"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

ЕКО Препарат за почистване на перални и миялни машини AlmaWin 200 гр.

9.99 лв.

Съдържание: <5% анионни повърхностноактивни вещества. Допълнителни съставки: лимонена киселина.
100% от всички съставки са с естествен или минерален произход.
Търговска марка: AlmaWin
Разфасовка: 200 гр. (2 пакета)
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie, Vegan

Редовното отстраняване на накип и почистване увеличава експлоатационния живот на висококачествените уреди. Имаме нещо за вас: почистващият препарат за съдомиялни и перални машини на AlmaWin активно освобождава вътрешността на съдомиялната и пералнята машина от мръсотия, варовик и отлагания от мазнини. Премахва почвата за размножаване на микроби и осигурява хигиенична свежест.

Препаратът за почистване на съдомиялни и перални машини на AlmaWin е веган и екосертифициран от Ecogarantie. Спазвайки строгите критерии, ние Ви гарантираме екологично чисти продукти.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
Съдомиялна машина: Използвайте 1 торба за един цикъл на почистване. Изпразнете съдомиялната. Напълнете отделението за дозиране със съдържанието на торбата, разпределете останалия прах върху повърхността на отворената врата на съдомиялната машина. Изберете програмата с най-висока температура и я стартирайте.

Пералня: използвайте 1 торба за един цикъл на почистване. Добавете перилен препарат в отделението за основно пране на пералната машина. Стартирайте цикъл на основно пране (най-малко 60°C) без перилен препарат и пране.

Режим на действие:
Активно освобождава от мръсотия, варовик и мазнини. Почистващото средство достига и до особено недостъпни места като барабана, тръбите и нагревателните елементи. Премахва миризми и се грижи за гумени и метални части. Това предотвратява неизправности и удължава живота на машината.

Приложение:
Подходящ за съдомиялни и перални машини.

Препоръка:
Редовната употреба допринася за защитата и запазването на машината и осигурява енергоспестяващо миене на съдове или пране.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.Още продукти от този щанд:

БИО Препарат за почистване на канали ARIES 250 мл.
ЕКО Препарат за почистване на прозорци и стъкло Klar 5л.
ЕКО Универсален почистващ препарат Klar 500 мл.
ЕКО Портокалово масло Ултра силно AlmaWin 125 мл.

На вашето внимание:

Топ 7 рецепти за фрешове с есенни плодове и зеленуци

Кухня и рецепти / Напитки

Независимо дали искате да се детоксикирате, да засилите имунната система за ефективна борба с вирусите и бактериите или просто обичате плодово-зеленчуковите сокове, предлагаме ви няколко отлични есенни рецепти за свеж, прясно изцеден сок. Разгледайте нашето разнообразие от висок клас сокоизстисквачки и фреш машини. 1. Круши и горски плодове Съставки 1/2 чаша боровинки 1/2 чаша череши 3 круши, без семена 1 ябълка, без семена 2. Тиквено-ябълков...

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...