси баланс във всичко около себе си и не толерира крайни залитания. С помощта на йогата, спортът, здравословното хранене, търсенето на нови познания и сходно мислещи приятели около себе си, Мила е успяла да намери хармония в личния и професионалния си живот и е посветена на популяризирането на тези толкова социално значими въпроси сред все повече хора. Със съпруга й Михаил се радват в свободното си време на най-малките членове на екипа на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ - техните прекрасни дъщери Ния и Калина.

Пламен Йорданов - Търговски директор
За нашия колега Пламен може да се говори много, но 3 думи му пасват най-добре – енергичен, весел, устремен. Здравословният живот за него не е само начин на хранене, но и начин на мислене, начин на правене на бизнес.

Пламен си е поставил за цел да търси най-качествените, с доказани полезни качества био продукти от различни сфери, които да внесем за българския здравословен пазар (вижте нашата секция Внос) и след това своевременно те да достигнат до всички магазини в страната (Дистрибуция), които зареждаме, за да се появат в домовете на всеки от вас.

Пламен се увлича по всякакви видове спорт и рядко пропуска уикенд без усилена тренировка по футбол, тенис на маса или разходка в планината... В свободното си време (когато не спортува :) обича да чете различни философски книги и се опитва да прилага съветите на практика, колкото и да е трудно в забързаното и натоварено ежедневие. Към момента се наслаждава и на прекрасните моменти с малкото си детенце - бебе Мишо!Павлина Чорбаджийска
Тя е управител на магазин „Здравословен живот”. В работата си се отличава с добра организираност и отговорно отношение към мисията.

Поли е завършила Гимназия с Преподаване на Чужди Езици: немски и английски език. След това е продължила образованието си в Софийския университет, специалност туризъм. Он-лайн магазинът "Здравословен живот" е обещаващ проект за нея и в личен, и в професионален план.

Поли е чудесен пример за хората, които искат да променят начина си на живот, за да бъдат красиви, изпълнени с енергия и излъчващи здраве. Дори и в свободното си време тя се занимава с неща, които могат да я доближат до понятието здравословен живот. Интересува се от хомеопатия, билкарство, кристалотерапия, цветотерапия, вегетарианство, йога, психология и философия, спорт (тенис на корт), пешеходен туризъм. Силно мотивирана и амбицирана тя се бори със стария си начин на живот, защото сама вижда какъв е крайният резултат от Програма "Здравословен живот".
Мария Лашкова
Мария е нашият контент мениджър и участва активно в поддържането на уеб сайта на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ. Нейна страст са пътуванията и синът й Димитър.

Завършила е Гимназия с Преподаване на Чужди Езици: английски и френски език в град Правец. Продължава обучението си в Технически Университет, София и е магистър автоматика. Запалва се по здравословния начин на живот, когато се ражда малкия й син Димитър. Решава, че независимо как е живяла и как се е хранила досега, за малкото си съкровище ще направи най-доброто. Започва да се интересува и да чете много книги в тази насока - как да се храним, как да възпитаваме, каква козметика и какви добавки да осигурим на нашите малки съкровища, за да бъдат здрави и силни.

Мария пише голяма част от статиите, които може да прочетете на сайта на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ. Ежедневно научава нови и нови неща, които с желание и любов предоставя по един разбираем и лесно възприемащ се начин и на всички наши привърженици. Желанието й е все повече и повече хора да осъзнаят нуждата от един по-здравословен начин на живот, без да се притесняват, че за това е прекалено късно. Никога не е късно да дариш здраве на себе си и на хората, които обичаш.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
Нашият екип
Нашата мисия
Връзка с нас