"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Медицински център "Здравословен живот". Диететика, здравословна редукция на тегло, специализирани медицински прегледи, дерматология и естетична козметика, клинична лаборатория

Медицински център „Здравословен живот” предлага уникални за България услуги, които съчетават най-добрите практики от традиционната и алтернативната медицина.

Комплексната грижа за Вашето здраве включва навременна диагностика, комбинирано лечение с цел пълно оздравяване на организма, последващ мониторинг и профилактика. За първи път се прилага един напълно нов и модерен подход към лечението на пациента, включващ индивидуален хранителен режим, подбрани храни и ежедневно меню, индивидуален двигателен и фитнес режим, както и режим за релаксация, индивидуални методи за балансиране на психо-емоционалната сфера, изграждане на позитивно мислене, анти-стрес и детокс техники.

Медицинският център е оборудван с модерни медицински уреди, някои от които са уникални и единствени за България. При нас можете да си направите квантово-магнитен резонансен анализ и диагностика "BioScaner", компютърна диагностика био-резонанс с програмата "Оберон", различни детоксикиращи процедури, както и специализиран преглед при екип от висококвалифицирани медицински специалисти.

Вижте график на приемното време на специлистите и ЦЕНОРАЗПИСА.

НОВО!
Най-новото направление на МЦ "Здравословен Живот" е самостоятелен Кабинет по дерматология, венерология и естетична козметика. Кабинетът е строго специализиран по класическа дерматология с диагностика и лечение на кожно-венерологични заболявания и успоредно предлага максимално богата гама от процедури на естетичната козметика. Популярната дерматология дава възможност за диагностика и терапевтични процедури на кожни проблеми като акне, розацеа, пигментни петна, псориазис, атопичен дерматит, процеси на стареене на кожата и др. Козметичните ни услуги включват широк спектър от процедури за лице и тяло като почистваща, хидратираща, лечебна и анти-ейджинг терапия, отслабваща и антицелулитна терапия, йонофореза и ултразвук със специални ампули, химичен пилинг, микродермабразио, кола маска за мъже и жени, разнообразни масажи за лице, деколте и тяло, детоксикиращи процедури и др.

Медицински център "Здравословен живот" работи в партньорство с медико-диагностична лаборатория "Кандиларов" където можете да се доверите на бързо и удобно изследване, гарантиращо европейски стандарти за качество.

Пациентите на МЦ "Здравословен живот" могат да се снабдят с всичко, което им е необходимо за поддържане на хранителен режим от оздравителния им процес от нашия он-лайн био-магазин „Здравословен живот”, който предлага огромен избор от качествени, био-, органични и здравословни храни, напитки, хранителни добавки, био козметика, съдове за здравословно готвене и други стоки важни за здравето.

Ако желаете да се запишете за консултация с наш специалист, моля свържете се с Венета Маркова на тел. 02/963 09 31 и на мобилен тел. 0888 772 265. За изготвяне на индивидуална Програма "Здравословен Живот", моля свържете се с нашите диетолози като изпратите запитване по e-mail.


Венета Маркова

Мед. екип /

Венета е медицинският секретар на Медицински център "Здравословен Живот". Освен с красивата си усмивка, успя да ни впечатли и с богатия си професионален опит. Завършила ЦИПЗКССО „Йорданка Филаретова”, гр.София със специалност Медицински лаборант. Започва работа в II ГОБ в Клинична лаборатория. По-късно завършва ПМИ специалност Медицински лаборант. Работи в СХЕИ в Микробиологична лаборатория, а след това около 5 години практикува в КСМД , лаборатория...

Д-р Владимир Шишков

Мед. екип /

Завършил е медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията, храненето, лечението и превантивната медицина, както с природни, така и с фармацевтични продукти, храни и хранителни добавки. Член е на Българското Научно Дружество по Хранене и Диететика. Д-р Шишков е профилиран в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове,...