"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Силен имунитет с клеева тинктура


Последно обновяване на информацията: 04.11.2017 г.


Да се насладим на есента с оптимално здрава имунна система. Не спираме да търсим природни начини да направим това и днес се спряхме на клеевата тинктура - източник на естествено срещащи се витамини, минерали, флавоноиди, както и витамини от група В. Служи за подобряване функцията на имунната система, успокоява болки в гърлото, когато се използва като вода за уста.

Прополисът има много ползи за здравето, когато се приемат по правилния начин. Първо, има няколко форми, в които е достъпен - тинктури, под формата на капсули, прахообразна форма. По отношение на прополис тинктурата на пазара се срещат два вида - смесена с алкохол и смесена с вода. Като цяло, тинктурата на алкохолна основа е по-силна, като обикновено съдържа по-висок процент прополис.

Прополисът е естествено вещество, събирано от пчелите от пъпките и дървета. Съдържа дървесна смола, етерични масла, восъци и биофлавоноиди. Биофлавоноидите са един от най-важните компоненти в прополиса, като техните антиоксидантните свойства спомагат за поддържане на здрава имунна система.

Ние препоръчваме Клеева тинктура Apiоrganic (Състав: 30% прополис, 70% етанол). Нейният прием допринася за укрепване функцията на имунната система, подкрепя естествените съпротивителни сили на организма, оказва благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система, подпомага укрепването на лигавицата на устната кухина.

Продуктът съдържа растителни смоли, восък, етерни масла, цветен прашец, дъбилни вещества, механични примеси, глюкозиди, флавоноиди, органични киселини, алдехиди, естери, алкохоли, терпени, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, витамини A, B1, B2, B6, C, E, множество микроелементи.

Препоръчителна дневна доза: За възрастни се препоръчва профилактичен прием веднъж (до 2-3 пъти) дневно по 10-20 капки от прополисовата тинктура, разтворени в 50 мл. хладка вода, половин час преди храна.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...