"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

ЕКО Сол за миялна машина AlmaWin 2 кг.

9.50 лв.

Съдържание: 100% рекристализирана сол
Търговска марка: AlmaWin
Разфасовка: 2 кг.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie, Vegan

Бялото "злато" подпомага ефективната функция на омекотителя за вода. Това предотвратява отлагането на варовик в маркучите, тръбите и вътрешността на машината и омекотява водата за процеса на миене на съдове. Следователно от съществено значение за оптимално блестящи съдове, прибори и чаши.

Солта за миялна машина на AlmaWin е веган и еко-сертифицирана от Ecogarantie. Продуктът е дерматологично тестван. Това ви гарантира добра грижа за кожата.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
Режим на действие:
Водата е омекотена и предотвратява отлагането на варовик в съдомиялната машина - за перфектен резултат от миенето на съдове.

Приложение:
Подходящ за всички домакински съдомиялни машини.

Забележка:
Съдомиялната машина трябва да бъде настроена на местната твърдост на водата. Добавете солта в контейнера, като следвате инструкциите за употреба на съдомиялната машина.

Винаги използвайте препарат за изплакване, сол и перилен препарат от една марка, защото те са съобразени един с друг.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.







Още продукти от този щанд:

БИО Течен перилен препарат концентрат Праскова Ecodoo 5л.
БИО Омекотител за дрехи Лавандула AlmaWin 750 мл.
ЕКО Омекотител за дрехи Портокалов цвят AlmaWin 750 мл.
БИО Течен перилен препарат за цветни дрехи AlmaWin 5л.

На вашето внимание:

Сладолед с авокадо

Кухня и рецепти / Десерти

Този сладолед от авокадо е много лесен, веган, палео-френдли и невероятно вкусен. Авокадото има гладка и кремообразна текстура, което го прави перфектен кандидат за смутита, мусове и дори сладолед. Най-добрата част от приготвянето е, че няма нужда от машина за сладолед. Необходими продукти: - 2 бр. авокадо - сок от 1 лимон - листенца мента - БИО Кокосово мляко Rapunzel 200 мл. - БИО Кокосов сироп Rapunzel 250 гр. Начин на приготвяне: В...

Ментов сладолед с шоколадов чипс (веган)

Кухня и рецепти / Десерти

Вкусен и освежаващ сладолед с тайна здравословна съставка. Прекрасен веган ментов сладолед с парченца шоколад за вкусова наслада. Знаете ли, че ментата също действа като естествен деконгестант, особено от полза за страдащите от сенна хрема. Но има и една изненадваща съставка в този сладолед. Обещайте, че няма да избягате, когато разберете каква е тя. Тайната съставка е спанак - за да се получи естественият зелен цвят и за да се възползвате в максимална...

Здравословен сладолед

Кухня и рецепти / Десерти

Е, дойде пролетта и вече започнахме да си мечтаем за лятото. А най-любимото ни ястие през лятото е сладоледът. Разбира се, в повечето случаи ние се ограничаваме, защото прекрасно знаем, че сладоледът е калоричен, вреден и е пълен с консерванти. Но не винаги е така. Ето как можем да си приготвим домашен сладолед, който да хапваме в неограничени количества. При това здравословен! Необходими продукти: • 2 пакета (400 гр.) растителна сметана – овесена,...