"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Директният плодов сок от природата Биоглед

Автор: Naberini
Последно обновяване на информацията: 24.05.2017 г.


Неустоима чаша натурална плодова свежест, аромат и неповторим вкус на прясно набрания плод. Насладете се на разнообразието от директно пресован сок: ябълка, круша, арония; Пасирани плодове: сини сливи, ягода, малина, къпина, червена боровинка, черна боровинка, касис, вишни, череши, джанки, дренки, праскови, кайсии, моркови, ябълки, бъз, червени моркови, червен портокал, мандарина.

Широка гама от първокласни директни плодови сокове от най-добрите български плодове – (горски и култивирани), от най-високо качество, със 100% плодово съдържание, без всякакви добавки, или каквито и да е съставки от изкуствен вид.

• 100% натурални
• направени от 100% директно изцеден сок, а не от термично третиран плодов концентрат с възстановена вода
• съдържат само естествените захари на плода и не съдържат добавена захар и подсладители
• соковете са мътни и не са избистряни с колоидно-химични или биохимични методи
• без добавени оцветители, овкусители или консерванти
• с естественото си витаминно съдържание и без добавени витамини
• студено пресовани, което осигурява основни хранителни микроелементи, витамини и минерали.

Фирма производител
„ДИВИКА“ е малко, но гъвкаво предприятие с модерно оборудване, отговарящо на всички приложими спецификации и изисквания на европейското и българско право. Фирмата предлага на българския здравословен пазар голямо разнообразие от първокласни плодови сокове NABERINI с вкус и аромат на природа, със здравословна и естествена жизненост във всяка глътка. Соковете са вкусен и естествен източник на антиоксиданти, фитохимични хранителни вещества, диетични фибри, витамини и минерали.

След като плодът е проверен за зрялост и твърдост, той се транспортира до фабриката за обработка. Там плодовете се измиват, селектират и разделят. Внимателно подбраните плодовете се изцеждат в преси за сок, като производственият процес запазва всички хранителни вещества в най-висока степен. От плодове, неподлежащи на пресоване: ягоди, горски малини, горски къпини, се произвежда пюре (фини пасиращи машини, които отстраняват семена, дръжки и листенца). След това чистият, със 100% плодово съдържание и неизбистрен, сок се загрява внимателно (до 80-85°С за много кратко време, за да се унищожат микроорганизмите), с цел пастьоризирането му, и накрая се налива в нови и чисти стъклени бутилки или 3-литрови торби. Пастьоризацията предотвратява окисляването на ароматните съставки и витамини от атмосферния кислород, спира разграждането на пектин от ензимите в сока, както и възпрепятства заразяването му с гъбички, плесени или други микроорганизми. Този процес няма за цел да убие всички микроорганизми в храната, а само да намали броя на жизнеспособните патогени до ниво, при което да е много малко вероятно те да причинят заболяване. Методът съхранява характерния и естествен вкус на плода, като запазва в най-голяма степен естествените растителни и хранителни вещества като витамини и минерали.

Натуралните сокове са пастьоризирани в условията на кратковременна пастьоризация и последващо охлаждане. Техният срок на годност е 12 месеца при съхранение съгласно указанията. След отваряне съхранявайте соковете в хладилник и консумирайте до 2 дни за бутилки и до 14 дни за 3 л. кутии.

Разлики между чист сок, плодова напитка, нектар, сок от концентрат
Нектарите и плодовите напитки са смесица от подсладен плодов сок и вода. Конвенционалните плодови напитки съдържат вкусови екстракти, плодови концентрати, подсладители или захар, багрила или оцветители.

При соковете от концентрат естествената вода на плодовете се отнема от сока чрез високо-термична обработка, като се губят всички вещества, които придават аромат и вкус на сока. Концентратът е промишлена стока, която се търгува на международния стоков пазар и се използва масово от големите производители на плодови и безалкохолни напитки. Той се разрежда с деминерализирана вода и се налива в бутилки или кутии.

Директният сок е чист сок, който не е от концентрат, има 100% плодово съдържание и се получава при първото пресоване на плода. Той съдържа само естествените аромати и сочност на плода, формирани и съхранени по време на узряването му. Нефилтрираният сок съдържа всички или в най-голяма степен от най-полезните си растителни вещества и запазено естественото качество.

Полезни характеристики
Плодовите сокове съдържат широка гама от микро-хранителни вещества, включително витамини, минерали и аминокиселини. Минералите са компоненти на почвата, подземните води и моретата. Те се усвояват от растенията, които след това се консумират от животните и хората. Витамините са органични съединения, които са необходими на организма за жизнените му функции. Те трябва да се приемат редовно чрез храната като завършени витамини или провитамини. Eдинственото вещество, което е чувствително към топлината на пастьоризацията, е витамин С (наблюдава се около 10% загуба на витамин С) при соковете Biogled.

Насладете се на голямото разнообразие от истински сокове, директно изцедени от натуралния плод. Изберете от около 17 различни вкуса първокласни плодови сока, които се предлагат в асортимент от 40 продукта. В допълнение към типичните класически продукти, като сок от зелена, червена и жълта ябълка, асортиментът включва и сок от грозде, горски плодове, култивирани плодове и арония. Направете своя избор ТУК.

Препоръчани продукти:

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...