"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Добре хидратирани с новите BPA free бутилки EQUA


Последно обновяване на информацията: 18.02.2018 г.


Всички добре знаем колко е важно да бъдем постоянно хидратирани - у дома, в офиса, във фитнеса. Учим децата си да свикват от рано да пият редовно вода и да я обичат и предпочитат пред подсладените, газирани напитки. В тази връзка избрахме да внесем и на българския пазар специалната серия бутилки EQUA - стъклени и пластмасови разновидности, без BPA.

Добрата хидратация е неизменна част от здравословния начин на живот, съвместно с полезната храна, позитивното мислене и двигателна активност. Бутилките EQUA са биоразградими, подходящи за многократна употреба, BPA-free. Не съдържат вредния за здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол А, повишаващ риска от алергии, рак на гърдата и простатата, хормонални нарушения.

Бутилките EQUA се радват на минималистичен красив дизайн, леки и издържливи са, с вместимост от 400 ml или 600 ml. Капачката е на винт и може да бъде отваряна на две нива, подходящо и за деца. Устойчиви на температура до 100 градуса по целзий, могат да се използват в миялна машина.

Зад EQUA седи екип от млади и мотивирани професионалисти, които са направили за себе си правилния избор и консумират литри вода с ясното съзнание колко важно е това за отпималното здраве. Философията им е да правят това, което обичат. Заредени с неизчерпаема енергия и вдъхновение те успяват да разпространяват позитивното си мислене и любов към иновациите и креативните идеи, като зареждат и амбицират все повече хора около себе си.

Стъклените бутилки Актив са създадени за хората, който обичат активния начин на живот и искат да остане хидратирани на всяка крачка. С горния силикон, прибавен към формата на бутилката се предлага допълнителна защита. Позволява ви да вземете вашата бутилка със себе си във фитнеса, йога или други спортни дейности. Те също така идват с допълнителен тънък силикон, който можете да използвате като декорация за вашата бутилка или да я носите около китката като напомняне да останете хидратирани. Направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, бутилките EQUA са устойчиви на температура и удар и с форма, която перфектно пасва на дланта. С вместимост 550 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане и с дъно от силикон за допълнително предпазване, стъклените бутилки EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани.

Направете своя избор от разнообразието от еко бутилки с прекрасни илюстрации и много стил. Направени са от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan, BPA free и не съдържат силно увреждащ организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А. С вместимост 600 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане, бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в мияла машина, с опция за рециклиране.

Колекцията Flow е история на обикновена и минималистична бутилка с геометрично докосване на движение, създаденa за хора, които живеят в момент на щастие и чувстват, че перфектното бягство е природата, където те освобождават духа си и се чувстват щастливи. Feel happy and go wherever the Flow takes them. Уникален 2 в 1 дизайн: бутилка за вода (800 мл.) и смути чаша (750 мл.).

И накрая, но не на последно място уникалните чаши за кафе с форма на кози рог GOAT, придаващи стил на пиенето на кафе. Съдържат комплект от две изкуствени кожени каишки за лесно носене и специален държач, който се превръща в стойка за вашата чаша.

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. Екологични и удобни за път, предпочитани от малки и големи, бутилките са перфектната помощ на добрата хидратация по всяко време на годината.

Препоръчани продукти:

ЕКО бутилка EQUA Flow Wave BPA free 800 мл.
ЕКО бутилка EQUA Flow Beat BPA free 800 мл.
ЕКО бутилка EQUA Птици BPA free 600 мл.
ЕКО бутилка EQUA Вселена BPA free 600 мл.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...