"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Защо избрахме медико-диагностична лаборатория Кандиларов

Автор: Мария Лашкова
Последно обновяване на информацията: 02.04.2012 г.


Расте броят на лабораториите, които отговарят на европейските стандарти за качество и в които получаваме обслужване на европейско ниво. Това може само да ни радва. Екипът на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ единодушно избра да повери изследванията на своите пациенти на една лаборатория с име, доказало своето качествено обслужване през десетте години, откакто е на българския пазар. Избрахме да станем клон на една от водещите за България медико-диагностични лаборатории, защото стоим твърдо зад мотото, което следва квалифицираният персонал от Лаборатория Кандиларов при изпълнението на служебните си ангажименти - „Да осигурим на вас, нашите пациенти Улеснение и Удобство, Бързина и Високо Качество на Изследване и Обслужване.” Гаранция за това е дългогодишната работа на тази лаборатория, както и големият брой пациенти, които продължават да се доверяват на екипа на Лаборатория Кандиларов.

Лабораторията е създадена през 1999 година като семейна фирма с един лабораторен център и осем служителя. Днес вече могат да се похвалят с две централни лаборатории в София и Варна и 13 филиали на територията на град София. Лаборатория Кандиларов има сключени договори с над 50 частни медицински центрове, клиники и болници в страната. Работи с НЗОК и няколко частни здравно-осигурителни фондове – ЗОД ДЗИ, БЗОК Закрила, ДОМ – Здраве. Голям брой от фармацевтичните компании и фирми за клинични проучвания избират точно Лаборатория Кандиларов за своите изследвания, което не е случайно. От 1 юли 2010 година Лаборатория Кандиларов е партньор и на Лаборатория LIMBACH, най-голямата за Германия и с водещи позиции в света.

В сайта на медико-диагностичната лаборатория може да откриете указанията, които трябва са следвате преди взимането на биологичен материал, за да бъдат получените резултати максимално точни. Вие избирате как да получите резултатите от вашите изследвания – на място, факс, поща, e-mail. Имате възможност да проверите резултатите си он-лайн и да се свържете по същия начин с квалифицираните лаборанти, които да отговорят на всеки ваш въпрос. Отношението е професионално и любезно, медицинските специалисти се обръщат с усмивка към вас и вие забравяте неприятните емоции, свързани с провежданите изследвания. Никой не обича денят му да започва с взимане на кръв например, но когато към вас се подходи с внимание и топла дума, неприятното задължение вече не се свързва само с отрицателни емоции. Лаборатория Кандиларов са първите, които въвеждат практиката за получаване на резултатите в деня на изследването, още едно улеснение в нашето забързано ежедневие.

Целите и приоритетите на професионалистите от Кандиларов са:
• Да бъдем лабораторията с най-високо качество в България!;
• Да достигнем първа позиция сред водещите лаборатории в България!;
• Да бъдем референтна лаборатория за България!;
• Да допринесем за развитието на науката в България!
• Да поддържаме екип от професионалисти, висококачествено оборудване, коректни и точни резултати.

Всяка година се отделят средства за закупуването на най-модерното и съвременно медицинско оборудване и се поддържа екип от висококвалифицирани професионалисти. Това е една от причините Лаборатория Кандиларов да заема първите места по доверие на пациенти и медицински специалисти.

Избрахме Лаборатории Кандиларов, защото те се грижат професионално за нашите пациенти, а ние искаме само най-доброто за себе си, за семействата си и за пациентите на медицински център „Здравословен живот”. Искаме да получаваме обслужване по световните стандарти, но на български цени и го открихме при нашите партньори от Лаборатория Кандиларов. Ние избрахме тази лаборатория за себе си и за вас!

Използвана литература:
Kandilarov

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...