"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

5 начина да подобрите вида на вашата кожа в рамките на една седмица

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 14.12.2017 г.


Предлагаме ви лесни за изпълнение стъпки, за да възстановите красивия и свеж вид на кожата си само за една седмица.

1. Правилно почистване
Поддържайте кожата си добре почистена. За да направите това, първо трябва да премахнете напълно грима – използвайте почистващ козметичен продукт за 1-3 минути, след което изплакнете многократно с вода.

2. Овлажняване
Сухата кожа ви състарява. За да избегнете това, трябва да прилагате овлажнител или дори по-добре маска всеки път, след почистване на лицето, защото почистващото средство премахва естествените масла от повърхността на кожата. Целият ни екип е вдъхновен от домашната маска с авокадо и мед, която помага на стресираната кожа да се възстанови след деня, прекаран на открито. Наистина е много лесна за приготвяне, затова трябва да я опитате.

3. Ексфолирайте
Мъртвите клетки на кожата могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Използвайте нежен пилинг за лице 2-3 пъти седмично, като ви предлагаме тази домашна маска за лице и тяло. Бъдете внимателни, за да не прекалите!

4. Консумирайте много вода
Пиенето на достатъчно количество вода всеки ден изхвърля токсините от тялото. Ако тялото ви не получава достатъчно вода, то трябва да отделя токсините по различен начин, например чрез порите. Нашето предложение е да пиете 4-5 EQUA бутилки вода всеки ден, за да подобрите вида на вашата кожа. Не забравяйте, че пиенето на кофеинови напитки може да бъде допълнително дехидратирaщо, така че ще трябва да пиете допълнително вода, когато консумирате кофеин.

5. Почистете мобилния си телефон
Екранът на вашия мобилен телефон е покрит с бактерии! Непрекъснато докосвате екрана с ръцете си и мазнината и бактериите от кожата ви остават върху повърхността на телефона, която по-късно поставяте отново на лицето си. Поддържането на чист мобилен телефон е един от най-важните, но недооценени начини за подобряване на външния вид на вашата кожа. Носете антибактериални кърпички със себе си и внимателно почиствайте екрана на мобилния си телефон ежедневно.

Бъдете здрави!

Препоръчани продукти:

Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Безкрайност 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Актив Бяла 550 мл.
ЕКО бутилка EQUA Розови чудовища BPA free 400 мл.
ЕКО бутилка EQUA Лавандулова луна BPA free 600 мл.
ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Защо боросиликатно стъкло?

Портал / Статии

Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA . Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...