"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

5 начина да подобрите вида на вашата кожа в рамките на една седмица

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 14.12.2017 г.


Предлагаме ви лесни за изпълнение стъпки, за да възстановите красивия и свеж вид на кожата си само за една седмица.

1. Правилно почистване
Поддържайте кожата си добре почистена. За да направите това, първо трябва да премахнете напълно грима – използвайте почистващ козметичен продукт за 1-3 минути, след което изплакнете многократно с вода.

2. Овлажняване
Сухата кожа ви състарява. За да избегнете това, трябва да прилагате овлажнител или дори по-добре маска всеки път, след почистване на лицето, защото почистващото средство премахва естествените масла от повърхността на кожата. Целият ни екип е вдъхновен от домашната маска с авокадо и мед, която помага на стресираната кожа да се възстанови след деня, прекаран на открито. Наистина е много лесна за приготвяне, затова трябва да я опитате.

3. Ексфолирайте
Мъртвите клетки на кожата могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Използвайте нежен пилинг за лице 2-3 пъти седмично, като ви предлагаме тази домашна маска за лице и тяло. Бъдете внимателни, за да не прекалите!

4. Консумирайте много вода
Пиенето на достатъчно количество вода всеки ден изхвърля токсините от тялото. Ако тялото ви не получава достатъчно вода, то трябва да отделя токсините по различен начин, например чрез порите. Нашето предложение е да пиете 4-5 EQUA бутилки вода всеки ден, за да подобрите вида на вашата кожа. Не забравяйте, че пиенето на кофеинови напитки може да бъде допълнително дехидратирaщо, така че ще трябва да пиете допълнително вода, когато консумирате кофеин.

5. Почистете мобилния си телефон
Екранът на вашия мобилен телефон е покрит с бактерии! Непрекъснато докосвате екрана с ръцете си и мазнината и бактериите от кожата ви остават върху повърхността на телефона, която по-късно поставяте отново на лицето си. Поддържането на чист мобилен телефон е един от най-важните, но недооценени начини за подобряване на външния вид на вашата кожа. Носете антибактериални кърпички със себе си и внимателно почиствайте екрана на мобилния си телефон ежедневно.

Бъдете здрави!

Препоръчани продукти:

Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Вечност 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Безкрайност 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Squeeze Клавиш 550 мл.
Препоръчван продукт
Стъклена бутилка EQUA Актив Бяла 550 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Розови чудовища BPA free 400 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Захарен памук BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Лавандулова луна BPA free 600 мл.
Препоръчван продукт
ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.

Вижте също:

5 детокс практики, подходящи за всеки ден

Портал / Статии

Всеки от нас е чувал за програмите за детоксикация, които са предназначени да рестартират функциите на органите и системите и да обновят тялото. Те могат да бъдат ефективни в краткосрочен план за възстановяване на доброто здраве, но много по-важно е да детоксикираме тялото и ума всеки ден, за да избегнем натрупване на токсини и симптоми като умора и главоболия. Пълната ежедневна детоксикация е холистичен подход и включва ума, тялото и духа. Ето пет бързи...

10 мощни храни и напитки за ефективен следпразничен детокс

Портал / Статии

Най-вероятно през последните седмици част от вас са попрекалили с преработената захар, мазните меса, алкохола? Е, не сте сами. Колкото и да се опитваме да се ограничаваме, празниците обикновено са времето, когато повечето от нас правят поне няколко хранителни грешки. Не се концентрирайте върху чувството за вина. В края на краищата, много от тези неща вероятно са вървяли ръка за ръка с прекрасно прекарано време с приятели и семейство. Сега трябва да се съсредоточим...

Плодово коледно дърво

Портал / Статии

Започнете нова коледна традиция с приготвянето на това красиво и свежо Коледно дръвче! Перфектно за празнични партита с много хора! Приятели, готови ли сте за обратното броене до настъпването на най-красивия празник – Коледа? Днес ви предлагаме още една прекрасна идея как да споделите време с близките, докато приготвяте тази вкусна, свежа и здравословна плодова елха. След това спокойно може да сервирате на своите гости и да оставите хапки и за добрия...