"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Лято без комари

Автор: Armina
Последно обновяване на информацията: 25.07.2017 г.


Ако искаме да имаме лято без комари, то по-добре е да сме милосърдни към тях и към себе си. Просто да държим комарите далеч от нас. Разбира се без химия и отрови. Комари стоп - масло против комари на Aries съдържа p-Menthan-3,8 diol, извлечен от натуралното етерично масло на дървото лимонения евкалипт Eucalyptus citriodora. То е вечно зелено, расте бързо и достига на височина 45 м. Маслото държи комарите далеч от нас до 8 часа след нанасяне. И още нещо: напълно съвместимо е с кожата, охлажда и освежава.

С ARIES имате няколко предимства:
• Убивайки комарите не си слагате отрова на кожата
• Активните съставки на продукта подхранват кожата
• Ухае приятно
• Спасени сте за поне 8 часа.

Ако сте си забравили спрея, то винаги носете малкия и удобен успокояващ рол-он на Aries. Той ще успокои вълшебно ухапаното място не само от комари, но и от конски мухи, коприва, медузи и други. Съчетанието на био сертифицираните съставки: масло от сладък бадем, линалол, масло от евкалипт, розово дърво, лавандула, цитрал, кумарин, гераниол и лимонен премахват сърбежа след ужилване. Успокояващият рол-он постига ефект на охлаждане и възстановяване на кожата.

Анти-Комар и Успокояващият рол-он при ужилване са био сертифицирани с немския сертификат за био качество BDIH.

Има и трети начин: с масло от цитронела. Това етерично масло ще ви донесе мнооого ползи, не само да прогоните комарите. То ще стопли сърцето ви и ще премахне главоболието.

А знаете ли, че комарите по-често хапят хората, чиято телесна температура е с няколко десети от градуса по-висока от нормалната. Жените и децата са по-често жертви, защото са с по-тънка кожа, както и работещите на открито. Едно е сигурно – никой не обича комарите и най-вече последствията, които нанасят тези гадинки.

На море и планина, този път без... комари. А с ARIES! Изборът е между лимонен евкалипт, комплект етерични масла или цитронела!

Разгледайте и останалите предложения на фирмата за ефективна борба с някои други видове насекоми.

Препоръчани продукти:

Спрей против комари ARIES 100 мл.
Спрей против насекоми Bambule ARIES 50 мл.
БИО Успокояващ рол-он при ужилвания ARIES 10 мл.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...