"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Останете хидратирани през лятото

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 04.09.2017 г.


Една от основните ни задачи през летния сезон е да се стремим да бъдем добре хидратирани. Живителната вода поддържа кръвообращението и държи топлината далеч от вътрешните органи. Ето и някои полезни съветa, за да бъдете в добра форма през оставащите летни дни:

1. Започнете вашата тренировка добре хидратирани. Пийте много течности в рамките на час преди това, по време на и след нея.

2. Яжте най-малко пет чаши плодове и зеленчуци на ден, тъй като те съдържат вода и важния хранителен елемент калий.

3. Винаги носете бутилка с вода и ако работата ви е на бюро, постарайте се винаги да имате една бутилка на ръка разстояние. Така вероятността да пиете вода през целия ден е много по-голяма, без излишни усилия и необходимост да се подсещате постоянно.

4. Нека диетата ви е богата на пълноценни храни. Консумирането на богати на вода храни като зеленчуци, плодове и кисело мляко, автоматично ще увеличи вашия прием на течности.

5. Изпивайте по чаша билков чай всяка вечер. Ако направите това ваш навик, ще си гарантирате един чудесен начин за премахване на стреса в края на деня.

Пълноценната хидратираност има редица реални ползи, включително спомага за поддържане на добри нива на енергия и добра концентрация. Наслаждавайте се на оставащото лято!

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Семпло сиво BPA free 600 мл.
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Актив Бяла 550 мл.
ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.
Стъклена бутилка EQUA Актив Мента 550 мл.
ЕКО бутилка EQUA Птици BPA free 600 мл.
ЕКО бутилка EQUA Цвете BPA free 600 мл.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Защо боросиликатно стъкло?

Портал / Статии

Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA . Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...