"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Аура диагностика – опознай невидимото!

Автор: Мария Лашкова
Последно обновяване на информацията: 15.05.2012 г.


Ние живеем в море от енергия и всичко около нас притежава енергиен вибрационен заряд. Енергийното поле около нашето физическо тяло формира нашата аура. Всяка наша мисъл, чувство и преживяване влияе върху вибрациите на нашето енергийно поле. Всеки човек, всяко нещо, дори всяко място има собствено енергийно поле. Аурата представлява светлинно излъчване, подобно на ореола. Това излъчване може да бъде „видяно” с третото око, според Индийската духовност.

Все повече хора се интересуват от своето енергийно поле – какъв е неговият цвят и състояние, как може да го променяме, използваме и управляваме. Нашата аура ни доказва, че ние сме много повече от физическо тяло. Ние сме духовни същества, способни на много повече от това, което подозираме. Важно е да се научим да работим с нашата аура, да използваме нейната сила и потенциал. Нашата духовна енергия е част от космическата енергия, която стои зад целия процес на нашето създаване и еволюиране. Целта е да осъзнаем съществуването на нашата аура, защото тя има способността да привлича подобни на собствените си вибрации и емоции.

Аура камера
Всеки човек излъчва определена енергия, в зависимост от неговите мисли и физическо състояние. Нашето тяло, както и всяка наша мисъл, вибрират с определена честота и излъчват светлина в определена гама със съответните вибрации. Човешката аура може да се разпространи до 15 см около тялото на човек и тези образи могат да се визуализират чрез специални камери, използващи биообратна връзка. Аура камерата е уред, който е разработен така че да отчита тези вибрации, изобразявайки ги нагледно, точно във вида, в който ги излъчваме. Изображенията от аура камерата могат да ни дадат информация за нашите отличителни черти, поведенчески модели, вродени възможности и таланти, да отразят нашето психическо и емоционално състояние.

С помощта на Аура диагностиката можем да установим както скрити заболявания, така и да разберем, ако някъде грешим в мисловните си модели. Също така чрез Аура камера се откриват така наречените „деца индиго”, смятани за проблемни в училище, но всъщност – много по-развити в мисленето си и в разбирането за света. Аура камерата AURA VIDEO STATION е създадена от Йохан Р. Фислингер, американски лекар и изследовател, който работи върху проекта в продължение на 8 години. Той провежда редица изследвания в Индия и Европа в областта на енергийното поле на човека и връзката между тяло, ум и дух. Комбинирайки древните науки и последните мултимедийни технологии, той успява да създаде мощно, но лесно за използване устройство, наречено Аура камера.


С помощта на биовълни, излъчвани от нашето тяло, които се изобразяват чрез мултимедия, Аура камерата изследва биологичните показатели и ни показва състоянието на нашите тяло, ум и дух. Това става чрез изследване на електро-дермалната активност и електрическата проводимост на кожата на ръката, както и температурата в реално време. Биологичните показатели се анализират, обработват и съпоставят от системата, като в резултат се изобразяват визуално върху екрана. Това изображение представлява био енергийното поле на човека, както и неговата емоционалност, личностни характеристики и здравословно състояние.

Приложенията на Аура камерата обхващат широк диапазон от възможности. Като започнем от чисто забавление, за да видим каква снимка ще получим и стигнем до диагностициране на сериозни заболявания. Информацията за дадена болест, може да се съхранява дори до 6 месеца, преди да се прояви материално, понякога дори и повече, а при определени натоварености и систематично негативно отношение се проявява регулярно. Също така Аура камера се използва усилено във всички клиники на най-добрия очен хирург в света проф. Мулдашев.

Каква информация ни дава снимката на аурата?
Тя предоставя анализ на състоянието на вашите тяло, ум и дух. Тя изобразява не само цвета на вашата аура, но показва чакрите, техния размер и цвят. Тя ни показва блокажите в аурата, на кои области трябва да обърнем внимание, поради по-ниските им енергийни стойности, а може и да установи положителния ефект след лечебен сеанс. При правилното прочитане на снимката, специалистът може да идентифицира и да помогне с освобождаването на „блокове” във вашата енергия. Може да ви помогне да манипулирате собствената си енергия, за да научите истината за себе си и да вземете правилните решения. Специалистът, който анализира вашата аура придобива представа за това кой сте, от къде идвате и какво искате да постигнете в духовно ниво. Бъдещето не е предначертано, то се определя от избора, който правите в настоящето. Той ви помага и напътства, за да може сам да откриете собствените си отговори.

Ние сами творим ежедневието си чрез нашия ум. За всеки човек е много ценно да се запознае с невидимия свят, който го заобикаля и да види собственото си електромагнитно поле, визуализирано и пулсиращо на екрана пред него. Докладът, който ще получите от аура камерата, ще ви бъде изключително полезен, за да научите повече за тази част от себе си, която не виждате. И още повече, ще разберете кои са вашите мисли, чувства и емоции, чрез които творите своята личност и своя живот.

Цветът на аурата
Аурата може да притежава много различни цветове, които се променят постоянно. Настроението ви, това което правите и преживявате, мислите ви и начинът, по който възприемате живота, определят в дадения момент цвета на вашата аура. Но всеки цвят не е еднозначен, тъй като той може да съдържа различни тонове и нюанси на дадения цвят. Цветът на вашата аура се влияе и от околните хора. Нормално е във вашата аура да има и от цветовете на аурите на тези около вас. Например, ако една майка иска дъщеря й да порасне и да стане определен женски образ, майката може да добави от собствените си отсенки в аурата на своята дъщеря. Аурата ви може да съдържа някоя от милионите цветови вариации, така че е грешно да даваш конкретен цвят за аурата на човек. В този случай се нуждаем от професионалист, който да прочете резултатите по възможно най-правилния начин. И все пак всяка аура има основен цвят, в който излъчва. Ето няколко възлови категории, които служат за отправна точка.

ТЪМНО ЧЕРВЕН - физически, здраво работещ, сила, реализъм, жизненост, стъпил на земята, издръжливост;
ЧЕРВЕН - силни усещания, физически, енергичен, състезателен, победител, силна воля, сексуален, предприемчив;
ОРАНЖЕВ - продуктивен, физическо и творческо изразяване, авантюрист, бизнес, забавление;
ОРАНЖЕВО-ЖЪЛТ - аналитичен, интелектуален, с внимание към детайла, логичен, научен;
ЖЪЛТ - игрив, слънчев, безгрижен, изобретателен, интелектуален, забавления, любопитен, активен;
ЗЕЛЕН - социален, натурален, доволен, хармония, учител, комуникативен;
ТЪМНО-ЗЕЛЕН - с цел, социален, материален, комуникативен, организатор;
СИН - грижовен, чувствителен, обичащ, помага, верен, мирен, с желание да помага;
ИНДИГО - чистота, спокойствие, дълбоки духовни чувства, любящ, верен, интровертен, духовни ценности, артистичен;
ВИОЛЕТ - интуитивен, артистичен, чувствен, теоретик, в бъдещето, мечтателен, харизматичен, иновативен;
ЛАВАНДУЛА - изобретателен, мистичен, фантазия, нежен, деликатен, чувствителен, неземен;
БЯЛ - интуитивен, трансформация, с богато въображение, тих, духовен.


Формите
Формата на аурата ни дава информация за начина, по който отговаряме на живота. Тази форма може да е с неясни очертания и пробиви, със стени или със заострени краища. Тя може да бъде променена чрез различни лечебни или духовни практики. А ето и четири от най-често срещаните форми аура. Формата с неясни очертания показва склонност да се въвличате в чуждите проблеми. Човекът с подобна аура трудно казва не, тъй като несъзнателно вярва, че ако иска хората да го харесват, не е хубаво да се поставят граници. Аурата със стени представлява отбранителен опит да дефинираш персоналните граници, да поставиш физически стени, да притежаваш склонност да отстояваш желанията си чрез съпротива и разсъдливост. Аурата със заострени краища показва чувство на страх, че сте заплашен и готовност за конфликт. Най-вероятно в миналото е имало нараняване – физическо, сексуално, умствено, емоционално. Тези хора често нараняват другите, дори тези, които искат да им помогнат. Неутралната аура е способна да дефинира здрави граници с другите, да поема отговорност, притежава лично пространство, без да има нужда да се бори или защитава. Има способност да отговаря естествено.

Големина
Аурата може да е голяма, малка, да е извън тялото или да е здравословна и балансирана. Голямата аура може да е знак, че имате желание да контролирате и доминирате над останалите. Но също така може да означава, че обръщате прекалено внимание на останалите и на нещата извън вас, което е предпоставката да загубите връзката със собственото си вътрешно Аз. Малката аура говори за страх на някакво ниво. Може би се криете с цел да не привлечете внимание. Малката аура затваря здравословния енергиен поток през вашата система. Аурата ви може да е извън тялото, ако сте бил наранен дълбоко или се чувствате нещастен и по този начин вие временно избирате да бягате от сблъсък с болката и проблемите. Здравословната и балансирана аура е разположена на ръка разстояние около тялото и позволява свободния поток на енергия през него.


Аура при взаимоотношения
Ако нямате здравословни граници с отсрещния, аурите губят очертанията си и се смесват. Вече нямаме представа за чия енергия говорим. По този начин може да водите чужди битки, да чувствате чужди емоции и да страдате от чуждите здравословни проблеми. В този случаи може да се стигне до конфликти. В друг случай едната аура силно доминира над другата и ако в даден момент се стигне до смяна на ролите за доминиране, може да се стигне до борба на силите. До всичко това може да се стигне и без физическо проявление и думи. При взаимодействие на аурите също може да изпитвате емоциите на другия човек. Когато аурите и на двамата човека са хармонични, те остават разграничени, като има място за всеки да чувства и усеща собствените си емоции и всичко протича в хармония и синхрон.

Емоционално лечение и управление на нашата аура
Емоциите ни афектират, като нашето тяло, осъзнато или не, има емоционален отговор на почти всичко. Тялото ви показва как се чувства чрез вълните на емоционалната енергия. Дори и да потискаме нежеланите емоции, те не изчезват, а се натрупват и стават причина за нашите бъдещи проблеми. За нашето тяло е изключително трудно да живее под тежестта на големия емоционален товар, като това може да доведе до пристрастяване, здравословни проблеми, проблеми с теглото, депресия и нездрави взаимоотношения. Когато потиснем емоциите, те не изчезват, а остават, в очакване да бъдат изразени. Потиснатата емоционалност застоява и формира емоционална „токсичност”. Това влияе и на вашите отношения. Когато общувате с другите вие го правите през съхранените емоции, през старите страхове, яд и тъга. И тогава се опитвате да изразходите старите емоции върху нови хора, които нямат нищо общо с вашите стари емоции. За това се налага да имаме куража да чувстваме и да се лекуваме.

Докладът, който ще получите от Аура камерата, ще ви помогне да опознаете себе си, а най-вече онази невидима част, която е пряко свързана със здравословното ни състояние, с отношенията с другите, пътя в живота ни и нашите успехи и неуспехи. Когато видите всичко това нагледно изобразено, като снимка, ще разберете и как да повлияете на онези части, които страдат. Ще разберете и мисията в живота си и това ще даде смисъл на всичко, което правите.


Тайната за усъвършенстването на нашата аура е във факта, че всяка наша мисъл, действие и дума действат като магнит и привличат подобни вибрации. Ако нашите мисли са изпълнени с любов, ние привличаме любящи хора и ситуации, които обогатяват нашия живот с още повече любов. Фокусирайки светлината в нашите духовно енергийни центрове (чакри), ние се зареждаме с допълнителна енергия да следваме мечтите си. Всяка положителна мисъл носи хармонична светлина на нашата аура. Въпросът е да се научим да управляваме нашата сила и енергия в положителна посока и да привличаме към себе си доброта, щастие и благополучие. Духовното лечение и медитацията могат да ви помогнат в съзнателното управление на вашата енергия. Постигането на хармонична аура е добра предпоставка за положително действащ закон на привличане, за да може в живота ни да има щастие и любов.

Използвана литература:
The auras expert
Celestial illumination

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...