"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Biolab – новите органични хранителни продукти за вегетарианци и вегани

Автор: Здравословен
Последно обновяване на информацията: 28.05.2018 г.


Изборът да се спрете на органични и растителни хранителни продукти означава грижи за вашето лично здраве и защита на околната среда. Biolab означава качество. Идеите, сътрудничеството, доверието, растежа, съгласуваността и иновациите остават фирмени ценности през годините и ще продължат да бъдат и за в бъдеще.

Компанията е създадена през 1991 г. от Масимо Сантинели с цел да насърчи консумацията на растителни храни, произведени със съставки от органично и сертифицирано земеделие. В продължение на 25 години фирма Biolab разработва етичен подход за своето производство, основаващ се на опазването на околната среда, като в същото време държи потребителя в центъра на вниманието – това е фирмената "верига на отговорността".

Biolab се утвърждава като един от най-добрите специализирани производители на пресни биологични вегетариански и вегански хранителни продукти. Клиентите могат да разчитат на най-високото качество по отношение на хранителната стойност и, естествено, на вкусна, добре балансирана храна.

Фирмената философия гарантира грижа за всеки детайл, като клиентът винаги е в центъра на вниманието. Пътят към отличното качество е дълъг и сложен процес, тъй като се изисква постоянство за осигуряване на максимално добро качество и хранителна стойност.

Производството започва с инспектирани и сертифицирани съставки, преобладаващо отглеждани в Италия - гаранция за автентична кулинарна традиция. Органичната жълти соя се отглежда изцяло в Италия, без ГМО. Производствената верига в своята по-голямата част залага на дълготрайни и директни взаимоотношения с фермерите в Friuli Venezia Giulia.

Стъпка втора: контрол на качеството. След като суровините - вече инспектирани от министерски контролни органи и сертифицирани - пристигнат в завода на Biolab, те трябва да преминат през "входен тест", за да се осигури проследимост - най-висока гаранция за произхода на продуктите.

Рецептите на Biolab оживяват благодарение на работата на висококвалифицирани специалисти. Извършват се много задълбочени проверки преди производството (валидиран цикъл, редовни тестове и анализи) и по време на производството (контрол на теглото, цикли на пастьоризация).

Етикетите са лесни за разбиране, пълни и функционални и напълно съвместими с изискванията на закона. По този начин клиентите имат достъп до цялата полезна информация за самия закупен продукт.

Biolab избира да комбинира сертифицирани качествени съставки с вкусни рецепти. Крайният продукт е перфектната алтернатива, на която може да се наслаждаваме всеки ден. Добър избор за вас, добър и за околната среда. Любовта и грижата за природата не се ограничават до избора на чисти съставки, а е обърнато внимание и на опаковката и транспорта – използвано е минимално количество картон и максимален товар при транспортирането. Нещо повече, фирмата непрекъснато работи върху нови проекти за оползотворяване на енергията и обработка на отпадъците във всяка фаза от производствения цикъл.

Едно от най-важните задължения е постоянното вслушване в предложенията на клиентите, за да се експериментира и да се създават нови продукти, които да отговарят на реалните нужди на пазара. Динамиката и гъвкавостта са от основно значение, за да се поддържа широка продуктова гама и да се осигури пълна удовлетвореност на клиентите.

Продуктите на Biolab са строго органични и сертифицирани по европейските стандарти за биологично производство - Icea, сертификат за вегетариански и веган продукти Vegan Society, сертификат AB (Биологично земеделие), издаден от френското министерство на селското стопанство, храните, риболова и развитието на селските райони, BRC (степен A), както и IFS.

Съставките, използвани от Biolab, са без пестициди, без ГМО, с гарантирано органичен произход. Потърсете тези качествени продукти в по-големите обекти на Фантастико, в Метро 1 (на Цариградско шосе) и в ВМВ в Дианабад.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...