"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Здрави и енергични с хранителни добавки Fitline


Последно обновяване на информацията: 17.09.2017 г.


Днес ще ви разкажем за уникалните хранителни добавки Fitline с патентована система за транспорт на хранителните вещества NTC, произведени в Германия, с редица престижни награди от световен мащаб. Добавки за хора с ценностна система, насочена към пълноценния и здравословен начин на живот, търсещи качество, ефективност и сигурност.

Патентованите продукти Fitline оптимизират храненето на съвременния човек, живеещ в замърсена околна среда, стрес, неконтролирано качество на храните и много други вредни фактори, като му подсигурява всички жизнено необходими биологично-активни вещества под формата на приятна напитка за правилното функциониране на неговия организъм. Оптималният прием на хранителни вещества ви гарантира ползотворна умствена дейност, добра физическа активност, положително настроение и висок имунитет.

Стартираме с Д-Дринк - вкусна напитка, която довежда до подобряване на чернодробната функция и метаболизма. Само за 14 дни ви гарантира перфектно възстановяване и детоксикация, неутрализиране на свободните радикали, повишаване на притока на кислород към клетките, балансиране на киселинноста в организма.

Вкусна напитка с уникална комбинация от висококачествени натурални съставки:
- микроелементи - цинк, хром, молибден и селен.
- без захар, с подсладител Стевиа.
- екстракт от броколи; артишок; див чесън; изключително добре усвояем куркумин - 40 пъти по-добра биоусвояемост, за по-добра имунна система; джинджифил; магарешки бодил и коприва.
- специално водно-разтворими протеини от хлорела и спирулина - за неутрализирането на тежките метали.
- холин - за подобряване на чернодробната функция и намаляване на мастните отлагания.

Витамини и минерали за деца (Power Cocktail) FitLine - Витамин C, ниацин, витамин E, пантотенова киселина, витамин B6, витамин B1, витамин B2, фолиева киселина, витамин K, биотин и витамин B12, провитамин A, калций, магнезий. Чрез уникалната комбинация от 11 основни витамини с минерали и пребиотични фибри Вие давате на детето си точно това, което му е необходимо:
- основен продукт за деца в училищна възраст (от 2 до 15 г.)
- с 11 основни витамини и натурален провитамин А.
- внимателно подбрана комбинация от съставки (с всички витамини B)
- с минерали, калций и магнезий за здрави кости.
- без захар (със стевия).
- без глутен.
- с пребиотичната фибра инулин (за активно храносмилане чрез благоприятно въздействие върху чревната флора).
- с вкус на портокал.
- приятно за консумиране, тъй като може да се разбърка лесно във всяко любимо питие на детето.
- по-добра бионаличност, осигурявана от изключителната концепция за усвояване на хранителните съставки в организма (NTC).

Фреш (Fresh) FitLine - Растително масло, Ментово масло, Ментол, Масло от мащерка, Модифицирано нишесте, Витамин Е, Подсладител (стевиол гликозиди), Лимонена киселина, Витамин Д. Kонцентрат от биофлаваноиди със силно антиоксидантно действие.
– набавя на бронхите повече въздух.
– действа противовъзпалително върху дихателните пътища.
– неутрализира неприятната миризма на устната кухина и тялото.
– подпомага храносмилането.
– подобрява състоянието на кожата.

Целшуц (Zellschutz Antioxy) FitLine - подбрана комбинация от витамини, провитамин А + С + Е и микроелемента селен, които подпомагат имунната система на организма и допринасят съществено за запазване на доброто общо здравословно състояние.
- подпомага имунната система на организма с цитрусов екстракт, богат на естествени биофлаваноиди, витамин С, провитамин А и микроелемента селен
- по-бързо и по-добро усвояване на мастноразтворимия витамин Е и провитамин А във водоразтворима, добре резорбираща се форма
- с възможно най-добра биоусвояемост посредством NTC
- с много приятен вкус
- без емулгатори

Активайз ОксиПлюс (Activize Oxyplus) FitLine - Витамин C, Витамин B1, Витамин B2, Витамин B6, Витамин B12, Биотин, Фолиева киселина, Ниацин, Пантотенат, Екстракт от Гуарана

Осигурява точно тези хранителни вещества, от които нашият организъм се нуждае, за да генерира енергия. Activize поддържа клетките на тялото с осигуряване на допълнителни (жизнено важни) витамини.
- за получаване на енергия от храната (изгаряне на въглехидрати).
- доставя на организма всички витамини от група “В” за по-добра концентрация и дееспособност.
- съдържа морски водорасли на прах (кафяви водорасли).
- NTC: Най-висока био усвояемост.
- стимулира, ободрява и освежава.
- патентован 2 пъти.

Разгледайте и останалите продукти с марка Fitline, които ще се погрижат за вашето здраве като цяло и ще ви гарантират прилив на сили и енергия.

Продуктите Fitline са от 20 години на българския пазар като залагат на изпитани продуктови концепции и високотехнологични приозводствени процеси, отговарящи на най-високите изисквания за качество и безопасност – продукти за здраве и добра физическа форма, подходящи за цялото семейство.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...