"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Стъклена бутилка EQUA Актив Мента 550 мл.

33.99 лв.

Търговска марка: EQUA
Разфасовка: 550 мл.
Производител: Zkotz d.o.o., Словения
Произход: Чехия

Актив бутилките се правят за всеки, който обича активния начин на живот и иска да остане хидратиран на всяка крачка. С горния силикон, прибавен към формата на бутилката се предлага допълнителна защита. Позволява ви да вземете вашата бутилка със себе си във фитнеса, йога или други спортни дейности. Те също така идват с допълнителен тънък силикон, който можете да използвате като декорация за вашата бутилка или да я носите около китката като напомняне да останете хидратирани.

Обичайте това, което правите!

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни.

Направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, бутилките EQUA са устойчиви на температура и удар и с форма, която перфектно пасва на дланта. С вместимост 550 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане и с дъно от силикон за допълнително предпазване, стъклените бутилки EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в миялна машина. Капачката не е подходяща за миене в миялна машина.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот! EQUA дарява 10% от печалбата си на екологични организации, които се грижат за почистване на околната среда.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Средиземноморска салата с киноа

Кухня и рецепти / Салати

Ако този уикенд ви предстои готвене или пикник, тази салата с киноа ще бъде вкусно допълнение към менюто. Лесно може да мине като гарнитура, но е толкова наситена и свежа ,че може да бъде сервирана и като основно. Тази салата от киноа се запазва добре, ако я приготвите предварително, така че е страхотна рецепта за приготвя- не на здравословен обяд през цялата седмица. Необходими съставки: 1. Киноа 2. Печени чери домати – те добавят богат...

Вкусно смути с плодове

Кухня и рецепти / Напитки

1. СМУТИ С ПЪПЕШ: - пъпеш медена роса - мента - кокосова вода и кокосово мляко Сложете съставките в блендера и блендирайте. 2. СМУТИ С ОВЕСЕНИ ЯДКИ И ПЛОДОВЕ: - фини овесени ядки - банан - кокосово мляко или кокосова напитка - чиа Бананите може да са замразени в горещите летни дни. Така смутито ще бъде още по освежаващо и кремообразно :) 3. СМУТИ С КИСЕЛО МЛЯКО И МЕД Това вкусно смути се прави с комбинация от естествени...

Здравословен крем с извара, заквасена сметана и ягоди

Кухня и рецепти / Десерти

Благодарим за тази рецепта на наша редовна клиентка - майка на 2 деца. Майките са винаги най-добрите готвачи на здравословни неща. Необходими продукти: - 200-300 гр. извара - 300 гр. заквасена сметана - кафява захар, агаве, мед или сладко от ягоди - пресни ягоди Начин на приготвяне: Разбърквате изварата, сметаната и подсладителя. Насипвате в купички за десерт и декорирате с ягодите и мента по избор.