"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Условия за доставка

Мили клиенти,

Моля прочетете внимателно условията за доставка, преди да направите поръчка от нашия on-line магазин. Това ще помогне Вашата поръчка да бъде изпълнена максимално точно, коректно и бързо.

Кои сме ние?
По смисъла на тези условия и на нашия уеб-сайт www.zdravosloven.com, “ние" се отнася до “Здравословен Живот” ЕООД. Цялото съдържание на този сайт е изключителна собственост на “Здравословен Живот” ЕООД.

Промени в тези Условия за доставка
Ние си запазваме правото по всяко време да променяме или актуализираме условията за доставка, информирайки Ви в писмен вид до последния адрес, предоставен от Вас по електронна поща, с публикуване на сайта или с други разумни средства за комуникация. Вие потвърждавате приемането на изменения или актуализации, като продължавате да използвате on-line магазина на нашия уеб-сайт.

Предоставяне на услуги
Ние Ви предоставяме разрешение за ползване на услугите на on-line магазина за лични цели. Всяко друго използване на услуги на този сайт и възпроизвеждането му за цели, различни от тези, отбелязани по-горе, изменение, разпространение или преиздаване, можете да направите само с нашето писмено съгласие.

Марки
Всички търговски марки и търговски наименования, използвани в сайта са собственост на „Здравословен Живот” ЕООД или други собственици, които са ни дали право за използване на такива обозначения на www.zdravosloven.com. Знаците, не могат да бъдат използвани във връзка с друг продукт или услуга или по такъв начин, че  да предизвикат объркване или да дискредитират  www.zdravosloven.com или собствениците на марките.

Правила за поверителност
Www.zdravosloven.com защитава информацията, предоставена от Вас. Условията за защита на личните данни и сигурност, могат да  се изменят периодично с цел подобряване на защитата.

Рекламации
Ние полагаме всички разумни усилия, за да получите възможно най-добра представа за предлаганите от нас продукти. Информацията относно съдържанието, полезните действия и сертификатите на всеки продукт се актуализира постоянно. Чрез обаждане по телефона консултантите ни ще обсъдят с Вас всички необходими подробности около Вашата поръчка. Ако имате някакви съмнения и въпроси, моля Ви не се колебайте да се допитате до тях. Те много добре познават всеки продукт, неговите качества и полезно действие.

Моля, свържете се с нас на телефон 0882 828 828.
При предявяване на рекламация в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на покупката и при спазени всички условия на магазина за връщане на закупена стока, както и всички действащи законови разпоредби, можете да претендирате за възстановяване на заплатената сума в пълен размер, за замяна на стоката с друга или за отстъпка от цената (в случай че стоката не е в период на промоция). Ако имате забележки отностно получен продукт трябва да ги направите пред куриера, от който получавате стоката, защото повредите могат да са направени и по време на транспортиране на продукта. В тези случаи куриерът поема отговорността по възстановяване на щетите.

Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

Условия за връщане на закупена стока
В случай че желаете да върнете получен продукт, може да се възползвате от това право в 14 (четиринадесет) работни дни от датата на покупката (стига да не е изтекъл срокът на годност на продукта), като предварително уведомите „Здравословен живот” с телефонно обаждане и в писмен вид на посочения адрес и електронна поща за връзка и ако са спазени всички условия за връщане описани в сайта. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани.
Стоката можете да върнете с куриер или с „Български пощи” на адрес Якубица 19, ет. 5 с предварително обаждане и уведомление на посочените тел. и email за връзка или лично в офиса на „Здравословен живот” (на ул. Якубица 19, ет.5). Продуктите трябва да бъдат изпратени с опция за преглед на пратката преди приемането и. Разходите по връщане са за сметка на „Здравословен живот” освен , ако клиента не е пожелал друго.

*След получаване на върната стока и прегледа й, стойността се възстановява на клиента – в брой или по сметка в 30 дневен законоустановен ред. Можете да се възползвате и от правото си стоката да Ви бъде заменена с друг продукт по избор.

Поръчки и условия за доставка
След валидно изпращане на Вашата поръчка ще получите автоматичен обратен e-mail, чрез който можете да прегледате заявената от Вас поръчка. Това не е официално потвърждение, че продуктите са налични или че поръчката Ви е приета от оператор. Ако не успеете да се свържете с нас по телефона, това означава, че звъните извън работното време на магазина или в момента консултираме друг клиент. Предварително Ви благодарим за търпението и разбирането. Получаването на телефонно обаждане от www.zdravosloven.com към вас представлява приемане на поръчката от наша страна и потвърждаване на офертата за продажба. Преди приемане на поръчката www.zdravosloven.com не е задължен да я изпълни.

Ако не се свържем с Вас в рамките на 24 часа през работните дни или на първия работен ден след почивни дни, значи имаме технически проблем. Моля, повторете поръчката.

* Клиентът се задължава да се свърже с предпочитания от него куриер и да провери за цената на доставка според съответната действаща тарифа на куриера. Доставката и рекламацията са за Ваша сметка. Куриерът си запазва правото да поставя допълнителна надценка, ако Вие имате допълнителни условия на доставката, напр. желаете да получите пратката в определен час, теглото надхвърля определени граници, ако желаете експресна доставка, а също и според адреса на доставка. Сумата, която трябва да заплатите на куриера при доставката (доставка с наложен платеж) е стойността на поръчаните стоки + сумата за доставка (според куриера, който сте избрали).
* Клиентът поръчва и изпраща чрез избрания от него куриер или се уговаря „Здравословен живот” да направи това вместо него, като предварително укаже точното име и адрес на куриерската фирма, която желае да бъде използвана.
* При липса на количества или наличност клиентът се уведомява чрез email или на оставен от него телефон за евентуалното забавяне на доставката.
* Www.zdravosloven.com може да изиска допълнителна информация от клиента преди приемане на поръчката. При невъзможност да открием клиента по телефон или на място - съответната заявка се анулира автоматично.
* Не налагаме допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
* Запазваме си правото да не извършваме доставка и да отказваме поръчки на клиенти, за които имаме информация, че са били некоректни към нас.

Ограничения на отговорността
„Здравословен Живот” ЕООД в никакъв случай не носи отговорност за преки, косвени, специални, наказателни  и случайни вреди или щети в размер, който надвишава сумата платена от клиента за съответният продукт.

Цени
Всички цени на сайта са с включен ДДС, освен ако не е посочено друго.
Здравословен живот запазва правото си да променяме цените на продуктите по всяко време. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

При допуснати технически грешки в публикациите на сайта, ние имаме правото да откажем изпълнението на поръчка, без да дължим обезпечение на клиента.

Има продукти, които са по заявка и времето за тяхната доставка е неопределено, за което клиентът ще бъде уведомен допълнително от консултантапри направата на самата поръчка.

* Здравословен живот си запазва правото да актуализира (добавя, променя, премества и изтрива) съдържанието или части от него (вкл. цени, публикации, технически данни, продуктова гама или друга информация, описана на или имаща отношение към настоящия Сайт), да коригира възможни грешки, неточности и пропуски, по всяко време с и без предизвестие.

Авторски права
Освен ако изрично не е упоменато друго, съдържанието на Сайта, (вкл. патенти, търговски марки, логота, описания на продукти или услуги, намиращи се на Сайта), е собственост на Здравословен Живот, защитено е от законите за авторското право и ВСИЧКИ ПРАВА СА ЗАПАЗЕНИ.

Поведение в онлайн среда
Всяко поведение на човек, който ограничава или възпрепятства всяко друго лице, да използва on-line магазина на www.zdravosloven.com е забранено. Използвайки нашия on-line магазин Вие се съгласявате да ползвате сайта само за законни цели и в съответствие с тази забрана.

Www.zdravosloven.com може, без предупреждение, да подведе под  наказателна отговорност или да прекрати достъпа на такива клиенти до Сайта. За всяко поведение, което вярваме, че е в нарушение на приложимото право или на настоящите условиия, или е вредно за интересите на друг потребител, на трета страна, търговец, спонсор, доставчик на услуги, можем да уведомим компетентните власти.

Използването на сайта www.zdravosloven.com представлява по същество приемане на тези условия. Ако не сте съгласни с тях, моля напуснете сайта www.zdravosloven.com.