"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Защо боросиликатно стъкло?

Автор: https://myequa.com/
Последно обновяване на информацията: 23.01.2020 г.


Може да се направят големи подобрения с малки промени в ежедневните ви навици... И носенето на бутилка EQUA с вода по всяко време ви премества една крачка по-близо до положителните промени в живота ви. Това помага да останете хидратирани, влияе върху работата на ума и тялото ви, като същевременно добавя към вашия стил нещо ново , изискано, модерно - това са бутилките EQUA .

Във времето в което живеем купуването на пластмасова бутилка за еднократна употреба е безсмислено и неекологично, като се имат предвид всички алтернативи, които са налични.Така че, ако мислите да си вземете бутилка за многократна употреба, със сигурност сте една стъпка по-близо до положителна промяна в начина ви на живот.
В EQUA проектираме , така че да се възползвате от всички предимства на бутилките за многократна употреба. В този смисъл посвещаваме основна част от вниманието си при производството и дизайна на качеството на нашите продукти.
Стъклените бутилки са направени от висококачествено боросиликатно стъкло. Това стъкло е устойчивo на температура и удар. Това, че може да се счупи при падане или неправилно използване, не означава, че е от некачествен материал.
Въпреки че различните вариации на стъклените бутилки , които се предлагат на пазара могат да изглеждат сходни, те не са еднакви. Има разлика в качеството на стъклото...


ДОБРО Е ЗА ТЕБ:

Боросиликатното стъкло - основният компонент на всички стъклени бутилки EQUA - е значително по висок клас от традиционното стъкло и тези разлики могат да окажат голямо влияние както върху вашето лично здраве, така и върху околната среда, когато се комбинират във времето.
Боросиликатното стъкло издържа на химикали и разграждане на киселини, така че няма нужда да се притеснявате ,че може да проникнат във водата , която пиете. Можете да го поставите в съдомиялната машина или да го използвате за съхранение на горещи течности. Широкото гърло осигурява достатъчно възможност за отвари от плодове или билки, така че можете да използвате стъклената си бутилка EQUA, да запарите любимия си чай или кафе безопасно.

ДОБРО Е ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА:

Пластмасовите бутилки за еднократна употреба са вредни за околната среда. Те почти винаги се оказват в сметище, езеро или океан и често пъти процесът на разграждане и повторна употреба на пластмаси оставя тежък въглероден отпечатък. Тъй като боросиликатното стъкло е направено от естествени материали налични в природата, които се получават по-лесно от маслото, въздействието върху околната среда също е по-малко. Да не говорим, че ако се борави внимателно, боросиликатното стъкло може да ви служи много дълго време.

ПРИДАВА ПО-ДОБЪР ВКУС:

Пили сте от пластмасови бутилки за еднократна употреба и сте усещали вкуса на пластмасата, от която пиете, нали...? Това се случва, защото всъщност прониква във водата поради разтворимостта на пластмасата. Това е както вредно за вашето здраве, така и неприятно. Когато използвате боросиликатно стъкло, течността вътре остава чиста , тъй като боросиликатното стъкло има ниска разтворимост. То предпазва напитката ви от замърсяване.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...