"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

ЕКО Препарат за измиване на бебешки съдове AlmaWin 500 мл.

10.79 лв.

Съдържание: >=5% <15% нейонни повърхностно активни вещества (растителни захароидни повърхностно активни вещества), анионни повърхностно активни вещества (растителни мастни алкохолни сулфати). Други съставки: вода, растителен алкохол, натриев хлорид, глицерол, млечна киселина.
100% от съставките са с естествен произход.
Търговска марка: AlmaWin
Разфасовка: 500 мл.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie, Vegan

Препаратът за измиване на бебешки съдове на AlmaWin нежно, но старателно отстранява млечен протеин, сок и остатъци от храна от бебешки бутилки, залъгалки, бебешки чинии и миещи се играчки.

Препаратът за измиване на бебешки съдове е сертифициран от Ecogarantie и Vegan Society. Особено добре се понася от околната среда, не съдържа консерванти, аромати и оцветители - само най-доброто за вашето бебе!

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
В зависимост от замърсяването, добавете около една капка (2 мл.) към топла вода, почистете бебешкото шише с гъба или четка и изплакнете обилно с вода. При по-силно замърсяване дозата е по-висока.

500 мл. са достатъчни за 250 нанасяния.

Режим на действие:
Особено ефективен срещу млечен протеин, остатъци от каши и сокове.

Приложение:
Нежно и цялостно почистване на бебешки шишета, залъгалки, бебешки чинии и миещи се бебешки играчки. Продуктът е подходящ за PES, стъклени, PP или PA бутилки.

Съвет:
Препаратът за почистване на бебешки шишета на AlmaWin не съдържа никакви оцветители, аромати или консерванти. Нашите еко сертифицирани продукти са с много специално качество за хигиенна чистота.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.







Още продукти от този щанд:

ЕКО Препарат за съдове Дива роза и Маточина AlmaWin 1л.
БИО Препарат за съдове Мандарина AlmaWin 5л.
БИО Препарат за съдове Мандарина AlmaWin 500 мл.
БИО Препарат за съдове Лимонена трева AlmaWin 5л.

На вашето внимание:

Веган салата с нахут, авокадо, тахан и сладки картофи

Кухня и рецепти / Салати

В тази лесна за приотвяне зърнена салата има толкова много любов - сладки картофи, наситен с протеини нахут, кремообразно авокадо и домашно приготвен тахан дресинг. Пригответе рецептата през уикенда и разпределете в отделни съдове, като се радвате на вкусна и здравословна храна през цялата работна седмица. Съставки за 4 порции • 1 среден сладък картоф, обелен (по желание) и нарязан на кубчета • 3 с.л. екстра върджин зехтин • ½ ч.л. сол • ½...

Бананови палачинки за бебета

Кухня и рецепти / Десерти

Бърза, лесна и здравословна рецепта за пълнозърнести палачинки, без захар. Перфектното допъление към бебешката диета, след като сте въвели яйцето. Тези палачинки са толкова вкусни, че мама и татко им се наслаждават заедно с малките немирници. Хубавото е, че те са изцяло без захар и предоставят на мъниците здраовословните ползи на пълнозърнестите храни. Подходящи са за замразяване, така че може да направите една голяма купчина през уикенда, да сложите...

Най-добрите домашно приготвени тортили

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Нашите домашни тортили са нежни, меки и ароматни. Добрата новина е, че може да бъдат направени по-рано и след това само да се затоплят преди сервиране. И са супер лесни за приготвяне. Ако имате миксер с кука за тесто, можете да приготвите тестото за по-малко от пет минути (ако не е, може би десет най-много). След това всичко, което трябва да направите е да разстелете всяко парче на тънко, и да изпечете за една, две минути в горещ, сух тиган. След...