"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

5 начина да подобрите вида на вашата кожа в рамките на една седмица

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 14.12.2017 г.


Предлагаме ви лесни за изпълнение стъпки, за да възстановите красивия и свеж вид на кожата си само за една седмица.

1. Правилно почистване
Поддържайте кожата си добре почистена. За да направите това, първо трябва да премахнете напълно грима – използвайте почистващ козметичен продукт за 1-3 минути, след което изплакнете многократно с вода.

2. Овлажняване
Сухата кожа ви състарява. За да избегнете това, трябва да прилагате овлажнител или дори по-добре маска всеки път, след почистване на лицето, защото почистващото средство премахва естествените масла от повърхността на кожата. Целият ни екип е вдъхновен от домашната маска с авокадо и мед, която помага на стресираната кожа да се възстанови след деня, прекаран на открито. Наистина е много лесна за приготвяне, затова трябва да я опитате.

3. Ексфолирайте
Мъртвите клетки на кожата могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Използвайте нежен пилинг за лице 2-3 пъти седмично, като ви предлагаме тази домашна маска за лице и тяло. Бъдете внимателни, за да не прекалите!

4. Консумирайте много вода
Пиенето на достатъчно количество вода всеки ден изхвърля токсините от тялото. Ако тялото ви не получава достатъчно вода, то трябва да отделя токсините по различен начин, например чрез порите. Нашето предложение е да пиете 4-5 EQUA бутилки вода всеки ден, за да подобрите вида на вашата кожа. Не забравяйте, че пиенето на кофеинови напитки може да бъде допълнително дехидратирaщо, така че ще трябва да пиете допълнително вода, когато консумирате кофеин.

5. Почистете мобилния си телефон
Екранът на вашия мобилен телефон е покрит с бактерии! Непрекъснато докосвате екрана с ръцете си и мазнината и бактериите от кожата ви остават върху повърхността на телефона, която по-късно поставяте отново на лицето си. Поддържането на чист мобилен телефон е един от най-важните, но недооценени начини за подобряване на външния вид на вашата кожа. Носете антибактериални кърпички със себе си и внимателно почиствайте екрана на мобилния си телефон ежедневно.

Бъдете здрави!

Препоръчани продукти:

Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Безкрайност 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Squeeze Клавиш 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Актив Бяла 550 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Розови чудовища BPA free 400 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Захарен памук BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Лавандулова луна BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.

Вижте също:

8 лесни начина да добавите повече вегетариански протеин към вашата диета

Портал /

По време на Великденските пости търсим начини да разнообразим менюто, за да си набавим по най-здравословния и вкусен начин всички необходими полезни вещества. Академията по хранене и диететика препоръчва 0,8 до 1,0 грама протеин на килограм телесно тегло за повечето здрави възрастни. Вегетарианците трябва да се стремят към по-високи количества, получени от различни растителни източници, за да покрият количествата необходими аминокиселини, тъй като...

8-ми март – ден на Мама и на Жената

Портал / Статии

Денят на майката е празник, който почита майчинството, майчините връзки и влиянието на майките в обществото. Той се празнува в различни дни в много части на света, но най-често през март, април или май. В повечето страни (САЩ, Канада, голям брой европейски страни, Австралия, Нова Зеландия, Индия, Китай, Япония, Филипините и Южна Африка) Денят на майката се чества втората неделя на май. Изключение от това правило правят Великобритания и Ирландия,...

Качество от Huober

Портал / Статии

Асортиментът HUOBER е разнообразен, вариращ от хрупкави претцели в много разновидности до сладкиши и необикновени специалитети. 7-те нива на хлебопроизводство са в основата на високото качество на продуктите. Фирма HUOBER държи на принципите си, използвайки само природни суровини от контролирано биологично земеделие, като по-голямата част от органичното зърно идва от южна Германия, продължавайки традицията да се купуват стоки от местни селскостопански...