"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Нова визия и достъпни цени на декоративна козметика Sante


Последно обновяване на информацията: 08.10.2017 г.


Sante е натурална БИО козметика, създадена без компромиси, с много ентусиазъм, любов и почти 40-годишен опит. Продуктите отговарят на най-високите стандарти, залагайки на естествени съставки, получени от биологично устойчиво земеделие.

Философията на Санте е желанието светът да бъде едно по-добро място. Ето защо произвеждат своите продукти с внимателна грижа към хората, животните и природата - устойчиви, естествени козметични продукти, въплащаващи следните принципи, които са подсилени през годините.

Сила на природата
Sante вярват в силата на природата и не използват парафини, парабени, силикони, синтетични консерванти или изкуствени оцветители.

Справедлива отговорност
Фирмата поема местен и глобален социален ангажимент, като подкрепя проекти за справедлива търговия по целия свят.

Произведено в Германия
Гарантирано сертифицирана естествена козметика "Made in Germany" с десетилетия опит в областта на научните изследвания, разработката и производството на естествена козметика.

Без тестове върху животни
Залага се на алтернативни методи.

Веган
Продуктите са веган, когато това е възможно и разумно, и тези продукти носят съответен етикет.

Околна среда
Фирмата поема отговорност за чистотата на нашата планета, гарантирайки екологични опаковки от доказано чисто производство.

Сертифициране
Почти всички натурални козметични продукти SANTE носят международно признатото "NATRUE" - гаранция за истинска, естествена БИО козметика Sante.

Червила
Сложете цвят на устните! От вълнуващи и чувствени до нежни и дискретни устни – заложете на ярки и блестящи или меки, деликатни нюасни. Във всеки случай ще имате подхранени и красиви устни, които ще съберат всички възхитени погледи. Санте казва НЕ на проблематичните съставки.

Коя е желаната тоналност на кожата ви?
С продуктите Санте, оставаме с чувството, че не носим въху кожата си тонова грим – радваме са чиста и безупречна красота. Висококачествената декоративна козметика създава облика от вашите мечти, за несравнимо гладка и кадифена кожа.

Гарантирано блестящ поглед!
Естествената козметика предлага фантастични акценти, дори и за чувствителни очи: сенки в хармонично комбинирани цветове, блестящи моливи за очи, очна линия за ясни контури, специални спирали за фантастичен обем.

Перфектна грижа за нокти и ръце
Ценни продукти за нежни ръце, здрави нокти и кожички.

Активни съставки
Специалните есенции от натурални растения са първоизточникът на тази ефективна естествена козметика. Продуктите Sante съдържат активни растителни агенти, както и ценни есенции и масла, от сертифицирано био производство. Повече от 40 есенции са от собствено производстов, като благодарение на специални процеси и почти 40-годишен опит, се запазва интензивността на екстракциите на активните съставки. Резултатите са особено ефективни продукти - естествена козметика без компромис.

Акмела
Успокоява незабавно мимическите линии, като релаксира фините мускули на кожата с билковата съставка спилантол. Също така поддържа колагеновата мрежа на кожата.

Био бадемово масло
Има успокояващ ефект, с много добра толерантност към кожата, осигурявайки нежна грижа, особено за чувствителната кожа, подпомагайки оптималния баланс.

Био масло от ший
Регулира идеално баланса на влагата на кожата и предпазва от обезводняване. Съдържа ценни фитостероли, антиоксиданти и мастни киселини, укрепващи бариерата на кожата.

Био масло от чиа семена
С идеално съотношение на омега-3 към омега-6 мастни киселини, което помага на кожата да поддържа ненарушена бариера и осигурява регулиране на баланса на мазнината и влагата. Съдържа разнообразие от витамини, протеини и микроелементи, които правят маслото много подхранващо.

Evermat ™
Патентован комплекс, който свива порите и осигурява трайна матирана кожа. Със силни противовъзпалителни свойства.

Разгледайте новата визия на продуктите и се възползвайте от изключително изгодните цени на качествените БИО продукти Sante.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...