"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Спрей против насекоми Bambule ARIES 50 мл.

16.49 лв.

Съдържание: Активни съставки: екстракт от маргоза 0,5 гр./100 гр., гераниол 0,04 гр./100 гр.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 50 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Сертифициращ орган: EcoControl

Спреят против насекоми на ARIES е репелент, който действа срещу пълзящи и летящи насекоми в домакинството. Пълзящите и летящите насекоми са устойчиво отблъснати, но не и убити. Спреят за насекоми съдържа масло от нийм и гераниол. Заради маслото от нийм, спреят може да накара насекомите да спрат да се хранят, което предотвратява размножаването им.

- Прогонва всички летящи и пълзящи насекоми от пукнатини, скривалища и др.
- Работи с екстракт от нийм и гераниол

Употреба:
Пръскайте директно върху насекомите или в процепи, пукнатини и места, обитавани от насекоми от разстояние около 20 см. Натуралните активни съставки пропъждат насекомите. Препоръчва се повторно третиране за предотвратяване на нова поява на нежеланите гости.

Използвайте биоцидите внимателно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Безглутенов тиквен хляб

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Сега всеки може да се наслади на бързия за приготвяне есенен тиквен хляб с тази лесна безглутенова рецепта. Съставки 10 порции • 2 чаши безглутеново брашно за различни цели • 1½ ч.л.бакпулвер • ½ ч.л. сода • ½ ч.л. сол • 4 с.л. масло на стайна температура • 1 чаша кафява захар • 2 големи яйца • 1 чаша тиквено пюре • ¼ чаша сметана • 1 ч.л. ванилов екстракт • ½ чаша нарязани пекани или шоколадов чипс (по избор) 1....