"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Карта за премахване на кърлежи ARIES 1 бр.

6.99 лв.

Съдържание: 1 карта в картонена кутия
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 1 бр.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

С картата за кърлежи на ARIES кърлежите се отстраняват лесно и безопасно. Във формат на кредитна карта – идеална за в движение!

Натиснете вдлъбнатината на картата под отметката, повдигнете картата леко отпред и я натиснете още - това ще премахне кърлежа от кожата. Можете също така да използвате по-малката вдлъбнатина на картата, за да премахнете жило или малки кърлежи.

Съвет: Кърлежите не падат от дърветата! Затова се предпазвайте от атаки от кърлежи, особено от долната част на флората: треви, храсти, жив плет и др. За разходки в гората ви препоръчваме спрея за кърлежи на ARIES като превантивна мярка.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Телешко варено по здравословна рецепта

Кухня и рецепти / Основни ястия

Телешкото месо е вкусно и не е много мазно. Това го прави чудесен заместител на свинското например. При всички положения, прекомерната употреба на всякакво червено месо е вредно, най-вече поради наличието на много желязо в него (окислител). Препоръчваме ви да ограничите употребата на червено месо до 2-3 пъти седмично, а свинско консумирайте най-много веднъж месечно и то само при положение, че сте изрязали всички мазни участъци от него. Аз препоръчвам...