"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

КЕТО мулти микс Без захар и глутен Bezgluten 250 гр.

12.30 лв.

Съдържание: частично обезмаслени брашна (тиквено семе, ленено семе, кокос), фибри (цикория, живовляк), ленено семе, СУСАМОВО семе, ЯЙЧЕН белтък на прах, грахов протеин, хималайска сол, набухвател: натриев карбонат. Може да съдържа следи от ядки, фъстъци и синапено семе. Съдържа естествени захари. Подходящ за хора с непоносимост към глутен.
Съдържа следните алергенни съставки: сусам и яйце
Търговска марка: Bezgluten
Производител: Bezgluten Sp. z o.o.
Произход: Полша
Разфасовка: 250 гр.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Енергийна стойност 851 kJ / 205 kcal
Мазнини 9,50 g, от които наситени мастни киселини 1,90 g
Въглехидрати 4,80 g, от които захари 2,10 g
Фибри 14,00 g
Протеин 18,00 g
Сол 1,40 g
Сертифициращ орган: PL-089-270
Подходящо за: нисковъглехидратна диета

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

КЕТО мулти микс без глутен и добавена захар е продукт за използване при нисковъглехидратна кетогенна диета, богата на протеини и мазнини, с ниско съдържание на въглехидрати. Препоръчва се като диета за отслабване или при пациенти с диабет тип 2. Високо съдържание на протеини.

Смес за универсална употреба, за печене на KETO продукти: хляб, кифлички, тесто за пица и мъфини.

С 250 гр. от сместа получаваме 600 гр. пухкав, мек КЕТО нисковъглехидратен хляб, който след изпичане запазва свежестта си през следващите няколко дни.

Приготвя се много лесно - просто добавете вода и разбъркайте с лъжица! Печете във фурната. Няма нужда да бъркате, месите, добавяте мая или да чакате да втаса.

Рецепта за безглутенов КЕТО хляб с ниско съдържание на въглехидрати

1. Съдържанието на опаковката се разбърква енергично с лъжица с 380 мл. (1,5 чаши) топла вода до получаване на компактна смес.
2. Прехвърлете в намаслена форма (препоръчителен размер: 21 х 11 см), загладете повърхността на тестото с лъжица.
3. Печете 1 час на 180°C с горещ въздух.

Като лидер на полския пазар на храни без глутен и с ниско съдържание на протеини, Bezgluten се бори от 2004 г., така че непоносимостта към глутен, целиакия и фенилкетонурия да не попречат на хората да живеят нормален живот. В собствени модерни лаборатории за научноизследователска и развойна дейност квалифициран екип от експерти, използвайки иновативни рецепти и технологии, всеки ден полага всички усилия, за да произвежда най-висококачествените продукти без глутен и с ниско съдържание на протеини.







Още продукти от този щанд:

КЕТО микс за палачинки Без захар и глутен Bezgluten 150 гр.
КЕТО микс за брауни Без захар и глутен Bezgluten 150 гр.
Микс за палачинки и гофрети Без глутен Bezgluten 300 гр.
Шоколадов кекс микс Без глутен Bezgluten 300 гр.

На вашето внимание:

Бърз десерт с тиква и чиа

Кухня и рецепти / Бърз десерт с тиква и чиа

В сезона на толкова полезен плод-зеленчук, като тиквата не можем да не ви предложим един много лесен и интересен десерт с нея. Тя има високо съдържание на каротиноиди и също така е нискокалорична, което я прави подходяща за диети и различни хранителни режими. Тя е богат източник на витамини от групата Б, калий, протеини, желязо. Необходими продукти: - около 500 гр. сварена или печена тиква - 1 бр. черен шоколад без захар - 1 с.л. чиа семена -...

Красива празнична салата с нар и рукола

Кухня и рецепти / Салати

Тази салата се приготвя бързо и лесно. Освен това може да се направи в различни варианти за празничните вечери. Необходими продукти: - зелена салата - може рукола, спанак, микс от зелени салати - нар - авокадо - дресинг - чери домати или сушени домати - по желание може да се добавят сирена или колбаси Начин на приготвяне : Ще ви е необходима плоска чиния, за да оформите салатата, като празничен венец. След това просто подредете...

Средиземноморска салата с киноа

Кухня и рецепти / Салати

Ако този уикенд ви предстои готвене или пикник, тази салата с киноа ще бъде вкусно допълнение към менюто. Лесно може да мине като гарнитура, но е толкова наситена и свежа ,че може да бъде сервирана и като основно. Тази салата от киноа се запазва добре, ако я приготвите предварително, така че е страхотна рецепта за приготвя- не на здравословен обяд през цялата седмица. Необходими съставки: 1. Киноа 2. Печени чери домати – те добавят богат...