"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Принципи на био-резонансната терапия

Автор: Д-р Владимир Шишков
Последно обновяване на информацията: 19.07.2017 г.


Отдавна е известно, че всеки материален обект, бил той жив или не, излъчва енергия под формата на вълни с точно определени характеристики. При живите организми съвкупността от тези излъчвания, някога описвана като „био-поле”, вече се счита за нещо съвсем реално и научно доказано. Като научни доказателства за съществуването на такова специфично енергийно излъчване от всеки жив организъм се приемат така наречените Кирлианови фотографии, които позволяват да се визуализира невидимото с обикновено око електромагнитно поле около изследваните хора.

В днешно време съществуват многобройни уреди, които позволяват не само да се регистрира и отчита интензитетът и специфичните характеристики на енергийните излъчвания от живи организми, но също и те да бъдат повлиявани и моделирани с лечебна цел. Един от най-утвърдените и популярни методи, който стъпва на този принцип е био-резонансната диагностика и терапия.

За основател и откривател на този метод се счита Д-р Ройал Реймънд Райф – брилянтен учен и лекар, роден през 1888 година и починал при малко странни обстоятелства през 1971 година. Д-р Райф е считан за един от най-талантливите и уникални учени на своето време и поради изключително широките си и разностранни познания в областта на медицината, биохимията, микробиологията, оптиката, електрониката и др. на практика създава цяло ново направление в науката – био-електрична медицина. Много може да се говори за този велик човек, отдал невероятния си талант и интелект в служба на човечеството и направил невероятни открития, част от които и до ден днешен не могат да бъдат възстановени поради жестокото и враждебно отношение на тогавашната научна общност към него. Всъщност Д-р Райф е човекът, който се е досетил, че може да наблюдава микроорганизмите в човешкото тяло, като използва излъчваното от тях електромагнитно поле и с помощта на насложено върху него специфично електромагнитно трептене от специално разработен за целта микроскоп, да ги направи видими за човешкото око. Принципът на тази технология е така нареченият ефект на резонанса, който е отдавна известен във вълновата физика и позволява рязко увеличаване на амплитудата на трептене на даден обект, ако неговата собствена честота на трептене съвпадне или е хармонична с друга, насочена към него честота. Този ефект на наслагване на хармонични честоти може да доведе дори до разрушаване на самия обект, ако амплитудата на трептене изведнъж нарастне скокообразно. И именно това е принципът, който Д-р Райф по-късно ще използва за да разрушава патогенните микроорганизми в човешкото тяло, като ги атакува с подходящи хармонични честоти, които да предизвикат мощен резонанс и разпукването на самите микроорганизми, при което те се разпадат и унищожават.

Уникалният подход на Д-р Райф позволява с помощта на честотно електромагнитно лъчение да се скенира целият човешки организъм с напълно безвредни за самия човек електромагнитни вълни, които позволяват да бъдат открити всякакви патогенни микроорганизми и паразити скрити в него, стига тяхната специфична честота на трептене (енергиен подпис) да са известни. Д-р Райф посвещава голяма част от живота си да изследва, описва и регистрира специфичните енергийни подписи на някои от най-често срещаните патогенни микроорганизми, като по-късно към описаните от него специфични честоти се добавят и тези на неговата последователка Д-р Хулда Кларк. Уникалните постижения на Д-р Райф в излекуването на раково болни удивяват и предизвикват възхищение в научната общност и до ден днешен.

След смъртта на Д-р Райф голяма част от неговите постижения и бази дани са унищожени и забравени, но все пак идеята и принципът на био-резонансното скениране продължават да се развиват от негови последователи в цял свят, което води до разработването на многобройни уреди за био-резонансна диагностика и терапия. В крайна сметка се оказва възможно не само да се откриват и унищожават патогенни микроорганизми, но дори да се визуализират отделни органи, тъкани и клетки в човешкото тяло чрез използване на принципа на био-резонанса при тяхното облъчване с безвредни електромагнитни честоти с подходяща дължина на вълната.

Съвременните уреди за био-резонансна диагностика позволяват изключително прецизно визуализиране на човешкото тяло по органи и системи, като някои от най-напредничавите разработки позволяват да се уловят заболявания и отклонения в нормалното развитие на органите в изключително ранна фаза и по този начин дават възможност за ранни и навременни превантивни мерки.

Освен високата диагностична стойност на био-резонансния метод, принципът на разрушаването на вредните микроорганизми и паразити чрез облъчването им с така наречените МОР честоти (от Mortal Oscillatory Rate) предизвиква тяхното структурно разрушаване и разпадане без да се вреди на околните органи и тъкани и на организма като цяло. Това позволява мощно терапевтично въздействие и изчистването на организма от някои опасни вируси, бактерии и паразити, които освен че директно могат да предизвикат тежки инфекциозни заболявания, са съпъстващ и утежняващ патогенен фактор при редица състояния, като според мнението на Д-р Райф и Д-р Хулда Кларк могат да предизвикат дори ракови процеси в организма.

Всъщност излекуваните от Д-р Райф раково болни са били напълно изчистени от специфичния причинител на рака - вирус, който той открива и нарича Cryptocides primordiales. Освен този вирус, Д-р Райф успява да открие и опише био-резонансните МОР-честоти на вирусите на грипа, херпеса, полиомиелита, тетануса, менингита и много други. Благодарение на откритите и описани от него честоти, съвременните био-резонансни уреди са в състояние да открият и унищожат огромен брой вредни микроорганизми и паразити, от които тялото на всеки човек буквално гъмжи.

Един от най-добре разработените терапевтични уреди за био-резонансно въздействие върху човешкия организъм е уредът "Биорезонансна терапия - Фрекс", с който вече разполага и медицински център „Здравословен Живот”. Само с няколко краткотрайни сеанса на напълно безвредно за човешкия организъм въздействие на специфична определена честота, вие можете да унищожите или да сведете до нищожно ниски граници наличието на някои от най-опасните паразити във Вашето тяло, каквито са например причинителят на стомашната язва – хеликобактер пилори или бялата гъбичка (Candida albicans), която причинява изключително неприятни и упорити кожни и лигавични инфекции. В честотния диапазон на уреда са включени изключително много вредни микроорганизми, поради което той може да бъде полезен практически при всеки човек, защото няма човешки организъм без патогенна микрофлора.

Опитайте и се убедете, че без да подлагате тялото си на риска от страничните действия на многобройните и скъпи лекарства с антимикробно или антипаразитно действие, можете да се преборите с вредните микроорганизми във вашето тяло и да се радвате на прекрасно здраве и отличен имунитет.

Медицински център "Здравословен живот" започва есенния сезон с голям диапазон от нова диагностична и терапевтична апаратура: био-резонанс, био-скенер, био-резонансен уред „Фрекс” за лечение на огромен брой инфекции, вируси, паразити, както и йонен детоксикатор за изчистване на важните системи във вашето тяло. Побързайте да си направите нужната консултация с наш специалист и посрещнете хладното време здрави, силни и подготвени.

Ето ги и цените: био-резонанс изследване + консултация и назначаване на програма - 80 лв.; био-резонансната терапия с уреда "Биорезонансна терапия - Фрекс" - за един сеанс/процедура - 20 лв., за три последователни сеанса/процедури - 45 лв., за пет процедури - 70 лв., а за 10 сеанса - 120 лв.; изследвате с био скенер - 40 лв.; детоксикация - 20 лв. Прегледите се осъществяват след предварително записване на час. Може да се регистрирате ТУК или да се свържете с Венета Маркова на телефон: 0888 77 22 65.

За консултация или изготвяне на лична диета или програма за хранене и здравословен живот, моля свържете се с д-р Шишков на 0885 580 580 или му пишете по електронната поща.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Защо боросиликатно стъкло?

Портал / Статии

Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA . Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...