"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Avril - френската марка за органична и естествена красота


Последно обновяване на информацията: 16.07.2017 г.


Кой стои зад марката Аврил?
Компанията стартира през април 2012 г. с основна мисия да направи био козметиката достъпна за всяка жена. Avril има 4 основни ценности: качество, екология, цена и обслужване.

Качество
Френската марка Avril е изключително взискателна към качеството на своите продукти: цветовете са интензивни, текстурите са удобни за нанасяне, ароматите са свежи и деликатни, с дълготраен ефект. Всеки продукт подлежи на строг контрол на качеството: за безопасност, изследвания за стабилност и съвместимост, контрол на суровините и готовите продукти и др.

Екология
Премахнати са всички ненужни опаковки, като са предпочитани по-големи разфасовки, за да се използва по-малко пластмаса. Това води до по-малко отпадъци и тегло, за намалено въздействие върху околната среда, причинено от транспортните дейности.

Освен това органичният диапазон е сертифициран от независим лейбъл Ecocert, гарантирайки, че поне 95% от всички съставки са с естествен произход и най-малко 10% от всички съставки са от биологично земеделие. В съответствие с европейските разпоредби, продуктите са сертифицирани от Cruelty Free от PETA, което гарантира, че не са извършвани тестове върху животни, независимо дали става въпрос за суровини или за готови продукти.

Цена
Целта на компанията е да бъде създадена козметика, достъпна за всички жени. За да бъде възможно това, са намалени ненужните разходи: редуцирани опаковки, без реклама и проби, ниски и закръглени цени през цялата година.

Органична козметика
За разлика от традиционните козметични продукти, които съдържат съставки от нефтохимическата промишленост, синтетични оцветители и консерванти, органичната козметика използва само естествени съставки, част от които са и от биологично земеделие.

Продуктите Avril са сертифицирани от Ecocert и Qualité France, като не съдържат генетично модифицирани съставки, парабен, феноксиетанол, наночастици, силиций, гликол полиетилен, синтетични парфюми или оцветители. Също така са забранени животински съставки (с изключение на естествено получените като мед, мляко и др.).

Освен това етикетът на Ecocert за органична козметика гарантира, че:
- най-малко 95% от съставките са от естествен произход
- най-малко 95% от растителните съставки се произвеждат от биологично земеделие
- минимум 10% от общите съставки са от биологично земеделие

В заключение, нивото на замърсяване от производствените процеси трябва да бъде възможно най-ниско и опаковката трябва да бъде биоразградима или рециклируема.

Продукти

Грим
Висококачествен грим = подсилена красота! Интензивни и светли цветове, копринени текстури, които са ефективни през целия ден, натурални съставки за естествена красота.

Лице
Изключително кремообразни текстури, свежи и флорални парфюми, естествени съставки, които се грижат за кожата ви.

Коса
За красивия външен вид косата е наистина важна. Avril се грижи за нея с подхранващи и предпазващи продукти за коса.

Тяло
Позволете си моменти на уелнес с органичната грижа на Avril. Обогатени с меки съставки, те почистват, овлажняват и естествено ароматизират кожата ви.

Удобно приложение
- Всяка текстура на продуктите Avril е проектирана да бъде най-удобна: супер копринени сенки за очи, масло за тяло, което не оставя мазни следи ...
- Продуктите са лесни за нанасяне: бързо абсорбиращи се лосиони, лесна за нанасяне очна линия с тънка четка ...
- Ароматите са свежи и деликатни: крем за лице и тяло с неутрален аромат, така че всяка жена да го хареса ...
- Цветовете са интензивни, ярки и модерни: червилата са много пигментирани, спиралата е дълбока, черна ...
- Съставките са естествени и ефективни: моливите за очи съдържат рициново масло, което подхранва кожата, шампоаните съдържат органично масло от арган, което предпазва косата ...
- Резултатът трае цял ден, дискретно прикривайки малките несъвършенства и вие се радвате на красота и здраве. Изберете вашия любим продукт с марка Avril.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...