"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Фитнес и спорт. Здравословна двигателна активност.

Съществена част от здравословния начин на живот е добрата двигателната активност. Както повечето хора в днешния модерен век и ние живеем и работим в среда, която не предполага постоянно движение. Забързаното ни ежедневие, нуждата да сме винаги на време, изпълнявайки множество задачи едновременно, ни кара да използваме автомобили и други транспортни средства дори и за кратки разстояния. Днешният активен и успешен професионалист несъмнено прекарва голяма част от работното си време на бюро и с компютър, което е възможно най-неприродосъобразният начин да прекарваме дните си. Ясно е, че голяма част от здравословните проблеми на днешния човек се дължат именно на застоялия начин на живот. За съжаление това са тенденциите на новото време и ние следва да намерим здравословен начин да наваксваме липсата на достатъчно движение. Това "наваксване" задължително трябва да е 1) здравословно, 2) редовно, 3) удобно, 4) времево оптимално и 5) ефикасно.
Ако пък сте от тези щастливци, чиято работа е свързана с много движение, то вие ще се налага да спортувате единствено за удоволствие, добър тонус и хармоничен външен вид.

Емил КузмановИ така, запознайте се с Емил Кузманов, спортният консултант на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и персонален треньор по фитнес. Емо работи с нас от самото начало и положи значителни усилия в създаването на спортната секция на Програма "Здравословен живот". Работейки в тясна координация с медицинските специалисти и спортни лекари на нашия медицински център, той е човекът, на когото разчитаме да даде най-добрата консултация и правилната посока на спортните занимания на нашите клиенти и пациенти, съобразно техните нужди, възможности и интереси. Макар и тясно специализиран в областта на здравословния фитнес, Емо активно спортува цял живот и практикува множество други спортни занимания. Самият той е работил усърдно в посока висока квлификация и лично усъвършенстване по въпросите на спорта, спортната педагогика, медицина, хранене и активната почивка. Разчитайки на богатия научен и практически опит на нашите спортни лекари, Емил Кузманов може да ви консултира и изготви персонална програми за фитнес и спорт, която е специално пригодена за вашето конкретно физическо състояние, възможностите ви, резултатите, които искате да постигнете и времето, с което разполагате. Програмите са напълно издържани в духа на здравословния начин на живот, свързани са с редовни медицински прегледи и анализи, както и са комбинирани с подходящ хранителен режим и почивка. Препоръчваме ви и да ползвате услугите на Емил Кузманов като ваш личен треньор, защото това е доказано най-добрият начин да тренирате правилно и редовно, постигайки добри резултати.
Всички занимания по фитнес с Емо Кузманов се провеждат в модерния и луксозен Galeria Fitnes & Spa, който се намира в непосредствена близост нашия медицински център. Тренировките се провеждат в удобно за вас време, от понеделник до петък.

По всякакви въпроси, свързани със спорт и здравословна двигателна активност, нужда от консултация или просто съвет, можете да се свържете с Емил Кузманов директно, като споеменете "ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ":
Мобилен телефон: 0883 317 778
E-mail: изпратете запитване
Facebook профил