"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
Product Image thumb

ЕКО бутилка EQUA Ментов цвят BPA free 600 мл.

20.99 лв.

Търговска марка: EQUA
Разфасовка: 600 мл.
Производител: Zkotz d.o.o., Словения
Произход: Китай

Бутилката Ментов цвят ще ви очарова с ефирна елегантност. С цветове и мотиви това напомня на първия пролетен бриз, като в същото време създава истинско усещане за разцвет на природата. Перата, птиците и дърветата предизвикват свободата на духа и успокояват душата ви.

Всеки човек на нашата планета използва средно по 217 пластмасови бутилки годишно. Присъединете се към тези, които уважават природата и вече не искат да гледат как планетата ни се залива с боклук.

Обичайте това, което правите!

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни.

Направени от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan бутилките EQUA са BPA free и не съдържат силно увреждащ организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А. С вместимост 600 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане, бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли (+90°C) и студени (-10°C) напитки, НЕ са подходящи за миене в мияла машина, с опция за рециклиране.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот! EQUA дарява 10% от печалбата си на екологични организации, които се грижат за почистване на околната среда.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Кето мъфин с боровинки и ягоди

Кухня и рецепти / Десерти

Тези мъфини са много лесни за приготвяне и вкусът им е ненадминат. Пресните боровинки могат да се съчетаят с пресни ягоди за неустоим плодов вкус и аромат. Продуктите, които ще са ви нужни са: - 4 яйца - 1/2 ч.ч. кисело мляко (аз слагам понякога и малко сода, но не е задължително) - 1 с.л. ванилия - 3 ч.ч. бадемово брашно - 2/3 ч.ч. био сироп от фурми Biopont (или от цвят на кокос ) - 1 с.л. бакпулвер - 1 чаша боровинки и ягоди За...

Свежа лимонада от бял бъз

Кухня и рецепти / Напитки

Необходими съставки : 1. Био сироп от цвят на бъз BioGourmet - разрежда се 1:7 или на вкус 2. Сока от 1 -2 лимона 3. Изворна вода 4. Лед

Коледни медени сладки

Кухня и рецепти / Десерти

Необходими съставки: - 2 броя яйца - 200 мл. прясно мляко - 2/3 чаена чаша подсладител от фурми Rapunzel - 50 гр. краве масло - 2 супени лъжици мед - 2 чаени лъжици хлебна сода - 2 2/3 чаени чаши брашно Това са необходимите съставки за 5 блата на селска френска торта, но това е и чудна рецепта за коледни сладки. Стават лесно и са много вкусни. Яйцата и млякото трябва да са на стайна температура, а маслото трябва да е меко. Разбивате...