"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Лечебен еликсир за повишаване енергията на тялото и подобряване работата на кръвта

Автор: Лидия
Последно обновяване на информацията: 21.04.2015 г.


Тази витаминозна бомба или лечебен еликсир е много добър и доказан лек за увеличаване нивата на хемоглобина и броя на червените кръвни клетки и подобряване общата работа на кръвоносната система.

За да се приготви този естествен лек – витаминозна бомба, ви трябват:
200 гр. мед
200 гр. орехови ядки
200 гр. стафиди
200 мл. сок от моркови
200 мл. сок от цвекло
2 лимона
50 мл. натурален ябълков оцет

Начин на приготвяне:

Измийте 2 лимона. Разрежете ги наполовина. Смелете ги с кората и ги поставете в стъклен буркан. Към него добавете меда, изцедения сок от червено цвекло, сока от моркови и ябълковия оцет. Разбърква се. След това добавете ситно нарязаните или смлени орехи и стафиди. И пак разбъркайте.

Вие ще получите 1 кг. вкусна, много здравословна и богата на витамини храна. Да се съхранява в стъклен буркан, в хладилник.

Вземайте три пъти на ден по 1 супена лъжица преди ядене. Може да се използва толкова, колкото искате. Без странични ефекти, освен увеличаване на енергията.

След една седмица или две от приемането, може да си направите кръвна картина - ще бъдете приятно изненадани!

При избора на Натурален и био ябълков оцет „ЛИДИЯ”, ние гарантираме качеството, както и че купувате нефилтриран, непастьоризиран, натурален ябълков оцет с ”майка”.

Използвана литература:
Lidiq.com

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...