"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Най-добрите масла за вашата кожа и коса - COCOSOLIS

Автор: cocosolis
Последно обновяване на информацията: 20.07.2017 г.


Скъпи приятели тази седмица ще ви разкажем за новите био масла за коса и кожа в нашия онлайн магазин - COCOSOLIS. Това е марка, създаваща само чисти продукти с био и натурални съставки.

Маслата, които се използват като суровини са винаги сурови, студенопресовани, нерафинирани и от най-високо качество. Те носят в себе си невероятен букет от натурални витамини, биологично активни вещества и антиоксиданти, които помагат на кожата да се подхрани и хидратира в дълбочина, а и да остане по-дълго млада. Разбира се, продуктите са без парабени, силикони и други съставки, които вредят на хората и още повече - на природата.

Предлагаме микс от масла за тяло и коса, специално подбрани и формулирани така, че да постигнат мека, стегната и гладка кожа, красив тен и естествено блестяща коса.

COCOSOLIS Suntan & Body Oil Coconut

Био масло с дъх на кокос съдържащо 100% натурален микс от най-висококачествени сурови, студено пресовани био масла за сияен тен и хидратирана копринено гладка кожа.

Уникален продукт постигащ изключително въздействие върху кожата и гарантиращ желаните резултати само със силата на натурални масла.

Под слънцето и на плажа спомага за сияен, бърз и дълготраен тен, като същевременно овлажнява, стяга и обновява кожата, придавайки й копринена мекота и блясък.

Прилаган ежедневно, прави кожата по-стегната, гладка и еластична. Интензивно я подхранява, овлажнява и възстановява.

Съдържание:
Микс от масла от Кокос*, Жожоба*, Коноп*, Сладък Бадем*, Авокадо* и Натурален Витамин Е.

* Био сертифицирани съставки

COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao

Био масло неустоим шоколадов аромат съдържащо натурален микс от най-висококачествени сурови, студено пресовани био масла за шоколадов тен и хидратирана копринено гладка кожа.

Уникален продукт постигащ изключително въздействие върху кожата и гарантиращ желаните резултати само със силата на натурални масла.

Под слънцето и на плажа спомага за шоколадов, бърз и дълготраен тен, като същевременно овлажнява, стяга и обновява кожата, придавайки й копринена мекота и блясък.

Прилаган ежедневно, прави кожата по-стегната, гладка и еластична. Интензивно я подхранява, овлажнява и възстановява.

Съдържание:
Микс от масла от Кокос*, Какао*, Жожоба*, Коноп*, Сладък Бадем*, Авокадо*, Натурален Витамин Е и Шоколадов аромат.

* Био сертифицирани съставки

COCOSOLIS After Sun Оil

Био масло с освежаващо масло от мента съдържащо натурален микс от най-висококачествени сурови, студено пресовани био масла за нежна хидратация и възстановяване след слънце.

Уникален продукт постигащ изключително въздействие върху кожата и гарантиращ желаните резултати само със силата на натурални масла.

Нежно успокоява кожата след излагане на слънце, като я овлажнява в дълбочина и я подхранва интензивно.

Прилаган ежедневно, прави кожата копринено гладка, мека, стегната и еластична.

Съдържание:
Микс от масла от Кокос*, Невен*, Жожоба*, Какао*, Краставица*, Арган*, Коноп*, Маслинов Сквален, Натурален Витамин Е и етерично масло от Мента.

* Био сертифицирани съставки


COCOSOLIS Hair Оil


Био масло с тропически аромат на кокосово мляко съдържащо натурален микс от най-висококачествени сурови, студено пресовани био масла за интензивна грижа за косата.

Уникален продукт постигащ изключително въздействие върху косата и гарантиращ желаните резултати само със силата на натурални масла.

Използван на плажа и под слънчевите лъчи предпазва косата от изсушаване, като същевременно я подхранва в дълбочина.

Използван като интензивна маска за коса преди душ, съживява и заздравява силно увредената коса и придава копринена мекота и блясък.

Стимулира бързия растеж, предотвратява цъфтежа и сплитането на косата.

Съдържание:
Микс от малса от Кокос*, Коноп*, Маслина*, Жожоба*, Сладък Бадем*, Камелия*, Арган*, Таману*, Натурален Витамин Е и Кокосов аромат.

* Био сертифицирани съставки

Препоръчани продукти:

Слънцезащитен лосион Cocosolis Natural Sunscreen Lotion SPF 30 100 мл.
Сухо масло с aнтиейдж действие Cocosolis SKIN Collagen Booster Dry Oil 110 мл.
Анти-целулитно сухо масло Cocosolis SKIN Anti-cellulite Dry Oil 110 мл.
Сухо масло против стрии Cocosolis SKIN Stretch Mark Dry Oil 110 мл.
Маслo за интензивно подхранване и грижа за косата Cocosolis HAIR Oil Mask 3 in 1 110 мл.
Масло за наситен тен, хидратирана и сияйна кожа Cocosolis ALOHA Sun Tan & Body Oil 110 мл.
Масло за наситен тен, хидратирана и сияйна кожа Cocosolis CHOCO Sun Tan & Body Oil 110 мл.
Масло за хидратация и възстановяване след слънце Cocosolis COOL After Sun Oil 110 мл.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...