"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Спрей против мухъл ARIES 200 мл.

21.70 лв.

Съдържание: Активни съставки: етанол 42 мл./100 мл.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 200 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

Спреят против мухъл на ARIES е ефективно средство за борба с мухъл на основата на алкохол (биоетанол) и чист парафин. Добавката на растително лавандово масло (етерично масло) придава на спрея приятна свежа нотка.

- За третиране на заразени повърхности
- Без хлор и повърхностноактивни вещества
- Със свеж аромат

Области на приложение:
За малка употреба в домакинството. За третиране на плесенясали повърхности.

Съвет:
Мухълът изисква малко светлина и много влага. За най-добра превенция се опитайте да избягвате подобни състояния, така че понякога токсичната плака да не може да се образува на първо място.

Употреба:
Напръскайте равномерно върху повърхности, предмети, фуги и места, които иначе бихте почистили с влажна кърпа. Не нанасяйте върху акрилно стъкло. Оставете продукта да подейства и почистете само чувствителни материали (пластмаса) обикновено след 10-20 минути. Ако заразата е упорита, повторете процедурата.

Използвайте биоцидите внимателно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Безглутенов тиквен хляб

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Сега всеки може да се наслади на бързия за приготвяне есенен тиквен хляб с тази лесна безглутенова рецепта. Съставки 10 порции • 2 чаши безглутеново брашно за различни цели • 1½ ч.л.бакпулвер • ½ ч.л. сода • ½ ч.л. сол • 4 с.л. масло на стайна температура • 1 чаша кафява захар • 2 големи яйца • 1 чаша тиквено пюре • ¼ чаша сметана • 1 ч.л. ванилов екстракт • ½ чаша нарязани пекани или шоколадов чипс (по избор) 1....