"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Специални цени на любимите ви продукти


Последно обновяване на информацията: 28.12.2011 г.



Заредете се за лятото с много позитивно настроение и напълнете кошницата с изгодни здравословни оферти!

Открийте всичко, което ви е необходимо, поглезете се и го направете по възможно най-икономичния начин! Стоките можете да закупите, както на място в магазина, така и по интернет, като ние ще организираме доставка до вашата врата. А дори и до хотела, в който почивате!

Внимание! Отстъпките важат до изчерпване на количествата!

Зарадвайте кожата си с качествената козметика с марката OE Organic Elements с цели 33% отстъпка!

Тази козметика за кожата е създадена, за да се бори с предизвикателствата, свързани с модерния начин на живот, със стреса и ограниченията на времето.



Ако пътувате често, живеете в голям град, имате лош хранителен режим, дълги работни дни и сте подложени на други негативни влияния, тази органична козметика е за вас. Мотото на OE е: продуктите, които избираме за нашата кожа, трябва да са толкова чисти, колкото е и храната ни. Можете да разгледате цените ТУК.



Помислили сме и за малките немирници и техните родители, които поставят здравето им на първо място. Получавате 23% отстъпка за всички продукти с марката Nature’s Purest - меки, луксозни, натурално оцветени памучни продукти, които оставят кожата на вашето бебе да диша. Създадени с грижа към околната среда, тези дрешки ви гарантират, че вашите деца, внуци и поколенията след вас ще се радват на по-чист въздух. Всички артикули са изработени от 100% натурален чист памук, естествено пигментиран в нежни кремави, зелени и кафяви цветове. Подарете здраве на своите малки съкровища. Можете да разгледате цените и предложенията на Nature’s Purest ТУК.


За всички играчки и дрешки на марката Under the Nile ползвате 10% отстъпка. Всяка една играчка или дрешка е изработена от 100% органичен египетски памук. Купувайки продукт с тази марка, всеки един от нас помага и на дете от Египет. Тези продукти имат сертификат fair trade и притежават още един престижен сертификат GOTS (Global Organic Textile Standard), който гарантира, че крайният продукт покрива стриктните изисквания на органичния стандарт за всеки етап от производството. Тези дрешки и играчки са изключително подходящи за нежната и деликатна бебешка кожа на новородените, тъй като не предизвикват кожни раздразнения и алергии. Разгледайте предложенията ТУК.


До 16% намаление получавате и за всяка от марките Hipp и Humana, които са най-качествените на българския пазар за бебешки храни. При тези марки се спазват всички високи стандарти и изисквания за производството на здравословна и органично чиста бебешка храна с доказано качество, като производството е изцяло съобразено с изискванията на Европейския съюз, с помощта на водещи педиатри и неонатолози в световен размер. Искате вашето дете да се храни балансирано и здравословно от първия ден на живота си и търсите най-доброто за него, значи сте попаднали на точното място. Поръчайте продуктите на Hipp от ТУК. Humana можете да поръчате от ТУК.


С 15% отстъпка купувате и керамичните кухненски прибори с марката Kyocera. Те са изработени от ново поколение керамика, която се характеризира с чистота, лекота, здравина и лесно се почиства. Това е високотехнологична керамика (Цирконий), с твърдост близка до диаманта, 50% по-твърд от стоманата, която запазва остротата си много по-дълго от стоманеното острие. Тези прибори се характеризират с устойчивост на корозия, като тяхната употреба не оказва влияние нито на вкуса, нито върху аромата на хранителните продукти, за които ги използваме. Удобни и практични уреди, които идеално се вместват освен в естетически подредената ви кухня, и в здравословния начин на живот, който водите. Изберете си керамични прибори Kyocera от ТУК.


С настъпването на горещите летни дни, ние ви предлагаме и ободряващи напитки с 10% отстъпка. Студен чай, какао или екзотичен коктейл с гуарана или кокос – изборът е ваш. Чаят например е дар от природата и по тази причина цялата политика на фирмата Mabroc е социално ангажирана и прави всичко с любов към работниците и природната среда. Следвайки инициативата „Чай без сълзи“, ангажираните лица следят стриктно да се спазва рециклирането на всички нива на производството и да се защитават фундаменталните права на всички участници в производствения процес, без оглед на раса, религия, пол, физически възможности. Хубаво е да можеш да се насладиш на една ароматна чаша чай с мисълта, че тя е дошла при теб от много далеч и носи усмивки. Поръчайте любимия си ободряващ чай от ТУК.


Отстъпка от 10% получавате и за чайовете Vitalia. Компанията има амбицията да зареди местните и чуждестранни пазари с натурални, вкусни и хранителни продукти, които да са с доказано качество и приготвени по здравословни рецепти. Нека им помогнем! Различните комбинации от билкови чайове поддържат тонуса и красивата ви фигура, освен това ви осигуряват добро здраве. Поръчайте здравословен чай Vitalia от ТУК.

Чаят Jones ни радва с плътния си, богат вкус на истински цейлонски чай. Напитка, която може да се оцени само от истинските познавачи. Поръчайте любимия си чай Jones с 15% отстъпка от ТУК.


Ако пък сте любител на кафето с германско качество, марката Mount Hagen ви предлага няколко много качествени продукта, с които да започнете деня си. Тази фирма предлага първото в света сертифицирано био инстантно кафе и дори кафе от зърнени култури с ценни за организма минерали, без да влияе на нервната ви система, тъй като не съдържа кофеин. Купете с 10% отстъпка от ТУК.

Марката Raab също купувате с 10% отстъпка. Имате избор от различни разтворими напитки, които можем да включим в коктейли и органичните хранителни добавки от шипка, дрожди, ацерола, гуарана и канела, чрез които да добавите към менюто си полезните хранителни вещества, които липсват на организма ви. Поръчайте от ТУК


Уникалната спирулина на Златната ябълка можете да закупите с 10% отстъпка. Това е първата българска фирма, която работи по мрежов маркетинг с органични продукти на основата на микроводорасли в сътрудничество с научни екипи от цял свят. "Златната ябълка" e носител на голямата награда "Златен лъв" за серията хранителни добавки на основата на органични микроводорасли, които стимулират отделянето на зрели стволови клетки и интерферони, хармонизират имунната система, пречистват организма от токсини, без противопоказания. Спирулината се смята за храната на бъдещето, тъй като се усвоява лесно и е подходяща за всички възрасти. Поръчайте продуктите на Златната ябълка от ТУК.


Преди няколко години Renee Voltaire се заема да покаже, че органичната храна е по-добра на вкус и може да ни вдъхнови за по-хубав живот. Рене е млада и амбициозна дама, която доказва с женственост и любов на света, че човек трябва да консумира само такива храни, който му носят здраве и да избягва тези, които го лишават от него.
Освен с хранителни продукти, тази марка ни радва и с биоразградими и природосъобразни памучни превръзки и тампони, обвити в царевична скорбяла. Не съдържат пластмаси, химикали и парфюми. Подходящи са за жени с чувствителна и алергична кожа, PH-неутрални. Поръчайте с 15% отстъпка от ТУК


Енергоспестяващите крушки Osram можете да закупите с 15% отстъпка. Тези крушки се имат по-дълъг живот от обикновените, по-нисък разход за електроенергия (може да спестите до 80% от разходите за електричество) и съответни по-малко вредното въздействие над околната среда. Светлината, която излъчват е само във видимия спектър, така че не ни облъчват с вълни, които така или иначе не виждаме. Тук електромагнитното устройство, което ограничава количеството ток е заместено с електронно и не се наблюдава ефектът на премигването. Сменете крушките във вашия дом и спестете от разходите си за елекроенергия! Можете да поръчате от ТУК.

Вижте и останалите намалени продукти в нашия Био магазин от ТУК.


Освен да се грижим за здравословното си състояние, с настъпването на летния сезон, все по-често започваме да се гледаме в огледалото и виждаме, че трябва да свалим някое килце. Ние ви предлагаме лесен, приятен и преди всичко здравословен начин да влезете бързо във форма, като не се лишавате от нищо. Предлагаме ви персонализирана диета, която включва хранителен план, изготвен спрямо индивидуалните особености на вашия организъм - тегло, възраст, пол, BMI, количество мазнини в тялото, установените конкретни заболявания на органи и системи, конкретното ниво на физическа активност, ниво на стреса, режима на работа и почивка и други. Всичко това в момента получавате с 10% отстъпка на специалната цена от 54 лв., а първоначалният преглед за изготвяне на диетата е с цели 40% отстъпка от 40 на 24 лв..

През цялото лято можем да организираме доставка до хотела или мястото, където прекарвате почивката си. Не излизайте от форма и се грижете за здравето си, докри когато сте на почивка. Ние ще ви помогнем!


Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...