"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Течен марсилски сапун с лавандула и зехтин Douce Nature 300 мл.

14.59 лв.

Съдържание: Aqua, Potassium Cocoate**, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Cellulose Gum, Benzyl Alcohol, Lavandula hybrida oil*, Potassium Olivate**, Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Linalool, Limonene.
* съставка от биологично земеделие.
** преработени от органични съставки.
11,62% от всички съставки са от биологично земеделие.
98,61% от всички съставки са с естествен произход.
Търговска марка: Douce Nature
Разфасовка: 300 мл.
Производител: Ekibio Groupe
Произход: Франция
Сертифициращ орган: Ecocert, Cosmos Natural

Био течен марсилски сапун със свеж аромат на лавандула и зехтин, произведен във Франция. Не съдържа оцветители, синтетични парфюми или синтетични пенители, не е тестван върху животни, не съдържа животински съставки и е дерматологично тестван.

Оригиналният и автентичен марсилски сапун е натурален сапун, произведен само от растителни масла от маслина, палма и копра (много богат на мазнини, произведен от кокос) и задължително трябва да съдържа поне 72% растително масло. Това е щамповано върху всеки марсилски сапун, като е и емблематичен символ на този сапун. Сапонифициран по стар метод от поне 3 века, без парфюм и без оцветители, рискът от алергии, свързани с използването на този натурален сапун е минимален.

Марсилският сапун е хипоалергенен и има многобройни козметични, хигиенни и дори домакински приложения. Почиства кожата в дълбочина, предпазва от факторите на околната среда и успокоява различни раздразнения.

Указания за употреба: Можете да използвате този сапун за хигиена на тялото и лицето.

Douce Nature предлага широка гама от продукти за ежедневна грижа за цялото семейство. Брандът носи етикета Ecocert, който е най-строгият, както и етикета на Cosmebio. Сериозна алтернатива на конвенционалните продукти за лична грижа, тя е изпълнена със същността на природата.

Произведено във Франция, в лаборатория с дългогодишен ангажимент за екологично и устойчиво развитие, Douce Nature използва опаковки, направени от естествени PE, гарантирано без бисфенол А (BPA Free); от картон или от царевично нишесте.







Още продукти от този щанд:

ЕКО Течен сапун Sensitive Без аромат AlmaWin 500 мл.
БИО Течен сапун Портокал AlmaWin 500 мл.
БИО Течен сапун Лавандула и розмарин AlmaWin 500 мл.
БИО Течен марсилски сапун с върбинка и зехтин Douce Nature 300 мл.

На вашето внимание:

Супа от лапад с ориз и лимон

Кухня и рецепти / Супи

Несъмнено едно от най-полезните неща през пролетта това са - лапад и коприва. Лападът съдържа желязо и хлорофил. Той е многогодишно растение от семейство Лападови и се отглежда като листен зеленчук. Разпространен е навсякъде в Европа. Историята на лапада датира от античността, когато чрез него римските войски открили спасение от жаждата по време на военен поход. Необходими съставки: - сок от лимон на вкус - 200 гр. ориз - листа от лапад (или...

Гнезда от картоф, яйце и авокадо

Кухня и рецепти / Предястия

Необходими продукти: - 3-4 средно големи предварително сварени картофа - краве масло или зехтин за овкусяване на картофите - 12 яйца, според формата за мъфини - 1-2 броя авокадо за декорация Начин на приготвяне: 1. Намачкват се картофите с малко масло или зехтин и се слагат на дъното на формата за мъфини. 2. След това се слага по едно яйце във всяка формичка над намачканите картофи. 3. Поръсват се със сол и пипер, мащерка или магданоз...

Лесна и бърза закуска или предястие с киноа

Кухня и рецепти / Салати

Необходими продукти: - около една шепа сварена киноа - 1 авокадо, обелено и нарязано - краве сирене - 1 варено яйце - чери домати - бейби спанак - може да бъдат леко задушени с чери доматите, както на снимката - черно сусамово семе - зехтин и сол на вкус