"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Попитайте във вашето Фантастико за нашите солети Biomila, чипс Organique и кафе Gioia


Последно обновяване на информацията: 22.10.2012 г.


Вече може да намерите на все повече места здравословните варианти на вашите любими чипс и солети, както и най-ароматното органично еспресо. Ние ви предлагаме най-вкусния органичен и печен в рапично олио чипс, хрупкавите солети от спелта и разбира се ароматното италианско еспресо от сърцето на Наполи.

Чипсът Organique не е пържен! Рапичното олио, в което е изпечен съдържа Омега-3, 6 и 9 есенциални мастни киселини, които намаляват холестерола и поддържат сърдечното здраве и мозъчните функции. Богато е и на витамин E и е едно от малкото видове олио, което нагрято до високи температури, запазва непроменени ценните си антиоксидантни качества, цвета и аромата си. Друга полезна съставка на любимия ви чипс са брашното от амарант и спелтата.

Спелтата или динкел е зърнена култура, която набира популярност в био производството, защото не се поддава на изкуствено торене и на генно модифициране. Ценена е заради “ядковия” си вкус, диетичните си качества и високото съдържание на протеини и на хранителни вещества. Протеините на спелтата са по-лесни за смилане от организма. Това означава, че хора, алергични към пшеницата, може и да понесат спелтата. Освен това спелтата е прекрасен източник на витамин В2, ниацин, тиамин, мед, манган, фибри и помага при мигрена, атеросклероза, диабет, понижава холестерола, подобрява кръвообръщението, улеснява бъбречната дейност и пречистването на организма, действа съдоразширяващо и подобрява храносмилането.

Какъв по-добър начин да се снабдите с всички тези полезни вещества, от това да си хапнете и от нашите солети със спелта Biomila в една от разновидностите – пълнозърнести, със сол или със сусам. Не сте хапвали по-вкусни солети!

Силен, наситен и много, много ароматен, изпълващ всичките сетива - това е вкусът на висококачественото кафе Gioia, произведено в сърцето на Наполи по класическа италианска технология - смляно, на зърна или под формата на капсули за машина. Отворете сетивата си и му се насладете пълноценно!

Намалихме и цените, за да направим тези продукти достъпни за все повече хора и да ви накараме да изберете най-доброто за вашето и за здравето на тези, които обичате.

А ето ги адресите на магазините Фантастико, където вече може да се възползвате от намаленията на някои от нашите продукти:
• ж.к. ”Младост 4”, до бл. 405;
• ж.к. „Гео Милев“, Sky City, ул. Коста Лулчев №52;
• кв. "Драгалевци", бул. „Черни връх” 204;
• бул. "Симеоновско шосе" 87 А;
• кв. "Дървеница", бул "Климент Охридски" №15;
• бул. "Братя Бъкстон" №30;
• кв. "Хаджи Димитър", ул. Баба Вида № 2;
• кв. "Надежда 3", бул. "Хан Кубрат", до бл. 301 - суровите барчета Lifefood.


Скоро ни очаквайте и при вас.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...