"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Как да привличаме възхитени погледи през лятото


Последно обновяване на информацията: 05.06.2012 г.


В очакване сме на знойното лято, когато всички дрехи ни пречат и за да се предпазим от горещините, се стремим да обличаме минимално количество от тях. И чак тогава започваме да се замисляме за тези части от тялото, чиято форма сме позанемарили пред дългите зимни месеци, тъй като са стояли скрити под дебелия слой дрешки. Идва моментът, в който започваме да се чудим как най-бързо да се вмъкнем в леко отеснелите летни одежди и как да го направим по най-красивия начин, за да се чувстваме и изглеждаме неустоимо привлекателни, защото няма човек, който да не се радва на възхитените погледи, насочени към него.

Помислихме за всички нас и съвместно с два сайта за групово пазаруване ви отправяме невероятно предложение - прецизен сегментен анализ в МЦ Здравословен Живот само за 15,00 лв. вместо за 30,00 лв.. Ще попитате как ще ни помогне този сегментен анализ, за да постигнем желаната, красива фигура до началото на лятото?

Сегментният анализ се извършва с аналитична везна (Танита) и специализирана компютърна програма и се отчитат следните показатели:
• Тегло с изключителна точност;
• Процент на мазнини в цялото тяло, крайници и туловище;
• Процент на течности в цялото тяло;
• Мускулна маса в кг;
• Костна маса в кг;
• Индекс на телесна маса;
• Соматотип;
• Метаболитна възраст.

С получените резултати може да ви бъде изготвена, ефективна за трайното отслабване и оптималното здравословно състояние, хранителна програма. Всеки диетолог знае колко е важно да знаем стойностите на тези параметри, за да бъде изготвената тази диета максимално качествено. Следенето на промяната в стойностите на вашите телесни мазнини и мускулна маса спомагат при избора на най-подходящата храна и двигателни упражнения, за да намалите мазнините за възможно най-кратък период от време, но това да не става за сметка на мускулната маса. Може да наблюдавате как се чувства вашето тяло в различни периоди от време, за да направите най-добрия избор за неговото здравословно и естетическо състояние.

Намаленията идват от сайтовете Ofertata.me и Tiktak.bg, а в допълнение ние ще ви препоръчаме изготвянето на персонална хранителна диета при специалист от нашия медицински център "Здравословен живот", защото тази диета ще се погрижи ефективно и дългосрочно, но не само за няколкото излишни килограми, които искате да свалите, а и за вашето оптимално здравословно състояние. Бъдете здрави и неустоимо красиви!

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...