"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

За нас

Компанията “Здравословен Живот” е идея на няколко млади професионалисти с модерно мислене, водени от личните си нужди в областта на здравето, здравословното хранене и диететика, борбата със стреса в ежедневието, постигането на хармония със себе си и околните, желанието за опазване на околната среда. Впоследствие идеите на ЗДРАВОСЛОВЕН прераснаха в планове за развитие на цялостна платформа, включваща в себе си услуги и продукти, осигуряващи почти всичко необходимо на един модерен човек, решил за води здравословен начин на живот.

• Бизнесът ни стартира през 2009 година с откриването на първия био-супермаркет в кв. Лозенец и стартирането на портала www.zdravosloven.com. Към настоящия момент нашия сайт www.zdravosloven.com е един големите он-лайн портали, предлагащ он-лайн магазин с био и натурални храни и продукти, супер храни, хранителни добавки, био козметика, почистващи препарати, стоки за дома и литература на здравословна тематика. На сайта може да откриете още огромна секция от авторски статии и съдържание на разнообразна полезна и практична здравословна тематика, ежеседмични рецепти за веган, безглутенови, сурови, но задължително вкусни и полезни рецепти .

• Надградихме бизнеса ни със собствен внос и дистрибуция на био и здравословни продукти. Фокусът на ЗДРАВОСЛОВЕН е в стегнато и внимателно подбрано портфолио от продукти, които са подбрани така че да бъдат с биологичен произход, с потенциал за масов здравословен продукт, с атрактивна визия, с безкомпромисен добър вкус и не на последно място - на конкурентна цена към потребителите. Идеята ни е да предлагаме храни и продукти, които да са подходящи за цялото семейство, така че децата отрано да бъдат възпитавани какво значи да се хранят здравословно и вкусно. Освен вноса на собствени продукти, последните години започнахме да дистрибутираме и продукти на Български производители, в чиито първокласни качества сме убедени и на които помагаме да стигнат до все повече клиенти в търговската мрежа. Финално, фокусирали сме се върху типично Български като вкус и идентичност продукти, които се произвеждат специално за нас и носят бранда ЗДРАВОСЛОВЕН. Вижте още за нашия търговски отдел и звената а внос и дистрибуция.

• Най-големият актив на ЗДРАВОСЛОВЕН са превъзходният екип от хората, работещи в него! Без тяхното ежедневно раздаване и подкрепа на всички фронтове, които изискват нашето перфектно изпълнение на поетия ангажимент и обгрижване, ние не бихме стигнали до тук! Благодарим ви, че вървим заедно този труден, но толкова хубав път през годините!