"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

5 начина да подобрите вида на вашата кожа в рамките на една седмица

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 14.12.2017 г.


Предлагаме ви лесни за изпълнение стъпки, за да възстановите красивия и свеж вид на кожата си само за една седмица.

1. Правилно почистване
Поддържайте кожата си добре почистена. За да направите това, първо трябва да премахнете напълно грима – използвайте почистващ козметичен продукт за 1-3 минути, след което изплакнете многократно с вода.

2. Овлажняване
Сухата кожа ви състарява. За да избегнете това, трябва да прилагате овлажнител или дори по-добре маска всеки път, след почистване на лицето, защото почистващото средство премахва естествените масла от повърхността на кожата. Целият ни екип е вдъхновен от домашната маска с авокадо и мед, която помага на стресираната кожа да се възстанови след деня, прекаран на открито. Наистина е много лесна за приготвяне, затова трябва да я опитате.

3. Ексфолирайте
Мъртвите клетки на кожата могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Използвайте нежен пилинг за лице 2-3 пъти седмично, като ви предлагаме тази домашна маска за лице и тяло. Бъдете внимателни, за да не прекалите!

4. Консумирайте много вода
Пиенето на достатъчно количество вода всеки ден изхвърля токсините от тялото. Ако тялото ви не получава достатъчно вода, то трябва да отделя токсините по различен начин, например чрез порите. Нашето предложение е да пиете 4-5 EQUA бутилки вода всеки ден, за да подобрите вида на вашата кожа. Не забравяйте, че пиенето на кофеинови напитки може да бъде допълнително дехидратирaщо, така че ще трябва да пиете допълнително вода, когато консумирате кофеин.

5. Почистете мобилния си телефон
Екранът на вашия мобилен телефон е покрит с бактерии! Непрекъснато докосвате екрана с ръцете си и мазнината и бактериите от кожата ви остават върху повърхността на телефона, която по-късно поставяте отново на лицето си. Поддържането на чист мобилен телефон е един от най-важните, но недооценени начини за подобряване на външния вид на вашата кожа. Носете антибактериални кърпички със себе си и внимателно почиствайте екрана на мобилния си телефон ежедневно.

Бъдете здрави!

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...