"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

Масло против мравки ARIES 250 мл.

26.99лв.20.24 лв.

Намаление с 6.75 лв.


Съдържание: Активни съставки: гераниол 0,75 мл./100 мл. Съдържа: екстракт от портокал, бял камфор (C. camphora formosana), колофон, гераниол. Може да причини алергични кожни реакции.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 250 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Сертифициращ орган: EcoControl

Маслото против мравки на ARIES е концентрат от етерични масла, предварително емулгирани за лесно разтваряне във вода. Мравки и насекоми като мокрици или сребърни рибки и др. се прогонват от скривалищата им в къщата, по пътеки, площади и тераси.

- Ефективен репелент против мравки с етерични масла
- Ефективен и срещу други пълзящи насекоми
- Силен концентрат

Употреба:
Вземете около 10 мл. масло (еквивалентно на една капачка) с 10л. вода. Дупките за гнезда или скривалищата вече могат да се напръскат добре с фина струя. Можете също така да излеете агента на подходящи места. При особено упорити нашествия от насекоми се препоръчва повторно нанасяне. Продуктът също така не трябва да се използва непосредствено преди или след дъжд.

Внимание:
Маслото против мравки може да причини раздразнение на кожата при по-чувствителни хора. Използвайте предпазни ръкавици. Да се пази от деца. Да не се поглъща.

Използвайте биоцидите внимателно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Бърз десерт с тиква и чиа

Кухня и рецепти / Бърз десерт с тиква и чиа

В сезона на толкова полезен плод-зеленчук, като тиквата не можем да не ви предложим един много лесен и интересен десерт с нея. Тя има високо съдържание на каротиноиди и също така е нискокалорична, което я прави подходяща за диети и различни хранителни режими. Тя е богат източник на витамини от групата Б, калий, протеини, желязо. Необходими продукти: - около 500 гр. сварена или печена тиква - 1 бр. черен шоколад без захар - 1 с.л. чиа семена -...

Шоколадови бисквитки - яйца без печене, без захар

Кухня и рецепти / Десерти

Необходими съставки: - 2 ч. чаши брашно от слънчогледово семе или бадемово брашно - ½ чаша еритритол на прах или ¼ чаша ксилитол на прах (всички алтернативни подсладители са подходящи - мед, агаве, кленов сироп и др.) - 200 гр. крема сирене - 4 супени лъжици разтопено масло - 1 чаена лъжичка ванилия - ½ чаена лъжичка меласа по избор - ¼ чаша шоколадов чипс без захар За глазурата: - 200 гр. разтопен шоколад без захар -...

Гнезда от картоф, яйце и авокадо

Кухня и рецепти / Предястия

Необходими продукти: - 3-4 средно големи предварително сварени картофа - краве масло или зехтин за овкусяване на картофите - 12 яйца, според формата за мъфини - 1-2 броя авокадо за декорация Начин на приготвяне: 1. Намачкват се картофите с малко масло или зехтин и се слагат на дъното на формата за мъфини. 2. След това се слага по едно яйце във всяка формичка над намачканите картофи. 3. Поръсват се със сол и пипер, мащерка или магданоз...