"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Майонеза BioGourmet 250 мл.

9.99 лв.

Съдържание: слънчогледово олио* (80%), ЖЪЛТЪК* (8%), вода, оцет*, захар*, горчица* (вода, СИНАПЕНО СЕМЕ*, оцет*, морска сол, подправки*, билки*).
* от контролирано биологично земеделие.
Съдържа следните алергенни съставки: яйце и синапено семе
Търговска марка: BioGourmet
Производител: BioGourmet GmbH
Произход: Германия
Разфасовка: 250 мл.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Калоричност 2964 kJ / 721 kcal
Мазнини 79,00 g, от които наситени мастни киселини 9,10 g
Въглехидрати 1,90 g, от които захари 1,90 g
Протеин 1,30 g
Сол 1,00 g
Сертифициращ орган: DE-ÖKO-001

С майонезата на BioGourmet ще почувствате съвсем нов вид кремообразност и вкус толкова мек и естествен, че никога повече няма да искате да използвате друга майонеза. Изработенa от висококачествено слънчогледово олио и пресни биологични яйца, както и без добавени консерванти и ароматизанти. Майонезата е особено подходяща за допълнение към ястия, скара или салати. Но също така и за класическо "топване" на пържени картофи, картофи по селски или хамбургери и хот-дог.

BioGourmet се характеризира с много уникални продукти, които никоя друга марка не предлага. Това се харесва именно на клиентите, които търсят нещо специално и които ценят високо качество, естественост и управляеми производствени отношения. За разлика от по големите фирми, BioGourmet работи основно с малки до средни производители, някои от които са участвали в производството на своите продукти на биологична (динамична) основа в продължение на много поколения. Целта на нашите усилия е да гарантираме, че храната отговаря на името си и е истинско средство за живот на хората.







Още продукти от този щанд:

БИО Ябълков оцет Alce Nero 500 мл.
БИО Зеленчуков бульон Без мая BioGourmet 8 х 10,5 гр.
БИО Горчица средно люта BioGourmet 200 мл.
БИО Пилешки бульон Без палмово масло Primeal 8 х 10 гр.

На вашето внимание:

Мини фритата мъфини

Кухня и рецепти / Предястия

Тези мини фритата мъфини са моето решение за бърза закуска -директно за взимане. Друг вариант са - бананов хляб, пудинг с чиа, бързи бисквитки за закуска ... Но понякога предпочитаме по-пикантна и солена закуска. Тогава правя тези мини мъфини, които и децатавзимат за училище. Могат да се консумират директно извадени от фурната или да бъдат съхранени в хладилник за няколко дни. Необходими продукти: Яйцата и копъра са една от любимите ми комбинации,...

Свежа лимонада от бял бъз

Кухня и рецепти / Напитки

Необходими съставки : 1. Био сироп от цвят на бъз BioGourmet - разрежда се 1:7 или на вкус 2. Сока от 1 -2 лимона 3. Изворна вода 4. Лед

Здравословна салата с ябълки и орехи

Кухня и рецепти / Основни ястия

Бърза и лесна салата с подходящ дресинг може да бъде и лека вечеря. Предлагаме ви тази уникална и лесна салата за всяко време на деня: - бейби спанак - орехи - около 100 гр. - ситно нарязани ябълки - 1 бр. - червени боровинки - зехтин на вкус - сол на вкус За дресинг: - песто дженовезе с босилек Alce Nero - 2 ч.л. - кисело мляко - 5 с.л. - майонеза BioGourmet - 3 с. л.