"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Останете хидратирани през лятото

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 04.09.2017 г.


Една от основните ни задачи през летния сезон е да се стремим да бъдем добре хидратирани. Живителната вода поддържа кръвообращението и държи топлината далеч от вътрешните органи. Ето и някои полезни съветa, за да бъдете в добра форма през оставащите летни дни:

1. Започнете вашата тренировка добре хидратирани. Пийте много течности в рамките на час преди това, по време на и след нея.

2. Яжте най-малко пет чаши плодове и зеленчуци на ден, тъй като те съдържат вода и важния хранителен елемент калий.

3. Винаги носете бутилка с вода и ако работата ви е на бюро, постарайте се винаги да имате една бутилка на ръка разстояние. Така вероятността да пиете вода през целия ден е много по-голяма, без излишни усилия и необходимост да се подсещате постоянно.

4. Нека диетата ви е богата на пълноценни храни. Консумирането на богати на вода храни като зеленчуци, плодове и кисело мляко, автоматично ще увеличи вашия прием на течности.

5. Изпивайте по чаша билков чай всяка вечер. Ако направите това ваш навик, ще си гарантирате един чудесен начин за премахване на стреса в края на деня.

Пълноценната хидратираност има редица реални ползи, включително спомага за поддържане на добри нива на енергия и добра концентрация. Наслаждавайте се на оставащото лято!

Препоръчани продукти:

Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Семпло сиво BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Squeeze Клавиш 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Актив Бяла 550 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Актив Мента 550 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Птици BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Цветя BPA free 600 мл.

Вижте също:

Висококачествени хранителни добавки Calivita - традиции и иновации

Портал / Статии

В хода на разработването на продуктите екипът на Calivita обръща специално внимание и се стреми да използва органични материали, благодарение на по-добрата им абсорбция. Продуктите са формулирани, за да упражняват синергичен (взаимно укрепващ) ефект върху тялото. Разнообразието от витамини и мултивитамини прилагат в действие това, което ние наричаме технология със забавено освобождаване, осигурявайки на тялото постоянна доза от необходими витамини...

5 детокс практики, подходящи за всеки ден

Портал / Статии

Всеки от нас е чувал за програмите за детоксикация, които са предназначени да рестартират функциите на органите и системите и да обновят тялото. Те могат да бъдат ефективни в краткосрочен план за възстановяване на доброто здраве, но много по-важно е да детоксикираме тялото и ума всеки ден, за да избегнем натрупване на токсини и симптоми като умора и главоболия. Пълната ежедневна детоксикация е холистичен подход и включва ума, тялото и духа. Ето пет бързи...

10 мощни храни и напитки за ефективен следпразничен детокс

Портал / Статии

Най-вероятно през последните седмици част от вас са попрекалили с преработената захар, мазните меса, алкохола? Е, не сте сами. Колкото и да се опитваме да се ограничаваме, празниците обикновено са времето, когато повечето от нас правят поне няколко хранителни грешки. Не се концентрирайте върху чувството за вина. В края на краищата, много от тези неща вероятно са вървяли ръка за ръка с прекрасно прекарано време с приятели и семейство. Сега трябва да се съсредоточим...