"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Дистрибуция

Нашият отдел ДИСТРИБУЦИЯ се грижи постоянно за разпространението на Био и здравословните храни и стоки, които внасяме или произвеждаме за вас.

Изберете най-удобното за вас място за пазаруване и вижте, кои от продуктите ни, можете да намерите там. Мрежата от здравословни магазини и заведения, където се предлагат нашите Био продукти, се разраства с всеки изминал ден. Все повече заведения и ресторанти се насочват към разработването на здравословно меню, като всяка съставка в приготвеното ястие е закупена от нашия Био супермаркет. Почти всеки здравословен, диетичен или Био-магазин предлага част или всички от грижливо подбраните ни артикули. Все повече се разраства и мрежата от конвенционални магазини, заведения и супермаркети, които включват в асортимента си здравословни храни и стоки.

Информацията в секция ДИСТРИБУЦИЯ се обновява ежедневно. Следете за новите места, където можете да ни намерите и не се колебайте да попитате обслужващия персонал за любимия си продукт, от нашия ВНОС или ПРОИЗВОДСТВО.

Адрес на търговския ни отдел "Внос и дистрибуция":
гр. София 1186, Околовръстен Път 373, складове ВАК-2, Рампа 3
За повече информация и заявки, моля свържете се с Пламен Йорданов на 0889 20 38 20, E-mail: p.yordanov@zdravosloven.com

Ето и списък с местата, където вече можете да ни намерите:


Магазин и електронен магазин Зелен био
Тук може да откриете нашите невероятни овесено-ръжени, прясно изпечени, ароматни бисквити, суровите шоколади и барчета на Lifefood и богато разнообразие от БИО продукти на фирми с традиции в произвеждането на стоки, съобразени с изискванията за органичното производство. Адресът е София, ул. "Лавеле" 20, тел: (02) 981 2044, моб.: 0879 36 87 74; Славейков; ул. Дякон Игнатий 4; гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 89.


Балев Био Маркет
Една фирма, доказала се във вноса на органични храни и био продукти от проверени и сертифицирани фирми производители. И тяхната мисия, както и нашата, е да покажем на хората един по-добър начин на живот за нас и за природата, която ни заобикаля. Докато се разхождате в The Mall и ви се прииска една здравословна и вкусна закуска, в Балев Био Маркет може да намерите нашите сурови специалитети Lifefood, както и уникалните керамични съдове на Emile Henry.


Магазини Биомаг
Екипът на Биомаг се стреми рафтовете в магазина да са запълнени само със сертифицирани Био стоки с гарантирано качество, защото вие го заслужавате. Здравето и енергията на всеки от нас е свързана с това, с което се храним. И като говорим за вкусна и пълноценна храна, в магзините Биомаг може да намерите и нашите солети Biomila, както и суровите специалитети на Lifefood. Адресите са: Биомаг Журналист + Кафене, пл. Журналист №1; Биомаг Дойран, ул. Дойран №10А, жк. Бели Брези; Биомаг Заимов, бул. Янко Сакъзов N50.


Представителен магазин на Гимел Органик - ЗДРАВОСЛОВНА ЗОНА
Мястото за всички ценители на БИО храните и здравословното хранене. Опитът, който Гимелците са натрупали в отглеждането и търговията с БИО зеленчуци през последните 10 години, го прилагат и в подбора на своя асортимент, включително студено пресовано, нерафинирано слънчогледово олио и 100% пчелен Био мед Здравословен Живот, сурови барчетата Lifedood, царевичен снакс Biosaurus, солети от спелта Biomila, картофен снакс Organique. Уютните дървени къщички Здравословна Зона са на бул. Арсеналски 23 в София и бул. "Княз Борис І" №62, гр. Варна.


Супермаркети ФАНТАСТИКО
Основана през 1991 г. днес търговксата верига управлява 35 супермаркета с богат асортимент от над 20 000 вида стоки, в това число био храни и напитки, диетични и диабетични продукти. Потърсете наашето италианско еспресо Gioia, солети Biomila, сурови деликатеси Lifefood, снаксoве и хималайска сол в магазините на Фантастико в жк. Хаджи Димитър, ул Баба Вида; Младост 4; бул Братя Бъкстон; Люлин 1; Студентски град; Sky City; Драгалевци; Симеоновско шосе 87 А; Младост 3; жк. Хаджи Димитър, ул. Макгахан 81 и Дървеница.


Магазини МАНДАРИН
Мандарин е българска бързо разрастваща се верига супермаркети, разположени на най-удобните и възлови места в големите градове, с наличие на правилно подбран и балансиран асортимент от продукти с доказано високо качество и изгодни цени, както и приятната обстановка и добро обслужване. Потърсете нашите солети Biomila, хималайска сол Natur Hurtig, италианско еспресо Gioia, сурови барчета, рула, сладки с елда и кокос, шоколади Lifefood, студено пресовано слънчогледово олио Здравословен Живот в магазините Мандарин на ул. Джеймс Баучър №75, ул. Лавеле №20, ул. Христо Белчев №8.Аптеки Ремедиум
Мотото им е "Аптеки със сърце", защото във всичко, което правят влагат сърцата си и резултатът е виден. Това е модерна верига аптеки от европейски тип, максимално полезна на обществото. Ние от Здравословен Живот ги зареждаме с чистата и полезна хималайска сол и с деликатесните сурови барчета и шоколади на Lifefood. Адреси: Аптека 2, ул. Цар Иван Шишман №17, Аптека 4, ул. Гео Милев бл.34, Аптека 5, ул. Тарас Шевченко №11-13.


Магазин MaxLife
Магазинът за здраве и сила предлага голямо разнообразие от хранителни и фитнес добавки, специализирани добавки при лечение на онкозаболявания, билкови екстракти и кремове, био и диетични храни и напитки (сред които нашите сурови деликатеси Lifefood и хрупакви солети от емер Biomila), био чай и кафе (включително и нашето ароматно италианско еспресо Gioia), натурална и био козметика. Адресът е: бул. "Васил Левски" 46, София.


Кулинарен и он-лайн магазин Hot House
Тук може да откриете богат асортимент от 700 вида вина, уникални сирена и салами от цял свят - хармонично съчетание на изискана храна, отбрани вина и разумни цени в уютна атмосфера на старите винарските изби. Ние участваме в здравословната част с пълнозърнестите солети Biomila, апетитните сосове Pisani, пастата от емер Prometeo, суровите храни Lifefood, хималайската сол Natur Hurtig, италианското еспресо Gioia. Адресите са: ул. "Дойран" 15 и ул. "Златен клас" 5.


Йога център Mettasense
Това е домът на съвременния човек и източник за вдъхновение на ума, душата и тялото. Едно място, създадено да обединява хората, водени от едно и също желание - да подобрят качеството на живота си, да придадат „вкус” на ежедневието, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи. Там може да намерите нашите вкусни енергийни барчета Lifefood, за да се заредите с допълнително сила и здраве. Адресът е: бул.България 98, сграда Астра.


Електронен магазин Пазарувай лесно
Един продукт на популярното предаване "Бон апетит". Предлага разнообразие от стоки, включително книги, електрически уреди за дома, оборудване за кухнята и градината, аксесоари за спорт и туризъм, неща от първа необходимост за майката и бебето, козметика и дори бижута. И между всички тези стоки са и нашите БИО храни и керамични съдове на Emile Henry.


Зелен свят Он-лайн магазин Зелен свят
Най-големият интернет магазин, които предлага цялото разнообразие от Био сертифицирани продукти, които се намират на нашия пазар. Богато разнообразие от храни, козметика, препарати за дома, продукти за бременни и бебешки храни. И всичко това с доказан произход и качество. В био разнообразието участват и здравословните сурови вкусотии Lifefood и мекото кафе Gioia. Изберете и поръчайте!Он-лайн магазин Мататама
Семеен бизнес, който има за цел да предлага екологични и органични продукти за дома и семейството. Подобно на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и екипът на Мататама вярва, че не са просто магазинче, а причина-вдъхновение за определен начин на живот, който е не само качествен, но и в унисон с природата. Там може да намерите нашите солети Biomila, хималайска и каменна сол Natur Hurtig, конопено семе, суперплодчета Годжи Бери и нежните към дамската кожа натурални превръзки и тампони Renee Voltaire.


Био магазин Green shop
Магазинът е създаден с идеята повече хора да се запознаят със здравословния и екологично чист начин на живот. Тук може да намерите БИО храни, супер храни, БИО козметика и да си смелите прясно брашно. Там ще откриете и нашите солети от спелта Biomila, хималайската сол Natur Hurtig, суровите деликатеси Lifefood и ароматното италианско еспресо Gioia. Ако здравословното хранене е ваше ежедневие, заповядайте на адрес кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 15.


Здравословен био маркет и он-лайн магазин ORGANIC GREEN HOUSE
Поради засиления интерес на старозагорци към полезните био храни, врати отвори здравословен био маркет, който осигурява възможност за по-качествен живот. Там са и нашите сурови храни Life Food, пастата от емер Prometeo, хималайска сол Natur Hurtig, италианското Био кафе Gioia. В кафе-ресторант "Библиотеката" може да опитате кулинарни специалитети с био продукти. Адресът е Стара Загора, ул. „Отец Паисий”47.Магазин Оптима
Адресът на магазина е кв. Бояна, ул. "Севастократор Калоян 63". Още един уютен магазин, където ще откриете разнообразие от здравословни продукти, включително и деликатесите от нашия внос - сурови енергийни барчета Lifefood, снаксове в три вкуса - морска сол, кетчуп и сирене Biosaurus, любимите на децата солети от емер Biomila, апетитните шоколади и плодови рула Lifefood, а съвсем скоро и италианското ни еспресо кафе Gioia.


Магазин "Био Бутик", ул. Солунска 42

Магазин "Гимел", бул. Арсеналски №23

Магазин "Джой Дей" - бул. Скобелев 38 (между Петте кьошета и Руски паметник); бул. Христо Ботев 41 (до площад Македония и ул.Алабин)

Супермаркет "Абсолют", ул. Цветна градина 1

Тенис клуб Малееви, бул. Никола Вапцаров 57

Фрутерия "Фрута ди Мария", ул. Първан Тошев 26, кв. Стрелбище

Верига магазини ДАР, Дар ж.к. "Младост" 3 до блок 353, Дар кв. Гоце Делчев ул. "Луи Айер" №36

Био супермаркет "Спирала", гр. София, ул. Кишинев 17, кв. Хладилника

Кафе "Моретто", гр. София, ул. Златовръх 34

Магазин "Bioto4ka", гр. София, бул. Васил Левски 97

Био магазин "Бианко", гр. София, жк. Младост 3, бл. 304

Хранителен Магазин, гр. София, кв. Лозенец, ул. Голо Бърдо 6

Био магазин "Good Morning" , гр. София, ул. Христо Ботев 16

"Био Здраве", Благоевград, бул. Васил Левски 39

"Без глутен България", гр. Варна, ул. Емануил Манолов 12

Магазин "Килеръ" гр. Варна, ул. Цар Асен 54

Магазин " Баланс", гр. Стара Загора, ул. Граф Игнатиев 17

Био магазин "Тамаринд", гр. Шумен, ул. Съединение 83