"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Хранителни добавки със здравословните алое вера, акай или коластра на нови промоционални цени


Последно обновяване на информацията: 28.12.2011 г.


Този път ви предлагаме промоционални цени на хранителни добавки на NWA, разработени на основа суперхраните акай бери и алое вера и коластра, които са всепризнати със своите положителни качества.

Консумацията на алое вера има силно детоксикиращо действие, като прочиства храносмилателната и циркулаторните системи. Подобрената абсорбция на хранителни вещества се свързва с по-добра циркулация на кръвта и по-добро захранване на клетъчно ниво. Здравата, богата на кислород кръв захранва по-ефективно клетките, а здравите клетки се борят успешно с инфекциите и спомагат да изглеждаме по-млади. Алое вера освежава и подхранва целия организъм отвътре навън.

Коластрата е млякото на всеки бозайник в първите 24 часа след раждането. Тя съдържа уникално съчетание на растежни фактори и ефективни съставки, които никъде другаде в природата не са в такава висока концентрация и толкова добре балансирани. Коластрата на свой ред повишава защитните сили на организма по един естествен и чист начин, като подобрява здравословното ни състояние и ни подпомага в борбата с вирусите и бактериите. Чрез коластрата се поддържа здрава чревна флора, подпомага се зарастването на раните, облекчават се състоянията при някои видове алергии и автоимунни заболявания, забавят се процесите на стареене, подпомага се спортната сила и издръжливост. Консумацията на коластра ни гарантира една силна антивирусна, антивъзпалителна, антиоксидантна, антибактериална и антигъбична защита.

На акай бери сме посветили цяла статия, която можете да прочетете тук. Накратко консумацията на акай може да има много здравословни предимства като подобрено виждане, по-бавно остаряване, по-добра имунна система, повишено либидо, по-добро храносмилане, повишена енергия и издръжливост и предпазване от някои заболявания като рак, диабет и др. Този суперплод може да подпомогне опитите ви за отслабване и детоксикацията на организма ви.

Сега имате прекрасна възможност да се възползвате от тези предимства и то на промоционални цени, които може да разгледате тук и направо да поръчате он-лайн:

Асаи дринк Баланс концентрат - 1 кут. - 30х15мл – само за 54.60 лв;
Асаи дринк Витал концентрат - 1 кут. - 30х15мл - само сега за 54.60 лв;
Алое Вера гел за пиене (Праскова) - 1л - за 26.00 лв;
Алое Вера гел за пиене (Мед) - 1л - с намалена цена 26.00 лв;
Алое Вера гел за пиене (Коприва) - 1л - за 28.60 лв;
Алое Вера гел за пиене (Freemove) - 1л - за 31.20 лв;
Таблетки за дъвчене с Алое Вера (30 броя) – вече за 25.78 лв. ( една таблетка се равнява на 30 мл от гела. Лесни за съхранение, много подходящи за пътуващи хора.);
Коластра - капсули – на промоционална цена 50.70 лв;
BeneFITial Нутри Рефил – намален на 20.80 лв;
Виталити дринк – само за 19.50 лв;
Алое Вера мечета – със специална нова цена 15.12 лв;

Сами може да видите изгодните намаления и да се възползвате, защото количествата са ограничени. Може да разгледате и останалите продукти на NWA ТУК.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...