"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

ЕКО Омекотител за дрехи Портокалов цвят AlmaWin 750 мл.

10.10 лв.

Съдържание: >= 5 < 15% катионни повърхностно активни вещества, < 5% парфюми (състав от натурални етерични масла) лимонен, линалол, цитронелол. Допълнителни съставки: вода, изопропанол, лимонена киселина. Съдържа лимонен и линалол. Може да предизвика алергични реакции.
99% от всички съставки са с естествен произход.
Търговска марка: AlmaWin
Разфасовка: 750 мл.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecocert, Vegan

Омекотителят за дрехи на AlmaWin с активни съставки на чисто растителна основа и натурални етерични масла глези с приятен цитрусов аромат. Омекотителят може да се комбинира с всички прахообразни и течни перилни препарати на AlmaWin и осигурява меко, добре поддържано пране и цялостно добро усещане за кожата.

Продуктът е дерматологично тестван, веган и еко-сертифициран от Ecocert. Меко пране, здрава кожа!

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
Дозировка:
Добавете една дозираща капачка (приблизително 30 мл.) в отделението за омекотител. Моля, следвайте инструкциите за грижа на производителя на текстила.

Препоръчваме:

за пране 4-5 кг:
- меко пране: 25 мл., много меко пране 30 мл., изключително меко пране 35 мл.

за ръчно пране: 15 мл./5л.

Приложение:
Може да се използва както за пералня, така и за ръчно пране. Достатъчен за 30 пранета. Може да се комбинира с всички препарати на AlmaWin, с изключение на препаратът за спортно облекло. Не е подходящ за функционален текстил. Лимоново-цветен аромат на портокалов цвят.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.







Още продукти от този щанд:

БИО Течен перилен препарат концентрат Праскова Ecodoo 5л.
БИО Омекотител за дрехи Лавандула AlmaWin 750 мл.
БИО Течен перилен препарат за цветни дрехи AlmaWin 5л.
БИО Прах за замърсено пране AlmaWin 4,6 кг.

На вашето внимание:

Кето мъфин с боровинки и ягоди

Кухня и рецепти / Десерти

Тези мъфини са много лесни за приготвяне и вкусът им е ненадминат. Пресните боровинки могат да се съчетаят с пресни ягоди за неустоим плодов вкус и аромат. Продуктите, които ще са ви нужни са: - 4 яйца - 1/2 ч.ч. кисело мляко (аз слагам понякога и малко сода, но не е задължително) - 1 с.л. ванилия - 3 ч.ч. бадемово брашно - 2/3 ч.ч. био сироп от фурми Biopont (или от цвят на кокос ) - 1 с.л. бакпулвер - 1 чаша боровинки и ягоди За...

Свежа лимонада от бял бъз

Кухня и рецепти / Напитки

Необходими съставки : 1. Био сироп от цвят на бъз BioGourmet - разрежда се 1:7 или на вкус 2. Сока от 1 -2 лимона 3. Изворна вода 4. Лед

Коледни медени сладки

Кухня и рецепти / Десерти

Необходими съставки: - 2 броя яйца - 200 мл. прясно мляко - 2/3 чаена чаша подсладител от фурми Rapunzel - 50 гр. краве масло - 2 супени лъжици мед - 2 чаени лъжици хлебна сода - 2 2/3 чаени чаши брашно Това са необходимите съставки за 5 блата на селска френска торта, но това е и чудна рецепта за коледни сладки. Стават лесно и са много вкусни. Яйцата и млякото трябва да са на стайна температура, а маслото трябва да е меко. Разбивате...