"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Основни групи заболявания, повлияващи се от Фрек-био-резонансна терапия

Автор: Д-р Владимир Шишков
Последно обновяване на информацията: 28.09.2012 г.


Както вече беше обяснено в статията, посветена на принципите на био-резонансната терапия (вижте я ТУК), този изключително полезен, практически безвреден, но ефективен метод в диагностиката и лечението на болестите е показал уникални резултати при редица тежки заболявания, които и до ден днешен са огромен проблем за ортодоксалната и конвенционална медицина.

Изключителният принос за откриването и развитието на метода принадлежи на Д-р Реймънд Райф, като впоследствие с метода се свързват и редица други имена на изтъкнати учени и медици – Д-р Хулда Кларк, Д-р Фол (създателя на т.н. Вега-тест), Д-р Морел и др.

Така или иначе, био-резонансният подход към лечението на заболяванията не включва само фрекинга или МОР-терапията, свързана с унищожаването на опасните и вредни микроорганизми и паразити в човешкото тяло. Оказва се, че чрез подходящи био-резонансни сигнали, т.н. „инверсни честоти” могат да се възстановяват енергийни дисбаланси на клетъчно и суб-клетъчно ниво, които ако бъдат оставени без терапия, рано или късно предизвикват патологични изменения на молекулярно, суб-клетъчно, тъканно и органно ниво. Всъщност в основата на почти всички заболявания стои именно енергийният дисбаланс и този фундаментален принцип свързва супер-модерната био-резонансна медицина с древните и мъдри постулати на китайската и тибетската медицински школи, хомеопатията и различните лечебни био-енергийни практики, известни още от най-дълбока древност.

Стъпвайки на този фундаментален принцип и признавайки безспорното и доказано взаимодействие между материята и енергията, отразено най-кратко и точно в прочутата формула на Алберт Айнщайн (E= mc2), вече можем ясно да разберем, как повлиявайки материалните процеси на енергийно ниво, можем да регулираме тяхното развитие и посока на ниво вещество – независимо дали става въпрос за мъртва или жива материя.

В днешно време последователите на Д-р Райф вече са разработили редица усъвършенствани модели на уреди за био-резонансна терапия и са добавили многобройни нови био-резонансни честоти, чрез които успешно повлияват почти всички, известни в медицината заболявания.

Ето само някои от най-масовите и широкоразпространени болести, групи заболявания или специфични състояния, които успешно се повлияват чрез био-резонасна терапия:

• Алергии
• Гинекологични заболявания като:
- Болезнена менструация,
- Хормонален дисбаланс,
- Пренатално лечение на плода;
• Остри инфекциозни болести;
• Бронхиална астма;
• Автоимунни заболявания;
• Дегенеративни органни заболявания;
• Ревматоидни заболявания;
• Артропатии;
• Имунодефицитни състояния;
• Различни интоксикации;
• Невродермити и екземи;
• Метаболитни заболявания;
• Вторични вирусни инфекции;
• Урологични заболявания;
• Микотични и паразитни инфекции;
• Практически всички болкови състояния;
• Пост-ваксинални усложнения;
• Главоболие и мигрена;
• Спортни травми;
• Подготовка за операция;
• Следоперационно възстановяване.

Разбира се, трудно и почти невъзможно е да се изброят всички патологични състояния, които успешно се повлияват с био-резонансна терапия, още повече, че техният брой расте ежедневно с натрупването на все по-нов клиничен опит и данни.

Затова спокойно можем да кажем, че био-резонансната терапия е една огромна, достъпна, ефективна и безопасна алтернатива при практически всички известни заболявания с изключение може би само на генетично-детерминираните болести и острите животозастрашаващи състояния в спешната медицина, където се изисква изключително бърза реакция и практически няма време да се приложи ефективно био-резонансно въздействие.

Затова пък, при много от трудно повлияващите се с други методи на лечение хронични заболявания, био-резонасната терапия е показала отлични резултати. Ето защо, ако и вие страдате от подобно заболяване, ние ви препоръчваме да опитате био-резонансната Фрекс-терапия в медицински център „Здравословен Живот”.

Медицински център "Здравословен живот" започва есенния сезон с голям диапазон от нова диагностична и терапевтична апаратура: био-резонанс, био-скенер, био-резонансен уред „Фрекс” за лечение на огромен брой инфекции, вируси, паразити, както и йонен детоксикатор за изчистване на важните системи във вашето тяло. Побързайте да си направите нужната консултация с наш специалист и посрещнете хладното време здрави, силни и подготвени.

Ето ги и цените: био-резонанс изследване + консултация и назначаване на програма - 80 лв.; био-резонансната терапия с уреда "Биорезонансна терапия - Фрекс" - за един сеанс/процедура - 20 лв., за три последователни сеанса/процедури - 45 лв., за пет процедури - 70 лв., а за 10 сеанса - 120 лв.; изследвате с био скенер - 40 лв.; детоксикация - 20 лв. Прегледите се осъществяват след предварително записване на час. Може да се регистрирате ТУК или да се свържете с Венета Маркова на телефон: 0888 77 22 65.

За консултация или изготвяне на лична диета или програма за хранене и здравословен живот, моля свържете се с д-р Шишков на 0885 580 580 или му пишете по електронната поща.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Защо боросиликатно стъкло?

Портал / Статии

Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA . Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...