"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Biolab – новите органични хранителни продукти за вегетарианци и вегани

Автор: Здравословен
Последно обновяване на информацията: 05.05.2018 г.


Изборът да се спрете на органични и растителни хранителни продукти означава грижи за вашето лично здраве и защита на околната среда. Biolab означава качество. Идеите, сътрудничеството, доверието, растежа, съгласуваността и иновациите остават фирмени ценности през годините и ще продължат да бъдат и за в бъдеще.

Компанията е създадена през 1991 г. от Масимо Сантинели с цел да насърчи консумацията на растителни храни, произведени със съставки от органично и сертифицирано земеделие. В продължение на 25 години фирма Biolab разработва етичен подход за своето производство, основаващ се на опазването на околната среда, като в същото време държи потребителя в центъра на вниманието – това е фирмената "верига на отговорността".

Biolab се утвърждава като един от най-добрите специализирани производители на пресни биологични вегетариански и вегански хранителни продукти. Клиентите могат да разчитат на най-високото качество по отношение на хранителната стойност и, естествено, на вкусна, добре балансирана храна.

Фирмената философия гарантира грижа за всеки детайл, като клиентът винаги е в центъра на вниманието. Пътят към отличното качество е дълъг и сложен процес, тъй като се изисква постоянство за осигуряване на максимално добро качество и хранителна стойност.

Производството започва с инспектирани и сертифицирани съставки, преобладаващо отглеждани в Италия - гаранция за автентична кулинарна традиция. Органичната жълти соя се отглежда изцяло в Италия, без ГМО. Производствената верига в своята по-голямата част залага на дълготрайни и директни взаимоотношения с фермерите в Friuli Venezia Giulia.

Стъпка втора: контрол на качеството. След като суровините - вече инспектирани от министерски контролни органи и сертифицирани - пристигнат в завода на Biolab, те трябва да преминат през "входен тест", за да се осигури проследимост - най-висока гаранция за произхода на продуктите.

Рецептите на Biolab оживяват благодарение на работата на висококвалифицирани специалисти. Извършват се много задълбочени проверки преди производството (валидиран цикъл, редовни тестове и анализи) и по време на производството (контрол на теглото, цикли на пастьоризация).

Етикетите са лесни за разбиране, пълни и функционални и напълно съвместими с изискванията на закона. По този начин клиентите имат достъп до цялата полезна информация за самия закупен продукт.

Biolab избира да комбинира сертифицирани качествени съставки с вкусни рецепти. Крайният продукт е перфектната алтернатива, на която може да се наслаждаваме всеки ден. Добър избор за вас, добър и за околната среда. Любовта и грижата за природата не се ограничават до избора на чисти съставки, а е обърнато внимание и на опаковката и транспорта – използвано е минимално количество картон и максимален товар при транспортирането. Нещо повече, фирмата непрекъснато работи върху нови проекти за оползотворяване на енергията и обработка на отпадъците във всяка фаза от производствения цикъл.

Едно от най-важните задължения е постоянното вслушване в предложенията на клиентите, за да се експериментира и да се създават нови продукти, които да отговарят на реалните нужди на пазара. Динамиката и гъвкавостта са от основно значение, за да се поддържа широка продуктова гама и да се осигури пълна удовлетвореност на клиентите.

Продуктите на Biolab са строго органични и сертифицирани по европейските стандарти за биологично производство - Icea, сертификат за вегетариански и веган продукти Vegan Society, сертификат AB (Биологично земеделие), издаден от френското министерство на селското стопанство, храните, риболова и развитието на селските райони, BRC (степен A), както и IFS.

Съставките, използвани от Biolab, са без пестициди, без ГМО, с гарантирано органичен произход. Потърсете тези качествени продукти в по-големите обекти на Фантастико, в Метро 1 (на Цариградско шосе) и в ВМВ в Дианабад.

Вижте също:

Наръчник на щастлив старт на деня

Портал / Статии

Не е лесно да блестите през цялото време, но е сигурно, че малките стъпки в рутината на всекидневието могат да доведат до дългосрочно добри резултати по отношение на вашето здраве и щастие. Ето и няколко съвета за по-добър старт на деня. Когато се изправяте пред дневните предизвикателства, не забравяйте да правите малки почивки, за да вдишате дълбоко въздух, да се вслушате в сигналите на тялото и на това, което ви заобикаля в момента. Съвет...

13 храни, засилващи слънцезащитата

Портал / Статии

В случай, че лесно изгаряте на слънце, горещо препоръчваме тези 13 храни, които да включвате във вашата диета. Според новите изследвания някои храни имат силата да предпазват кожата от щетите, причинени от UV лъчите на слънцето. Тези здравословни продукти могат да добавят вътрешна защита срещу слънчево изгаряне и поява на бръчки на клетъчно ниво. Цитрусови плодове Цитрусовите плодове имат мощната съставка лимонен, свързана с внушителния 34% по-нисък...

8 лесни начина да добавите повече вегетариански протеин към вашата диета

Портал /

По време на Великденските пости търсим начини да разнообразим менюто, за да си набавим по най-здравословния и вкусен начин всички необходими полезни вещества. Академията по хранене и диететика препоръчва 0,8 до 1,0 грама протеин на килограм телесно тегло за повечето здрави възрастни. Вегетарианците трябва да се стремят към по-високи количества, получени от различни растителни източници, за да покрият количествата необходими аминокиселини, тъй като...