"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Вълшебен еликсир „Олина” за вашата кожа


Последно обновяване на информацията: 15.04.2015 г.


Колко по-суха става кожата ви, особено през зимата? Дехидратира ли се прекомерно, дори се излющва? Помага ли ви конвенционалната козметика или изсушава кожата ви още повече? Колко пъти ви се е искало да имате един лосион с натурални съставки, достатъчно добър, за да овлажни и подхрани и лицето и тялото след душ например? Лосион, който да не тече, а след лек масаж да попие изцяло в кожата ви и да я направи мека, нежна и еластична.

Намерихме това, което търсите – „Олина” Натурален Лосион за Лице и Тяло. Лосионът е в симпатична бутилка с помпичка и има лек, свеж аромат, бленд от цитруси и още нещо, който за някои дами напомня „лято в бутилка”. Ако пък ароматът не е нещо, на което държите или алергия не ви позволява да използвате козметика с аромат, то „Олина” има решение и за вас – вариант на лосиона, напълно лишен от аромат.

Какво съдържа лосиона и какво липсва?
На първо място са отстранени парабените, за които знаем толкова много. Отсъстват и петролните деривати. Може би знаете, а може би не, че съставки от този тип, наричани „Mineral Oil”, “Petrolatum”, “Paraffinum” са първоначално използвани като лубриканти за машини и двигатели. В последствие, тъй като е много евтино, минералното масло започва да се използва и в козметичните продукти. Идеята е, че като лубрикант, този синтетичен продукт „овлажнява” кожата, а всъщност той я запушва и не и позволява да диша. До момента има доказани негативни хормонални ефекти, като може да окаже поражения и върху имунната система.

Следващата „лоша” съставка, която липсва в лосиона е пропилен гликол. Това е елемент, който можете да откриете в автоматичните спирачки например, в машините за размразяване, но не би трябвало да поставяте върху кожата си. Причинява щети на бъбреците и черния дроб и не само. „Олина” не съдържа ГМО, не е тествана върху животни и няма изкуствени оцветители.

След като вече са отстранени ненужните и вредни съставки, нека хвърлим поглед какво е включено в тази фина смес от натурални масла, така нужни за кожата ни.
Основен тук е зехтинът или „магическото масло” - един от най-добрите хидратанти за кожата, който помага за регенериране на клетките и поддържа здравето на кожата. При това зехтин с органичен произход! Вижте още какво ще откриете в този натурален еликсир за вашата кожа:

• Бадемово масло - предпазва кожата от изсушаване, спомага за нейното бързо регенериране;
• Масло Ший - "дамското злато", намалява бръчките и предпазва кожата от вредното UV лъчение;
• Масло от гроздови семена - подпомага синтезирането на колаген по естествен път, има антиоксидантно действие;
• Слънчогледово масло – подмладяващо действие, повишава устойчивостта на кожата при излагане на слънце;
• Какаово масло – маслото, което най-добре поддържа влагата на кожата в дълбочина и й придава мекота.

За още по-специална грижа, "Olina" е обогатен с:
• Хиалуронова киселина - хидратира кожата и изглажда бръчките;
• Екстракт от градински чай - има антиоксидантно и противовъзпалително действие;
• Екстракт от Алое Вера - овлажнява и успокоява кожата;
• Витамин А - има антиоксидантно действие и повишава имунните сили на кожата;
• Витамин Е - антиоксидант, който поддържа младостта на кожата;
• D-panthenol – с хидратиращо и подсилващо за кожата действие;
• Алантоин – хидратира и успокоява кожни раздразнения;
• Alpha бизаболол - екстракт от лайка, притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Може да ползвате този универсален лосион ежедневно за ръцете, стъпалата, лактите, зоните с недостатъчно добро кръвообращение, за цялото тяло и дори за лицето. Тази вълшебна комбинация от масла възстановява вашата суха, чувствителна и напукана кожа.

Погрижете се за себе си и си подарете „Олина” - натурална грижа за цялото тяло и вижте ефекта само след няколко дни. Лосионът се превръща в идеалния подарък за хората, които обичате и по време на предстоящите празници. Направете един стойностен и висококачествен подарък с 5% отстъпка в нашия онлайн магазин.



Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...