"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Гал сапун против петна AlmaWin 100 гр.

5.50 лв.

Съдържание: >= 30% сапун (палмово масло и кокосов сапун)*, < 5% анионни повърхностно активни вещества, парфюми, лимонен, цитрал. Допълнителни съставки: вода, глицерин*, волска жлъчка, натриев тиосулфат, натриев хлорид, хлорофил (CI 75810).
* от биологично сертифицирано земеделие.
Търговска марка: AlmaWin
Разфасовка: 100 гр.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie

Гал сапунът е ефективен и същевременно естествен домашен лек срещу петна по текстила. Специалната активна съставка на сапуна е волска жлъчка - чисто натурален продукт - който съдържа естествени ензими. Съставките са биоразградими, така че въздействието върху околната среда е много ниско. Без синтетични аромати, оцветители и консерванти. Гал сапунът на AlmaWin убеждава с нежния си аромат на лимон и висока измиваща производителност.

Продуктът е екосертифициран от Ecogarantie и дерматологично тестван. Това гарантира добра грижа за кожата.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
Навлажнете петното, натъркайте със сапуна и оставете за 10 - 15 минути. След това изплакнете обилно или изперете дрехата в пералня. За цветен текстил предварително тествайте устойчивостта на цвета върху скрито място.

Режим на действие:
Добре изпитан и много икономичен при третиране на петна, причинени от мазнини, нишесте, кръв, плодове или трева.

Приложение:
Подходящ за всички бели и устойчиви на цветовете текстилни изделия.

Забележка:
Не е подходящ за вълна и коприна.

СЪВЕТ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
За да защитите околната среда, стартирайте вашата пералня само когато е пълна, предпочитайте цикли на пране при ниска температура и следвайте инструкциите за дозиране.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.Още продукти от този щанд:

ЕКО Сапун Алепо с червена глина Douce Nature 100 гр.
ЕКО Сапун Алепо с кал от Мъртво море Douce Nature 100 гр.
ЕКО Сапун Алепо Douce Nature 200 гр.
ЕКО Марсилски сапун Douce Nature 300 гр.

На вашето внимание:

Най-добрите домашно приготвени тортили

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Нашите домашни тортили са нежни, меки и ароматни. Добрата новина е, че може да бъдат направени по-рано и след това само да се затоплят преди сервиране. И са супер лесни за приготвяне. Ако имате миксер с кука за тесто, можете да приготвите тестото за по-малко от пет минути (ако не е, може би десет най-много). След това всичко, което трябва да направите е да разстелете всяко парче на тънко, и да изпечете за една, две минути в горещ, сух тиган. След...

Сос от авокдао, накиснат лимец и вълшебен нар

Кухня и рецепти / Пастети, каши и пюрета

Вкусната, полезна, здравословна и лесно обработваема храна може да е комбинация само от няколко неща … колкото повече продукти сме смесили, толкова повече информация ще трябва да обработи организма ни … така че стремете се към по-простички неща, които да носят наслада и радост. Ще се насладим на авокадено кремче, което ще е пухкаво, маслено и нежно, вкусът му ще бъде леко кисело-солен, което ще прави вълшебно усещането с деликатно сладките зрънца...