"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Как да се заредим с енергия между храненията, без да натрупаме излишни килограми?


Последно обновяване на информацията: 06.02.2012 г.


На всеки се случва да поогладнее следобед, когато вече сме леко уморени и стресът е изстискал и последните ни сили от организма. Обикновено похапваме нещо сладичко или висококалорично, за да си доставим енергия по най-бързия начин. Това обаче води натрупване на излишни килограми, особено ако работата ни е свързана с продължително стоене на едно място.

Супите за отслабване на Prof. Wirth са идеално средство за засищане на глада, като същевременно ускоряват метаболизма. С малко калории, те създават чувство засищане по естествен път. Освен това са невероятно вкусни.

Супите за отслабване са част от серията „Спирулина Лайф“ на Prof. Wirth, която се състои от иновативни продукти на основата на микро-водораслите спирулина и подробно разработен план за упражнения и хранене.

Спирулината е един от най-старите организми на земята. В нея има високо съдържание на хранителни вещества, аминокиселини, протеини, витамини и минерали. Концепцията при създаването на супите се основава на три стълба: намаляване на необходимостта от поемане на енергия, увеличаване потреблението на енергия и превенция срещу недохранване и свързания с това йо-йо ефект.

Можете да опитате програмата със супите за отслабване на Prof. Wirth на промоционална цена. Само до 14.02.2012г. закупувате 3 опаковки супа на цената на 1.

Можете да поръчате от тук.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...