"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Дистрибуция

Нашият отдел ДИСТРИБУЦИЯ се грижи постоянно за разпространението на Био и здравословните храни и стоки, които внасяме или произвеждаме за вас.

Изберете най-удобното за вас място за пазаруване и вижте, кои от продуктите ни, можете да намерите там. Мрежата от здравословни магазини и заведения, където се предлагат нашите Био продукти, се разраства с всеки изминал ден. Все повече заведения и ресторанти се насочват към разработването на здравословно меню, като всяка съставка в приготвеното ястие е закупена от нашия Био супермаркет. Почти всеки здравословен, диетичен или Био-магазин предлага част или всички от грижливо подбраните ни артикули. Все повече се разраства и мрежата от конвенционални магазини, заведения и супермаркети, които включват в асортимента си здравословни храни и стоки.

Информацията в секция ДИСТРИБУЦИЯ се обновява ежедневно. Следете за новите места, където можете да ни намерите и не се колебайте да попитате обслужващия персонал за любимия си продукт, от нашия ВНОС или ПРОИЗВОДСТВО.

Адрес на търговския ни отдел "Внос и дистрибуция":
гр. София 1839, кв. Враждебна, ул. 8-ма №108
За повече информация и заявки, моля свържете се с Пламен Йорданов на 0889 20 38 20, E-mail: p.yordanov@zdravosloven.com

Ето и списък с местата, където вече можете да ни намерите:

Можете да откриете био продуктите, внос на Здравословен Живот, във специализираните био магазини в София и останалите големи градове от страната. Допълнително, можете да ни откриете в търговската мрежа на:


Супермаркети ФАНТАСТИКО
Основана през 1991 г. днес търговксата верига управлява 41 супермаркета с богат асортимент от над 20 000 вида стоки, в това число био храни и напитки, диетични и безглутенови продукти. Потърсете наашето млечните продукти на Зелена Ферма и Andechser, снаксoвете BIOSAURUS и така любимия чипс ORGANIQUE, солетите от спелта BIOMILA, разнообразието на RAPUNZEL, както и много други европейски и български био продукти на Фантастико.


Магазини МАНДАРИН
Мандарин е българска бързо разрастваща се верига супермаркети, разположени на най-удобните и възлови места в големите градове, с наличие на правилно подбран и балансиран асортимент от продукти с доказано високо качество и изгодни цени, както и приятната обстановка и добро обслужване. Потърсете нашите био продукти в магазините Мандарин на ул. Джеймс Баучър №75, ул. Лавеле №20, ул. Христо Белчев №8.Аптеки Ремедиум
Мотото им е "Аптеки със сърце", защото във всичко, което правят влагат сърцата си и резултатът е виден. Това е модерна верига аптеки от европейски тип, максимално полезна на обществото. Адреси: Аптека 2, ул. Цар Иван Шишман №17, Аптека 4, ул. Гео Милев бл.34, Аптека 5, ул. Тарас Шевченко №11-13.


Магазин MaxLife
Магазинът за здраве и сила предлага голямо разнообразие от хранителни и фитнес добавки, специализирани добавки при лечение на онкозаболявания, билкови екстракти и кремове, био и диетични храни и напитки, натурална и био козметика. Адресът е: бул. "Васил Левски" 46, София.


Кулинарен и он-лайн магазин Hot House
Тук може да откриете богат асортимент от 700 вида вина, уникални сирена и салами от цял свят - хармонично съчетание на изискана храна, отбрани вина и разумни цени в уютна атмосфера на старите винарските изби. Адресите са: ул. "Дойран" 15 и ул. "Златен клас" 5.


Йога център Mettasense
Това е домът на съвременния човек и източник за вдъхновение на ума, душата и тялото. Едно място, създадено да обединява хората, водени от едно и също желание - да подобрят качеството на живота си, да придадат „вкус” на ежедневието, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи. Адресът е: бул.България 98, сграда Астра.


Електронен магазин Пазарувай лесно
Един продукт на популярното предаване "Бон апетит". Предлага разнообразие от стоки, включително книги, електрически уреди за дома, оборудване за кухнята и градината, аксесоари за спорт и туризъм, неща от първа необходимост за майката и бебето, козметика и дори бижута. И между всички тези стоки са и нашите БИО храни и керамични съдове на Emile Henry.


Зелен свят Он-лайн магазин Зелен свят
Най-големият интернет магазин, които предлага цялото разнообразие от Био сертифицирани продукти, които се намират на нашия пазар. Богато разнообразие от храни, козметика, препарати за дома, продукти за бременни и бебешки храни. И всичко това с доказан произход и качество.Он-лайн магазин Мататама
Семеен бизнес, който има за цел да предлага екологични и органични продукти за дома и семейството. Подобно на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и екипът на Мататама вярва, че не са просто магазинче, а причина-вдъхновение за определен начин на живот, който е не само качествен, но и в унисон с природата.


Био магазин Green shop
Магазинът е създаден с идеята повече хора да се запознаят със здравословния и екологично чист начин на живот. Тук може да намерите БИО храни, супер храни, БИО козметика и да си смелите прясно брашно. Ако здравословното хранене е ваше ежедневие, заповядайте на адрес кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 15.


Здравословен био маркет и он-лайн магазин ORGANIC GREEN HOUSE
Поради засиления интерес на старозагорци към полезните био храни, врати отвори здравословен био маркет, който осигурява възможност за по-качествен живот. Т В кафе-ресторант "Библиотеката" може да опитате кулинарни специалитети с био продукти. Адресът е Стара Загора, ул. „Отец Паисий”47.Магазин Оптима
Адресът на магазина е кв. Бояна, ул. "Севастократор Калоян 63". Още един уютен магазин, където ще откриете разнообразие от здравословни продукти.


Тенис клуб Малееви, бул. Никола Вапцаров 57

Верига магазини ДАР, Дар ж.к. "Младост" 3 до блок 353, Дар кв. Гоце Делчев ул. "Луи Айер" №36

Хранителен Магазин, гр. София,кв. Лозенец, ул. Голо Бърдо 6

Магазин "Килеръ" гр. Варна, ул. Цар Асен 54