"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

КЕТО микс за палачинки Без захар и глутен Bezgluten 150 гр.

9.99 лв.

Съдържание: брашна (БАДЕМОВО, ленено, кокосово), подсладител: еритритол; бамбукови фибри, грахов протеин, набухватели: натриев карбонат, дифосфати; аромат, сол. Може да съдържа следи от сусам, ядки и фъстъци. Без добавена захар. Съдържа естествени захари. Съдържа подсладител еритритол.
Съдържа следните алергенни съсътавки: бадеми
Търговска марка: Bezgluten
Производител: Bezgluten Sp. z o.o.
Произход: Полша
Разфасовка: 150 гр.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Енергийна стойност 1362 kJ / 329 kcal
Мазнини 28,00 g, от които наситени мастни киселини 7,30 g
Въглехидрати 4,40 g, от които захари 1,60 g и от които полиоли 2,70 g
Фибри 5,30 g
Протеин 15,00 g
Сол 1,00 g
Сертифициращ орган: PL-089-287
Подходящо за: нисковъглехидратна диета

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

КЕТО микс за палачинки без глутен и добавена захар с ниско съдържание на въглехидрати, източник на протеин и фибри, и лесен за печене!

Продукт за употреба при нисковъглехидратна кетогенна диета (Low-carb ketogenic diet), препоръчвана като диета за отслабване или за пациенти с диабет тип 2. Ниско съдържание на въглехидрати, високо съдържание на ценни мазнини.

Рецепта за безглутенови КЕТО палачинки

Съставки: 75 гр. от сместа (половината от опкаовката), 3 малки яйца, 5 лъжици сметана 30% (около 50 гр,), 1 лъжица разтворено кокосово масло (около 13 гр.).

Начин на приготвяне:

1. Смесете заедно всички течни съставки, след което добавете сместа (половината от опаковката) и разбъркайте добре до еднородна смес.
2. С малък черпак се изсипва част от тестото върху средно загрят и почистен тиган.
3. Пържи се докато на повърхността на тестото се появят малки мехурчета, след ковто се обръща и се запържва до жълто-кафяв цвят.

Запомнете - КЕТО палачинките не понасят твърде висока температура! При прекалено гъсто тесто можете да добавите малко вода или прясно (ядково) мляко. От 1 опаковка можете да получите около 12 палачинки.

Като лидер на полския пазар на храни без глутен и с ниско съдържание на протеини, Bezgluten се бори от 2004 г., така че непоносимостта към глутен, целиакия и фенилкетонурия да не попречат на хората да живеят нормален живот. В собствени модерни лаборатории за научноизследователска и развойна дейност квалифициран екип от експерти, използвайки иновативни рецепти и технологии, всеки ден полага всички усилия, за да произвежда най-висококачествените продукти без глутен и с ниско съдържание на протеини.







Още продукти от този щанд:

КЕТО мулти микс Без захар и глутен Bezgluten 250 гр.
КЕТО микс за брауни Без захар и глутен Bezgluten 150 гр.
Микс за палачинки и гофрети Без глутен Bezgluten 300 гр.
Шоколадов кекс микс Без глутен Bezgluten 300 гр.

На вашето внимание:

Бърз десерт с тиква и чиа

Кухня и рецепти / Бърз десерт с тиква и чиа

В сезона на толкова полезен плод-зеленчук, като тиквата не можем да не ви предложим един много лесен и интересен десерт с нея. Тя има високо съдържание на каротиноиди и също така е нискокалорична, което я прави подходяща за диети и различни хранителни режими. Тя е богат източник на витамини от групата Б, калий, протеини, желязо. Необходими продукти: - около 500 гр. сварена или печена тиква - 1 бр. черен шоколад без захар - 1 с.л. чиа семена -...

Красива празнична салата с нар и рукола

Кухня и рецепти / Салати

Тази салата се приготвя бързо и лесно. Освен това може да се направи в различни варианти за празничните вечери. Необходими продукти: - зелена салата - може рукола, спанак, микс от зелени салати - нар - авокадо - дресинг - чери домати или сушени домати - по желание може да се добавят сирена или колбаси Начин на приготвяне : Ще ви е необходима плоска чиния, за да оформите салатата, като празничен венец. След това просто подредете...

Средиземноморска салата с киноа

Кухня и рецепти / Салати

Ако този уикенд ви предстои готвене или пикник, тази салата с киноа ще бъде вкусно допълнение към менюто. Лесно може да мине като гарнитура, но е толкова наситена и свежа ,че може да бъде сервирана и като основно. Тази салата от киноа се запазва добре, ако я приготвите предварително, така че е страхотна рецепта за приготвя- не на здравословен обяд през цялата седмица. Необходими съставки: 1. Киноа 2. Печени чери домати – те добавят богат...