"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Как да повишите продуктивността през летния работен ден

Автор: My Equa
Последно обновяване на информацията: 29.08.2017 г.


Високите летни температури събуждат желанието да се излежаваме край басейна или морския бряг, но работата ни зове. Ние идваме с няколко лесни за изпълнение съвета, с които да повишим продуктивността.

1. Направете си добър план
Дръжте една тетрада на работното място, за да може да записвате всички креативни идеи, които ви хрумват. Нещо повече. Направата на добър план ви гарантира по-бързото и качествено изпълнение на написаните задачи.

2. Пийте достатъчно вода
Консумирането на необходимите количества вода спомагат за добрата концентрация, подобряване на мозъчните функции и служат за освежаване и тонизиране. Следете пълната бутилка EQUA винаги да е на бюрото, за да не забравяте винаги да бъдете добре хидратирани.

3. Слушайте музика
Слушането на любима музика стимулира концентрацията, креативността, подобрява настроението, успокоява и ви носи приятни емоции. Особено препоръчителна е класическата музика.

4. Правете кратки почивки навън
Мечтите за слънцето няма да ви донесат ползи, така че подсигурете си летния дух, като си подарите няколко „дози” свеж въздух. Това ще енергизирате тялото и ще стимулирате въображението. Няколко кратки почивки в работния процес могат да ви донесат не една или две свежи идеи.

5. Упражнявайте се
Когато сме активни физически, мозъкът е по-свободен и по-лесно предлага дълго търсени решения на проблеми и дава нови идеи.

Бъдете здрави!

Препоръчани продукти:

Стъклена бутилка EQUA Актив Мента 550 мл.
Стъклена бутилка EQUA Прасковено дърво 550 мл.
ЕКО бутилка EQUA Вселена BPA free 600 мл.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...