"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Беглутенови храни Schnitzer с немско качество


Последно обновяване на информацията: 04.10.2017 г.


Защо избрахме за вас Schnitzer? От началото на 2000 година фирмата производител се фокусира върху т.нар. Sensitive Eating - диета без глутен. Продуктовата гама включва също продукти, които не съдържат яйца, лактоза, ядки, соя, мая и палмово масло.

Schnitzer радва своите привърженици с неустоимо вкусни продукти, като се започне от хрупкави хлебчета, чабата, багети, гризини и паста и други вкусни солени тестени изделия и се стигне до мъфини, кекс, други десерти. С тях може да се наслаждавате на всеки нов ден без глутен и винаги да откривате нови вкусове.

Разработването на нови продукти непрекъснато търси различни рецепти, които обогатяват продуктовата гама без глутен и определят нови стандарти по отношение на вкуса. По този начин Schnitzer обогатява кулинарното ежедневие на страдащите от целиакия и прави живота им по-лесен и приятен.

Пълноценните здравословни продукти са направени от цели, смлени зърна и следователно са особено богати на витамини, минерали като калций за костите, магнезий, който поддържа мускулите, желязо за образуване на кръвта и фибри, които стимулират естественото движение на червата. Но цялото зърно не само поддържа тялото, но и гарантира добро здраве на нервната система, дължащо се на витамините В1.

През годините диапазонът е оптимизиран и допълнен от множество продуктови нововъведения. Трайността се получава от естествения квас и специалния метод на опаковане. А неповторимия вкус...... за него няма да говорим, а ще оставим сами да прецените.

Вижте какво подбрахме за вас!

Препоръчани продукти:

БИО Мъфини с ванилия Без глутен Schnitzer 140 гр.
БИО Багета Рустик Без глутен Schnitzer 320 гр.

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...