"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Защо боросиликатно стъкло?

Автор: https://myequa.com/
Последно обновяване на информацията: 23.01.2020 г.


Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA .

Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна употреба е безсмислено и неекологично, като се имат предвид всички алтернативи, които са налични.Така че, ако мислите да си вземете бутилка за многократна употреба, със сигурност сте една стъпка по-близо до положителна промяна в начина ви на живот.
В EQUA проектираме , така че да се възползвате от всички предимства на бутилките за многократна употреба. В този смисъл посвещаваме основна част от вниманието си при производството и дизайна на качеството на нашите продукти.
Стъклените бутилки са направени от висококачествено боросиликатно стъкло. Това стъкло е устойчивo на температура и удар. Това, че може да се счупи при падане или неправилно използване, не означава, че е от некачествен материал.
Въпреки че различните вариации на стъклените бутилки , които се предлагат на пазара могат да изглеждат сходни, те не са еднакви. Има разлика в качеството на стъклото...


ДОБРО Е ЗА ТЕБ:

Боросиликатното стъкло - основният компонент на всички стъклени бутилки EQUA - е значително по висок клас от традиционното стъкло и тези разлики могат да окажат голямо влияние както върху вашето лично здраве, така и върху околната среда, когато се комбинират във времето.
Боросиликатното стъкло издържа на химикали и разграждане на киселини, така че няма нужда да се притеснявате ,че може да проникнат във водата , която пиете. Можете да го поставите в съдомиялната машина или да го използвате за съхранение на горещи течности. Широкото гърло осигурява достатъчно възможност за отвари от плодове или билки, така че можете да използвате стъклената си бутилка EQUA, да запарите любимия си чай или кафе безопасно.

ДОБРО Е ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА:

Пластмасовите бутилки за еднократна употреба са вредни за околната среда. Те почти винаги се оказват в сметище, езеро или океан и често пъти процесът на разграждане и повторна употреба на пластмаси оставя тежък въглероден отпечатък. Тъй като боросиликатното стъкло е направено от естествени материали налични в природата, които се получават по-лесно от маслото, въздействието върху околната среда също е по-малко. Да не говорим, че ако се борави внимателно, боросиликатното стъкло може да ви служи много дълго време.

ПРИДАВА ПО-ДОБЪР ВКУС:

Пили сте от пластмасови бутилки за еднократна употреба и сте усещали вкуса на пластмасата, от която пиете, нали...? Това се случва, защото всъщност прониква във водата поради разтворимостта на пластмасата. Това е както вредно за вашето здраве, така и неприятно. Когато използвате боросиликатно стъкло, течността вътре остава чиста , тъй като боросиликатното стъкло има ниска разтворимост. То предпазва напитката ви от замърсяване.

Вижте също:

Плодът черен касис - вълшебен за здравето

Портал / Статии

Касисът предлага богатство от хранителни вещества, които не се срещат никъде другаде. Малкото черно френско грозде може да се окаже сладко кисело, затова е плод, който обикновено изисква някакъв вид добавена сладост, като мед или стевия. Ние го предлагаме подсладен само със сироп от агаве,което го прави максимално полезен за здравето, когато няма пресни плодове през зимата. 1.Засилва имунитета: Касисът съдържат много витамини, като например: Витамин...

Как да започнете деня си: 5 съвета за повече енергия и увереност

Портал / Статии

Първите 30 минути след събуждане имат важно значение върху това как ще протече останалата част от деня ви. Здравословните сутрешни навици могат да повлияят благотворно върху вашето настроение. Вместо да изхвърляте алармата през прозореца, да ритате котката и да проклинате живота си всяка сутрин, може да последвате тези пет прости за изпълнение съвета, с които да започнете деня с по-добро настроение и които да ви помогнат да живеете по-добре. 1. Настройвате...

6 идеи за енергизираща закуска

Портал / Статии

Всички добре знаем, че закуската е най-важното хранене за деня. Помислете колко по-лесно ще бъде за вас, ако сте фокусирани и изпълнени с енергия през целия ден. Нашите здравословни рецепти ще ви отнемат по-малко от 15 минути за подготвяне. Пълнозърнести палачинки Да, палачинките могат да бъдат здравословни! Заложете на пълнозърнесто брашно и добавете няколко яйца към сместа. Добавете канела и ленено семе за допълнителна сладост и желаната текстура...