"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Мили клиенти,

Моля прочетете внимателно условията за доставка, преди да направите поръчка от нашия on-line магазин. Това ще помогне Вашата поръчка да бъде изпълнена максимално точно, коректно и бързо.

Фирма Здравословен Живот ЕООД използва куриерските услуги на фирма Рапидо. Вашите поръчки достигат при вас с наложен платеж, който се заплаща при получване на поръчката на вашия адрес или в офис на Рапидо, или Спиди посочени във формата за поръчки.


СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Доставката се извършва в рамките на 1 или 2 работни дни след получаване на поръчката за поръчки от София и от страната, в зависимост от наличността на поръчаните продукти.


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

При поръчки до 79 лв. цената за доставка е 3.90 лв. за територията на София и страната.
При поръчки над 79 лв. доставката за територията на София и страната е безплатна.


УСЛОВИЯ ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

При поръчка над 99 лв., клиента получва 5% отстъпка от следващата поръчка.
При поръчка над 199 лв., клиента получва 10% отстъпка от следващата поръчка.

Вижте също:

Общи страници /

Януари е месец за детокс и свежо начало за тялото и сетивата ни. След наситените празници и тържества препоръчваме на всеки от вас този 3-дневен детокс за прочистване на тялото, за да може да възобновите оптимално доброто функциониране на всички системи и органи. Удобен начин на го направите е и с вашата бутилка EQUA, която лесно да ви напомня, че организмът ви има нужда от редовна хидратация и обгрижване. ДЕН 1 Закуска Авокадо детокс смути 1...

Общи страници /

Търсите елегантен и запомнящ се подарък за вашите бизнес партньори? Желаете да зарадвате с нещо красиво и полезно вашите колеги и служители? Екипът на ЗДРАВОСЛОВЕН ви е подготвил перфектния Коледен подарък, който съчетава красивата визия с полезните качества - бутилка за вода EQUA, която освен стилен аксесоар е и винаги до вас да ви напомня колко е важно да бъдете добре хидратирани през целия ден, където и да сте!