"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Хомеопатичен елексир за растения ARIES 500 мл.

31.99 лв.

Съдържание: 50% Комплекс А в D4 (25% сяра в D8, 25% меден сулфат в D8 и 50% екстракт от хвощ в D26); 50% Комплекс B в D11 (60% смес от биохимични функционални агенти в D20, 40% смес от гуано, отливки от червеи и льос в D20 и <1% всеки от микроелементите в D12 и растителни екстракти в D8).
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 500 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия

Хомеопатичен растителен еликсир за грижа и укрепване на дървета, храсти и тревни площи, както и декоративни растения на открито и закрито. Хомеопатичният еликсир подпомага растежа и подобрява качеството на растенията. Съкращава времето за регенерация на стресирани растения и подпомага регенерацията на корените. Препаратът активира почвените микроорганизми, които допринасят за подобряване качеството на почвата и по този начин оптимизират условията за растеж на растенията.

- Универсален укрепител за растения за здрави листа и активен растеж
- Използвана превантивно, устойчивостта на растенията се засилва отвътре навън и ги прави по-малко податливи на болести
- Активира почвените микроорганизми
- Съдържа всички активни съставки от съществено значение за растенията в хомеопатично динамизирана форма

Употреба:
Разклатете добре преди употреба! Развийте мерителната чашка и отрежете върха на винтовата капачка с нож.

Прилагайте хомеопатичния растителен еликсир редовно на всеки 2-4 седмици.

Стайни растения през цялата година. Третирайте градинските растения по време на вегетационния период от пролетта до есента, а ирисовите растения само на всеки 6 седмици.

Препаратът трябва да се прилага като 0,5% разтвор (т.е. 5 мл. на 1 литър поливна вода), като се използва методът на изливане. При дърветата и храстите почвата под цялата площ на клоните трябва да се напои равномерно. Въпреки това, ако почвата в градинските растения е наситена с вода за дълго време преди прилагане, прилагането трябва да се извърши директно върху растението, като се използва методът на пръскане. В процеса на пръскане се препоръчва концентрация на приложение от 5%, т.е. з. 50 мл. на 1 литър воден спрей. Уверете се, че растението е равномерно напоено.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Екстракт от хвощ ARIES 250 мл.
Екстракт от коприва ARIES 250 мл.
В промоция
Хомеопатични капки за растения Спешна помощ ARIES 30 мл.
Течен био тор за домати ARIES 250 мл.

На вашето внимание:

Домашно приготвена слънчогледова халва

Кухня и рецепти / Десерти

Халва е арабска дума, с която се назовава традиционен десерт, който ще откриете в много разновидности и в много култури и страни по света. Нашата рецепта е за традиционна слънчогледова халва, която е популярна в Източна Европа. Този вариант е по-лек от традиционните близкоизточни халви, които използват грис брашно, са да се сгъстят съставките. Като първа стъпка от приготвянето на халвата е производство на собствено брашно от слънчогледови семки...

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...