"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Останете хидратирани през лятото

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 04.09.2017 г.


Една от основните ни задачи през летния сезон е да се стремим да бъдем добре хидратирани. Живителната вода поддържа кръвообращението и държи топлината далеч от вътрешните органи. Ето и някои полезни съветa, за да бъдете в добра форма през оставащите летни дни:

1. Започнете вашата тренировка добре хидратирани. Пийте много течности в рамките на час преди това, по време на и след нея.

2. Яжте най-малко пет чаши плодове и зеленчуци на ден, тъй като те съдържат вода и важния хранителен елемент калий.

3. Винаги носете бутилка с вода и ако работата ви е на бюро, постарайте се винаги да имате една бутилка на ръка разстояние. Така вероятността да пиете вода през целия ден е много по-голяма, без излишни усилия и необходимост да се подсещате постоянно.

4. Нека диетата ви е богата на пълноценни храни. Консумирането на богати на вода храни като зеленчуци, плодове и кисело мляко, автоматично ще увеличи вашия прием на течности.

5. Изпивайте по чаша билков чай всяка вечер. Ако направите това ваш навик, ще си гарантирате един чудесен начин за премахване на стреса в края на деня.

Пълноценната хидратираност има редица реални ползи, включително спомага за поддържане на добри нива на енергия и добра концентрация. Наслаждавайте се на оставащото лято!

Препоръчани продукти:

Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Семпло сиво BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Squeeze Клавиш 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Актив Бяла 550 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Актив Мента 550 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Птици BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Цветя BPA free 600 мл.

Вижте също:

10 лесни за следване съвети за качествен и здравословен живот

Портал / Статии

Ето и няколко полезни съвета от Джейми Оливър. Здравословното хранене е преди всичко свързано с баланса. Напълно нормално е от време на време да хапнем парче вкусна торта, но също така е важно да усетим, когато нещата отиват твърде далеч. Към забранената храна трябва да се обръщаме рядко - важно е да запомните, че по-голямата част от нашата диета трябва да се състои от балансирани, пълноценни храни. Направете здравословната храна приоритет в живота...

Нова визия и достъпни цени на декоративна козметика Sante

Портал / Статии

Sante е натурална БИО козметика, създадена без компромиси, с много ентусиазъм, любов и почти 40-годишен опит. Продуктите отговарят на най-високите стандарти, залагайки на естествени съставки, получени от биологично устойчиво земеделие. Философията на Санте е желанието светът да бъде едно по-добро място. Ето защо произвеждат своите продукти с внимателна грижа към хората, животните и природата - устойчиви, естествени козметични продукти, въплащаващи...

Беглутенови храни Schnitzer с немско качество

Портал / Статии

Защо избрахме за вас Schnitzer? От началото на 2000 година фирмата производител се фокусира върху т.нар. Sensitive Eating - диета без глутен. Продуктовата гама включва също продукти, които не съдържат яйца, лактоза, ядки, соя, мая и палмово масло. Schnitzer радва своите привърженици с неустоимо вкусни продукти, като се започне от хрупкави хлебчета, чабата, багети, гризини и паста и други вкусни солени тестени изделия и се стигне до мъфини, кекс,...