"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Снимки и впечатления от семинара "Тайната на здравословния бизнес"


Последно обновяване на информацията: 26.03.2012 г.


Първият семинар от поредицата семинари на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и партньори добави още светлина към първия слънчев и топъл пролетен ден.

Семинарът протече в три модула взаимно-допълващи се и същевременно засягащи различни аспекти от пътя към успеха: здравословният живот, успешният бизнес модел и начини за самоусъвършенстване и мотивация в живота.

Още в първия модул д-р Владимир Шишков събуди интереса с изключително а информация как да разпознаваме вредните и полезни за нас храни, какво са сертификатите за качество и кои от тях са достоверни. Темата за заблудите и най-последните новости в храненето и диететиката, суперхрани и функционални храни предизвика най-голям интерес. Като холистичен лекар, д-р Шишков допълни презентацията си с информация за най-новите начини за измерване на стрес и биологична възраст, които всеки лично може да приложи в медицински център „Здравословен живот”.

Във втория модул Христо Паличев, директор на немската компания NWA за България, разкри тайните на един успешен бизнес модел, който дава свобода на всеки партньор и възможност на всеки желаещ да има свой бизнес, без никаква инвестиция. Не е случаен напредъкът на така наречените мулти-левъл компании, тъй като те генерират мрежа от щастливи и мотивирани партньори, търсещи лична свобода и успех в живота.

В третата част, директорът на „Здравословен живот” ООД Елена Терзиева разкри началото на пътя към хармонията със самия себе си, откриване на собствената същност и дхарма, която води до лесен успех в живота, следвайки собствените заложби. Лесни за приложение техники за медитация и начини за формулиране на нещата, които ни носят удовлетворение и мотивация бяха едни от най-полезните и интересни слайдове, които бяха представени в третата част.

За нас най-мотивираща и ощастливяваща, беше доброто предразположение на участниците и, разбира се, благодарностите, които получихме във Facebook и по е-мейл. И ние ви благодарим, че се присъединихте към нас като партньори, клиенти и най-вече – приятели. Пак ще ви поканим!

Харесайте страницата ни във Facebook, за да се информирате навреме за всичките ни събития.

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получите известавяне лично по e-mail.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...