"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Красива домашна градина със саксии EQUA


Последно обновяване на информацията: 12.06.2017 г.


С удоволствие споделяме с вас изключителните идеи на EQUA как да създадем вдъхновяващо красива еко домашна градина. Колко хубаво е да излезете на терасата или да се пресегнете на перваза на прозореца, за да си откъснете пресен риган за гозбата, която къкри на огъня, да сложите няколко листа мента в ароматния студен чай или да се полюбувате на красивите цветя в зимната ви градина.

Всичко това е много лесно с богатия избор саксии с естетичен дизайн и модернистичен стил. Продуктите са ръчно изработени, с различни размери и възможност за отглеждане на едно или няколко растения. Някои от тях са изработена от филц с водоустойчив вътрешен слой, който предпазва съда от изтичане, но същевременно поддържа влагата и позволява на растенията да дишат. Други от тях включват качествено дърво от Словения и непромокаем текстил.

Всички видове саксии може да разгледате ТУК, като изберете вашия любим модел и цвят, за да допълните уюта на вашия дом. Екипът за EQUA е съставен от млади, мотивирани умове, с творчески дух и следната фолософия „Ние правим това, което обичаме.” Заредени с непрестанната енергия и вдъхновение, екипът работи всеки ден, вдъхновявайки се един друг и света, като разпространяват положителна енергия, любов към нововъведенията, творческо мислене. Всички продукти са произведени с грижа към околната среда и устойчиво управление на бизнеса. Освен красивите саксии, за които ви разказахме, тяхната селекция включва голям избор Еко бутилки от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan, BPA free; стъклени бутилки от най-високо качество боросиликатно стъкло; стилни чаши за кафе Кози рог, които може да разгледате ТУК.

За допълване на еко идеята за домашна градина, в он-лайн магазин Здравословен вече може да откриете нови препарати за натурална грижа за вашите насаждения. Хомеопатичният продукт стимулира растежа и подобрява здравето на растенията, скъсява времето за възстановяване на стресираните растения и подпомага образуването на нова коренова система. Препаратът активизира микроорганизмите в почвата, които допринасят за нейното качество, като по този начин се оптимизират условията за растеж на растенията. Органичният тор служи за балансирано подхранване на растенията с комбинация от хранителни вещества за здравословен растеж.

За още свежи идеи как да поддържате красива и здравословна домашна градина, следете новите предложения в нашата нова секция.

Препоръчани продукти:

Хомеопатичен елексир за растения ARIES 500 мл.
Течен био тор за стайни растения ARIES 250 мл.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...